BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.419,53

Süleyman Soylu: Yeni Anayasa'dan kimse kaçamaz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 64. Hükümet'in çalışmalarına ilişkin detayları İnternethaber yazarı Osman Diyadin'e anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
HAKKI GERÇEK SOYLU

BAŞKANLIK OLMAZSA YENİ ANAYASADAN ARKANIZA BİLE BAKMADAN,KONUŞTUĞUNUZ HERŞEYİ(AKPLİLERİN SÜREKLİ YAPTIĞI GİBİ..)UNUTARAK NASIL KAÇTIĞINIZI TÜM TÜRKİYE GÖRECEK...ZAMANI GELİNCE YAPACAKSINIZ BUNU...

erdoğan

Evet Sayın Soylu yeni Anayasadan kimse kaçamaz ama başkanlık sistemi diyerek diretirseniz kaçak güteşmilş olursunuz ilk önce minderden kaçan siz olursunuz

Muratti

Anayasadan ve kanunlardan vatandaş kaçmaz, kaçsa kaçsa şu anda kaçanlar yine kaçar. Bu muhteremi haftada bir parlatmanızın bir sebebi olmalı. Elbette çalışacak. Bakanlık yan gelip yatma yeri değil...

Hakan Yavuz

Çalışma Bakanı önce sen kendi bakanlığındaki kanunları yönetmelikleri düzelt. anayasa falan senin işin değil. Onun hakkındaki yorumları ilgili bakanlıklar gerekirse yapar. Ülkenin gündemi çok daha farklı olamlıyken yeni anayasa çok mu lazım.Bırakın bu işleri her bakanlık, enerjisini kendi işine yöneltsin.

Misafir

sayın soylu eski anayasayı uygulasanız ona bile razıyız anayasa uygulanmıyor ki

vatan

ne anayası millet iş aş ekmek istiyor bir tane açtıgız iş sahası yok

elazığlı

bu ülkenin öncelikleri arasında olan kanunlardan biri vatana ihanetin cezası idam olmalı ikici yasada adam gibi ticaret kanunu çıkartılmalı.

Misafir

bölücü anayasayı yapanlar yargılanmalı...

kimsin

kimdi bu soylu be? dyp başında değilmiydi bu?

handan gül

sayın yokuş size katılıyorum yargıda zaman aşımı ne demek.yanlış birşey. alacağınız var mahkemeye gidiyordun. zaman aşımına uğrasıdiyorlar dava düştü. adam bankayı soyuyor .dava zaman aşımına uğrası serbest kalıyor. belediye arsanıza el koyuyor. dava zsman aşımı bitti

ismet yokuş

yargıda zaman aşımı kaldırılsın

Misafir

yeni anayasada, yargıda zaman aşımı süresi kaldırılmalıdır Türkiyede davalar zaman aşımından düşüyor.insanlar zarar ediyor.

vatandaş

Önce meclis iç tüzüğü sonra siyasi partiler ve seçim kanunu değişmeli, bu değişmelerden sonra yapılacak genel seçimlerle seçilen millet vekilleri tarafından Anayasa değiştirilmeli. Bu Meclisin yapacağı değişiklikle Anayasa eskisinden daha kötü olacaktır.

İŞGAL

Dış baskı mı var?! Bölgemize demokrasi getirdiğini! söyleyen İŞGALCİ kendine bağlı Kral ve Diktatörlerden memnun!

YANLIŞ

GÜÇLÜ DEVLET devamlılık arz eder. Her iktidar bir öncekini olduğu gibi yıkarsa bir yere varamayız...

Damat abdulkaxir

S.S. başka bir partide iken onu izmir t... Otelin salonunda karşılama durumunda kalmıştım. AKP hükümetine çok atıp tutmuştu.

fikret boduroğlu

delikanlı,sen işini yap.anayasa konusu senin işin değil.ahkam kesme.

Misafir

çok iyi hatırlıyorum örnek aldığı recep tayyip erdoğana demediğini bırakmadı zamanında bence parayı örnek alsın

Yunus Kalemci

Şıracı bozacı meselelesi. Başkanlık ve yeni anayasayı isteyen Rizeli, destekleyen Trabzonlu. Tıpkı ak trollerin çoğunun aynı illerden olması gibi. Çalaşkansınız ama Anayasa ciddi iştir, sadece Karadenizlilerle yapılmaz. Anladiniz siz oni.

emekli

emeklilere bayramlarda ikramiye verilsin

  • 1