BIST 9.525
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.489,83

Süleyman Soylu ve Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları!

Be ey vicdansız, be ey Allah'ın insaf bahşetmediği varlık, Türk insanı bugün modaya uymuyor mu? Mini etek yasaklandı mı? Askısız bluzla kimse sokağa çıkmıyor mu? İstiklal caddesinde birasını, rakısını isteyen istediği zaman içmiyor mu?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 80 Adet Yorum
hüsamettin köse

süleyman soylu bence akp de tek görevini yapan bakan önünü kesmeye kalkanlar mutlaka çıkarlarına ters düşenlerdir cumhurbaşkanı son noktayı koyması birilerini rahatsız etmştir

Misafir

niye bu senin yazdıklarını senin okuduğun gazetelerden biri anlatmadı o zaman o hangi savcılıkmış açıklada bizde bilelim sizin kabul edemediğiniz Tayip Erdoğan ve ekibinin çok akıllı olması bunu yediremiyorsunuz hadi şimdi işine bak

Misafir

Hadise denilen kadının,kendi ifadesiyle özgürce(!)sahneye çıktığı açık saçık resimlerini basarak düşüncelerinizi ve yayın ilkelerinizi değiştirdiğinizi söyleyin ve iki yüzlü yayın yapmış olmayın artık...

Misafir

Kaleminize sağlık Hadi Bey.. Gözlerine de soksanız, görmek istemeyen göremiyor malesef..

EYYYYYYY

AAAAA BOZKURT İŞARETİNDEN İÇERİ ATILANLARDA VARDI....ŞİMDİ ???????????

mehmet

Eski zamanlar kötüydü laiklik adına zülüm yapıldı ama eski kirli çamaşırın suyuyla bugünün çamaşırı temizlenmez inşâat ekonomisinden ,üretim ekonomisine geçilmeli haline şükret anlayışından umut siyasetine geçilmeli dün dün de kaldı yenişeyler söylemeli

bakmak lazım

Onların Senin için yaptıklarını biliyoruz Hadicim.Soylu DP başkanıyken bi dönem seni yanında çalıştırdı kolladı hatta maaş verdi.Erdoğan da Başbakan ve Cumhurbaşkanı olduğundan beri siz havuz medyası mensuplarını koruyup kolluyor hatta vergi borçlarınız bile sıfırladığını söyleyenler var.

mağdur polis

Daha önce yazmıştım; İzmir Angels Night Clubte Rus Revü hayat kadınları ile basılan 2 Emniyet Müdürü yardımcısı kim? Asayiş operasyonu sonucunda polislere direnen hatta tayinlerini çıkaran bu emniyet müdürleri kim? Görevini yapan polisler neden kıskaca alındı tehdit edildi. Bayan komisere tokat atan A.S. hala neden görevinin başında? Konu Ankara'ya aktarıldı mı? Ankara bu kadar özveri ile Gece kluplerindeki çalışan müdürlerini biliyor mu? HAİN FETÖ Darbesi sonrasında göreve getirilen bu müdürler mi ülkeyi savunacak soruyorum size???

Misafir

mini etek ve askılı buluzla uğraşacağına, feto bu devleti nasıl ele geçirdi, nasıl darbe girişiminde bulundu, tarikatlerin bugünkü durumu ne fecaatte bunları bir araştır bakalım...

Misafir

Mini etek yasaklandı mı? Askısız bluzla kimse sokağa çıkmıyor mu? laflarıyla Yobazlara cesaret verip kışkırtıp yeni Hedef mi gösteriyorsun yazar efendi???

Misafir

Arkadaşını kiralık katil olarak tutup da karısını öldüren kadar suçlu olan kocaya da müebbet hapis cezası verilmesi beklenirken beraat ettiriliyor... Karısını bir arkadaşına öldürttüğü gün gibi aşikar olan kocaya beraat kararı veriliyor ve öldürülen kadının babası bu beraat kararından duyduğu öfke ve üzüntü sonrasında adliye önünde kalp krizi geçirerek ölüyor. İşte bizim adaletimizin özeti bu!

Kamil

Doğru yolda olduklarına göre devam.İhanetçi inkar edecek,doğru yapanda yoluna devam edecek.'İt ürür,kervan yürür.'

