BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,02

Süleyman Özışık'la ettiğimiz büyük yemin!

Önce, tarafsız, yalansız, dosdoğru yayıncılık yapacağımızı konuştuk Süleyman'la. Yıkılmayacağımıza dair söz verdik. Sonradan aynaya baktığımızda, yüzümüze her türlü çirkinliğin yansımaması için daima dikkatli olduk.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
ayse

Hadi bey ben sizi ilk günden beri takip ediyorum, hatta acilis sayfamdiniz bir ara, basarinizin devamini dilerim.

Misafir

Üç fidanı saygıyla anıyoruz...

Misafir

Fatih mahkemeye gelir ve duruşma başlar; Fatih Sultan Mehmet çok büyük bir insan olabilir ama emrindeki birini mahkeme etmeden cezalandırmıştır. Karşı taraf savunmasını yapar, mimar gerekçelerini açıklar ve kadı kararını verir: Fatih Sultan Mehmet suçlu bulunur ve kendisi de mimara uyguladığı cezayla yani elleri kesilerek cezalandırılacaktır... Bunu duyan Mimar Atik Sinan kulaklarına inanamaz ve kadıya yalvararak şikâyetini geri çeker. Kadı, bunu göz önünde bulundurarak cezayı maddi tazminata çevirir ve mimara yüklü bir miktarda para verilmesine karar verir... Evliya Çelebi`nin aktardığına göre, karardan sonra Fatih, çıkardığı demir sopayı kadıya göstererek; "Eğer sen Allah`ın hükmünü uygulamayıp, elimi kesmeye beni mahkum etmeseydin bununla başını paramparça ederdim" der. Kadı Hızır Bey de sakladığı kamayı çıkararak cevap verir: "Sen de benim hükmümü kabul etmeseydin, ben de bununla seni delik deşik ederdim" der.

Misafir

İnternet Haber'i yıllardır takip ederim ve yorum yazarım...Ancak son 1 yıl içinde bütün doğruluğunuzu,dürüstlüğünüzü ve tarafsızlığınızı terk ettiniz! İktidarın doğrularını ben de görüyorum...Ama büyük yanlışlarını da boyun eğerek kabullenmeniz kabul edilemez!(Örnek,Cumhurbaşkanının kesinlikle partisiz ve tarafsız olması,hakimlerin önlerini iliklememesi-ayağa kalkmaması-alkışlamaması-HSK üyelerinin her partiden oyları nisbetinde seçilmesi gibi...)Saygılarımla!

Tayfun

Uzun yillardir sizi takip ediyorum ama su yazdiklariniz siyasi kokuyor ve birilerine yaranma gibi gorunuyor. 2000lerden once yolsuzluk vardi da simdi yokmu? Ozaman rant vardi da simdi yok mu? Lutfen biraz gercekci olun. Siyasetin oldugu yerde rusvet ve rant bitmez. Hicbirseyi yokken millet vekili olup suanda milyoner olanlar helal yolla mi zengin oldu diyorsunuz? Bu yapilanla kimsenin yolsuzlugunu ortmez. Suanki hukumet ile ilgili hangi yolsuzluk haberi yapabildiniz veya yapabilirsiniz? Suanda herkes sindirilmis.. Ya bizdensin ya degilsin.. Itiraz eden herkesin ne isle suclandigini herkes iyi biliyor.

Misafir

Sizi zevkle takip ediyorum, bir de siteniz mobil uyumlu olsa iyi olurdu...

Misafir

BAŞARILI NİCE YILLAR DİLERİM

Misafir

Akar'ın Kayseri Lisesi'nden kovulduğu ortaya çıktı

Misafir

Kendimizi pisliğin dışında tuttuk, tutuyoruz Ama AKP'liyiz!.......... Saraya destek veriyoruz ..Rahatsız değiliz.

Misafir

vallahi espiri analayışınız süper. siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün...

