BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.492,69

Süleyman Şah iddiası Meclis'i karıştırdı

Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması sırasında PYD'den yardım alındığı iddiaları muhalefet ve iktidarı bir kez daha karşı karşıya getirdi. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Salih Müslim'in iddialarını yalanlarken, muhalefete yüklendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

uutanmadan ınkar edıyorlar u

SOYSAL

ZATEN CHP HDPKK/PYD KOL KOLA TÜRKİYENİN ALEYHİNDE HER NE VAR İSE İTTİFAK HALİNDELER MAŞALLAH !!

BOŞ BOĞAZ

yalan söylüyorsunuz bu çocuk sizin.. :)))

Misafir

ATA TOPRAĞINI DA KAYBETTİK HEMDE PYD PKK DAN LOJİSTİK DESTEK ALARAK TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNDE BİR İLK YAŞADIK

Misafir

garibim süleyman sah seyyar köftecinin belediye zabitasindan kactigi gibi ordan oraya tasiniyor vatan topragi namus derler namuslarini birakip kacarlar

Misafir

bence dogrudur pyd,den yardim almistir akp simdide inkar ediyor,peki akp,liler eger yardim almamissaniz ispat ediniz,cunku tasinirken askeler tarafindan video,ya alindi o goruntuler,cikarin goruntuleri hersey ortaya ciksin.akp diktatorluk yapiyor dedigim dedik diyor

ralroyürütöG ama çalışıyorlar da

Onu bunu boşverin, organizasyon süper, birileri sahnede vatan yahut silistre müsameresini icra ederken diğerleri arkada deveyi hamuduyla götürüyor, millet sahnedekileri alkışlarken bir taraftan da "götürüyorlar ama iyi de oynuyorlar" diyor. Ta ki milletin oturduğu koltuğa sıra gelene kadar.

Mem

Türbe taşanırkan yardım alındığı iddia edilen PYD'yi, işgal etmek için Türkmen bölgelerine girdiği için neden bombalıyoruz. Neden müzakerelere alınmasına karşı çıkıyoruz. Balık hafızalarımızı azcık zorlayıversek sebep-sonuç ilişkisi çok basit ortaya çıkıveriyor

Misafir

suriyenin kuzeyinde güvenli bölge kuracağız diye akp kendisi suriyenin kuzeyindeki türbeyi koruyamayıp sınıra yakın yere taşımış. kim inanır size o bölgenşn güvenliğini masıl sağlayacaksınız. pyd ile beraber mi

kemal

iktidar çok pasif davrandı bu iş böyle bitmemeli idi

salhor

Herhalde demişizdir ki "Bak PYD, ben şimdi Süleyman Şah'ı almaya gidiyorum. Ayağıma dolaşmak istersen, kendin bilirsin."

osman

meclisin artık bir fonksiyonu yoktur...sadece kabare oynarlar artık...millet de vekil seçtiğini sansın...Ergenekon baş köşeye kuruldu...

olması gereken yapılmış

yalnız avanozların anlamadığı tek şey. salih buraya güvence olarak getirildi.hiç bir şeyin içinde değildi.haberi dahi yoktu.lakin suriyede olası bir pkk ve abd saldırısı karşısında rehin olarak tutulmuşdur.bilmediğiniz işlere burun sokmayın..

ahmet

başka işiniz kalmadımı olmuş bitmiş bir iş geçin bunları geçin gericiler

TÜRKİYE GERÇEKLERİ

SALİH MÜSLİM TÜRKİYEDE KRALLAR GİBİ DEVLET TARAFINDAN AGIRLANDI. DAHA SONRA SÜLEYMAN ŞAHIN TÜRBESİ KAÇIRILIRKEN DEVLETE YARDIM ETTİ. BUGÜN DEVLET PYD DEN YARDIM ALDIGINI VE PYD İLE BERABER YOL YÜRÜDÜĞÜNÜ İNKAR EDİYOR. BUNU DÜNYA BİLİYOR. GÜN GELDİĞİNDE İNŞALLAH TERÖRİSTLERLE İŞ TUTANLAR YARGILANACAKLAR VE HESABINI VERECEKLER.

Koruyamadık !

Hülasa !Yüzyıllardır askerimizle koruduğumuz ata yadigarını bu dönemde kaybettik!Bunun lamı cimi yok!

Misafir

26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )

Misafir

enerji bakanın sorumlu olduğu bir alan daha keşfettik. kim kime, dum duma oldu güzel memleketim.

murat

iktidar nerde ne zaman doğruları millete söylediki şimdi söylesin,onların işi gücü ranta koşmak kuyu kazmak, birilerinin malına çökme derdindeler.akp de herşey inkar politikaları üzerine kuruludur.şefkat beklemek yanlış olgu, ancak nereye kadar deniz bitti, akp de bitme noktasında millet artık bazı gerçekleri görmeye başladı..

TÜRKİYE GERÇEKLERİ

SALİH MÜSLİM TÜRKİYEDE KRALLAR GİBİ DEVLET TARAFINDAN AGIRLANDI. DAHA SONRA SÜLEYMAN ŞAHIN TÜRBESİ KAÇIRILIRKEN DEVLETE YARDIM ETTİ. BUGÜN DEVLET PYD DEN YARDIM ALDIGINI VE PYD İLE BERABER YOL YÜRÜDÜĞÜNÜ İNKAR EDİYOR. BUNU DÜNYA BİLİYOR. GÜN GELDİĞİNDE İNŞALLAH TERÖRİSTLERLE İŞ TUTANLAR YARGILANACAKLAR VE HESABINI VERECEKLER.

Misafir

Süleyman Şah iddia değil........ Feridun Sinirlioğlu çok iyi bilir ....Salih Müslim 22 Şubat 2015 İstanbul'daydı .....

Tayyipin Askerleri

Ama Süleyman Şah'dan kaçan omzu kalabalıkların! Ama haklarını yemeyelim! Anli Şanlı Türk ordusu Diyarbakır’a, Cizre’ye tank sokup günlerce mahalleleri topa tutuyor!........Süleyman Şah olmadı Sur-u Diyarbakır verelim paşama!

AKP KUDURDU

Salih Müslim: Süleyman Şah operasyonu yapılırken 22 Şubat 2015 tarihinde Türk yetkililerle koordinasyon için Türkiye'de olduğunu açıkladı.

Palyaço gibi memleket...

Bu meczup iktidarla onun Genelkurmay’ı, Süleyman Şah’ın kemiklerini sırtlayıp IŞİD’ten kaçırdılar, PYD’ye emanet ettiler.................. Şimdi arada bir PYD’ye efeleniyorlar;

  • 1