Misafir

Süleyman Soylu ve Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları! ‘MAN BELGELERİ GERÇEK’ HABERİ YAPAN GAZETECİYE ERDOĞAN’A HAKARETTEN SORUŞTURMA......... ‘Savcılık: belgelerle ilgili soruşturma başlatmış, belgelerin gerçek olduğunu kaydetmiş, ancak takipsizlik kararı vermişti.

kimkimdir

bak zülf-i yare dokanmayan yorumumu hemen yayınlıyorsunuz.Ama işinize gelmeyeni hemen eliyorsunuz.

kimkimdir

Hayırdır iki gündür 'kimkimdir' nicki ile yazıyorum yayınlanmıyor.Neden acaba? Hakaret yok küfür yok.Sadece kendisini yakından tanıyan birisi olarak Hadi Özışık kimdir onu yazdım.Dokandı herhalde gerçekler....

mağdur polis

Daha Öncede yazmıştım; İzmir Angels Night Clubterus hayat kadınları ile basılan 2 Emniyet Müdürü yardımcısı kim? Asayiş operasyonu sonucunda polislere direnen hatta tayinlerini çıkaran bu emniyet müdürleri kim? Görevini yapan polisler neden kıskaca alındı tehdit edildi. Görevini yapmaya çalışan bayan komiser yardımcısına tokat atan A.S. neden görevinin başında? Konu Ankara'ya aktarıldı mı? Ankara bu kadar özveri ile Gece kluplerindeki çalışan müdürlerini biliyor mu? HAİN FETÖ Darbesi sonrasında göreve getirilen bu müdürler mi ülkeyi savunacak soruyorum size??? (Malum bugün dünya kadınlar günü ve biz o tokatı unutmayacağız)

idea

Çok taraflı yazıyorsun ve cesaret edemiyorsunuz tayyip beyi eleştirmeyi! Korkaksınız siz de diğer birçok yazar görünümlüler gibi.

M. Garip

Süleyman Soylu ve Berat Albayrak 3-5 trol nedeniyle birbirine düştü sanıyorsanız çok safsınız. Avrupada faizler negatifken ülke olarak hala %12'lerle borçlanıyorsak ekonominin ne halde olduğunu az-çok görmeniz gerekir. 30 yıla kadar sürekli ödeme yapmak zorunda olduğumuz, üstelik bazılarının gerekliliği konusunda hala şüpheler olan köprüler ve yollar, doktoru olmayan hastaneler yaparak inşaat sektörü gelişebilir ama fabrikalar satılarak, üretime ve çiftçiye yeterli destek verilmeyerek ekonomi çöker. Nerde yaşıyorsunuz sayın yazar? Abi-Kardeş, ne iş?

sancar

yapamadıklarını sayalım; işsizlik, enflasyon, hayvancılık, tarım, eğitim, kültür ,spor,boşanmalar, çocuk kadın tacizinde artış, faizler, cari açık, yolsuzlkta kaçıncıyız, en pahalı benzin, elektrik, iletişim...Yapılanlarda bizi kıskanan gavurlar tarafında, her malzemesi dışardan getirlierek yapıldı.Biz istinat duvarı bile yapamıyoruz. Yıkılanlara bak...

Misafir

AKP, FETÖ darbesini unut­tu; gündeminde sadece 21 yıl önceki 28 Şubat var… Ama… Davayla ilgili bildik­leri tek gerçek yok. – “Askerlerimiz or­dudan atıldı” diyorlar; atılanlar FETÖ mensubu subay-astsubaylar! – “Türbanlı bacıları­mız üniversiteye sokul­madı” diyorlar; “yasak” kararını 1989 yılında veren Anayasa Mahkemesi!

Misafir

Tayyip, Kürtlerin azınlık haklarına ilişkin konular olmak üzere, AB mevzuatına uyum sağlama hususunda hiçbir motivasyona sahip değildir.

coskun mert

Hersey doğru sadece ,Eskiden dinimizi yasayamiyorduk kismina katilmiyorum. Ic anadoluda biz cocukken kuranada gittik traviyede gittik,cumalarimizada gittik hatta simdikinden daha fazla Ataturk ve pasalari seven en az 5 sene askerlik yapmis 5 vakit namazini kilan yari felcli bir dedem vardi. Yani dun musluman degildikte bugunmu musluman olduk. Birakin bu laflari. Cami cogalinca musluman cogalmiyor malesef. Muslumanligi yasamak isteyen her turlu yasar. Laiklik buna engel degil. O zamaninda kurani engellemisler yasaklamislar ... bu laflari medyadan hep duyuyoruz ama birinci dereceden kimseyi gormedik ustune belki binde birdir oda adamin sucu baskadir. Nevsehirde Tamamen yasaklayan duymadik.

hadi oradan bey

ne güzel yazmışsınız ancak okuyanlar anlamamış.ne güzel izah etmişsiniz yine anlamamışlar.o kadar iyisiniz kiii. ama okuyan ve olumsuz yorum yapanlar anlamayacak kadar kazkafalı,değil mi ?sadece sen akil ve iyi anlatansın.iyi ki varsın yaaa...

Misafir

Ha bunlar Ağbi - Kardeş ...

Misafir

KONDA Genel Müdür Bekir Ağırdır’ın T24’e verdiği söyleşinin birinci bölümü dün yayımlandı..... “Suriye Topraklarında nedensiz bir savaş, Yasak ve baskıların geri tepme ihtimali var”