Misafir

Bugun ulkeyi kirletenlere de 1-2 laf etseniz keske arada bir. Biraz objektif gazetecilik yapin.

mevhibe inal

Yüreğimiz daraldığında içimizi dökebildiğimiz, yorumların oldukça tarafsız yayınlandığı sitenizde belden aşağı haberimsiler de olmasa iyi olacak. Hayırlı, Mutlu yıllar.

Misafir

onu bunu bilmemde menfaat için yemin ettiğiniz açıkça belli

Vatandaş

Özışık biraderler son tartışmadaki konumuzu yazar mısınız. Hangi taraftasınız? Dürüstçe, delikanlıca, ikbal gözetmeden, başarabilir misiniz?

Ahmet ÖZSOY

Hadi ve Süleyman ÖZIŞIK; birlikte daha nice on yedi yılve başarılı yol gösterici çalışmalarınızın aynı hızla devamı dileğiyle..

Misafir

Taraflı olacagız taraf tutacagız diye mi yemin ettiniz.Sizin site tarafsızlıktan bahsediyorsa dünyada taraflı kimdir acaba?Gece gündüz Akp reklamı Chp düsmanlıgı...yalan mı Allah askına?

Misafir

Türkiye'nin ilk haber sitesi olma özelliğinde başladığınız yolculukta yolunuz açık ve daim olsun.

Misafir

Okuyanda gerçek zanneder haa çok tarafsız ve yansız yazılar yazıyorsunuz sizi kalemşörler sizi

seyfo

HADİBEY ÖNCELİKLE YILLARINIZI TEBRİK EDER NİCE YILLARDA BERBERLİK DİLERİM....NACİZANE BENİM SİZE TAVSİYEM BİZLERİN YAZILARIMIZIN BAZILARINI YAYINLAMAYIP SEÇİCİ DAVRANIYORSUNUZ AMENNA, FAKAT YAZAR ARKADAŞLARINIZIN MAKALELERİNİ OKUMUYOR VE DÜZENSİZ YAZILARADA YOL VERİYORSUNUZ DİKKATİNİZİ ÇEKERİM....bizler onların bazı yazılarından rahatsısız.

laz

kutlarım sizler, tarafsız bir bakış açısı ile yayın yapmaya çalıştığınızı bizlerde fark ediyor ve takdir ediyoruz. biz de nice yıllara hep birlikte diyoruz.

Misafir

kurtların sorasına balıklama dalmakla mı türkiye kurtulacak?bal çanağına üşüşmek için, yemin ettiğiniz ortaya çıktı.dünyevi çıkar,hırs ve ihtiraslarınıza kavuşmak, kindarlığınızı icra etmek davanız;ballı böreklere saldırmak da bekanız oldu,vesselam.

rahman eder

Kadir Topbaş'ın damadı serbest bırakıldı.Hastaymış zavallı.Çok zor durumdaymış.Emzikli kadınları başka illere süren anlayışınız bu adama sökmedi.Çünkü arkası kuvvetli.Kuddisi Okkır bile ölmeden üç gün önce tahliye edilmişti.Yasana bu kepazelikleri.Tarafsız,büyük yeminli yazarcıklar.Siyasi fetoculara laf yok,sizin gibi"hocaefendim,canım benim"diyenlere söz etmek yok ama gariban memurları içeri tık.Uza Özışık uza.

rabia

bence biraz aklınızla, biraz şansınızla ve özellikle dürüstlüğünüzle 17 yıl birinci kalabildiniz...kutlarım ve devamınızı dilerim efendim kardeşinizle birlikte.

Umut

Tarafsız!!! Hala tarafsız olduğunuzu iddia edebiliyorsunuz. Helal olsun.

Misafir

hadi abi merhaba, sizi ve süleymana ağabeyi oldukça çok seviyoruz benim tek şikayetim sitenizde zaman zaman yer alan cinsel içerikli haberlere yer vermeniz. Malum aile yapınıza ve bizlerin aile yapısına zıt bir durum oldugu kansıındayım..