BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48

Süleyman Özışık: Yeni bir Can Dündar kararı...

İnternethaber yazarı Süleyman Özışık, Habertürk'te Senem Toluay'ın sunumuyla ekrana gelen Enine Boyuna programına konuk oldu. Özışık burada ülkede yaşanan en son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Ahmet

Süleyman bey ne olursunuz gündem yaparmısınız. Fetö den bereat edenler hala mağdur durumdalar. Ben de bunlardan biriyim. Bereat ettim ama hala ceza çekiyorum. Geri iade konusunda nereye nasıl başvuru yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda yetkililerin pratik bir çözüm üretmeleri aksi halde Ohal vb. yerlere yönlendirilmek çözüm değildir. Belki bir yıl belki 3 yıl sürer....

Recep

Aynen öyle. Tahliye edilmeleri durumunda yurt dışı yasağı konsa bile Can Dündar gibi kaçacaklar. Aym o zaman da şimdi de çok hatalı karar verdi. Bile bile lades oldu. Ayrıca gazeteci olmaları ayrıcalıklı oldukları anlamına gelmez. Gazetecinin suç işleme özgürlüğü yoktur. Anayasal eşitliğe aykırı bir kere.Yurt dışına kaçan fetöcülerin neler yaptıkları nasıl Türkiye aleyhine çalıştıkları iftira attıkları şahitlik yaptıklarını görmüyor mu bu insanlar?

a.l.

bütün hukuk sizin dediğiniz gibi mi olacak

MİSAFİR

SÜLÜMAN YURT DIŞI YASAĞI KOYARSIN BİTER...BUNDAN HABERİN VAR DEĞİL Mİ...

Misafir

korkunun ecele faydası olmaz beyler ecel geldimi kralmış patişahmış dinlemez alır canını gider

BEDELLİ YAPAN AKPLİLER

gencoğlu __dün yazdığım BEDELLİ YAPAN VE ÇÜRÜK ALAN AKP'LİLER listesi iyi geldi mi?Epey uzundu zorlanmışsındır okumakta.

CECO

2-ATATÜRKCÜLERİ NİYE KANDIRAMIYORLAR BU YOBAZLAR. ÇÜNKÜ İDOLOJİ FARKLI. ATATÜRKCÜ KAFANIN YANINDAN GEÇEMEZ İRTİCAI KAFALAR. GÜÇLÜNÜN TAVRINA GÖRE TAVIR ALMAK KİŞİLİKİSLİKTİR BAŞKALARININ EMERİNE TABİ OLMAK DEMEKTİR. NİYE FETO AKP İLE KAVGAYA BAŞLAMADAN ÖNCE GERÇEKELRİ GÖRÜP TERK ETMEDEN ONLARI. ÇÜNKÜ AYNI DÜŞÜNCEİNİN ADAMIYDIN AKP YE RAĞMEN BUNU YAPMAK SIKARDI. O ZAMAN AKP SENİ YOK EDERDİ. ŞİMDİDE AKP NE DEDİYSE ONUN YAPIYORSUN ÇÜNKÜ SEN ANCAK BU SAYEDE SENSİN. ORALARDA ANCAK BÖYLE KALABİLİYORSUN. YOKSA BİR GÜN BİR TUTMAZLAR SENİ ORDA. DÜNYA MALI GEÇİCİDİR ÖNEMLİ OLAN KİŞİLİKLİ OLMAK KİŞİLİKLİ YAŞAMAKTIR.

CECO

1-HERELKESİN DÜŞÜNCESİNİ NE OLURSA OLSUN İFADE ETME ÖZGÜRLÜĞÜ OLMALIDIR. KOMİNİSTİNDE ŞERATCISINADA FAŞİSTİNEDE ATESİTİNEDE. DEMOGRASİ BUDUR. YETERKİ DEVLETİN BÜTÜNLÜĞÜNE KARŞI EYLEMİ OLMASIN. BUNUN TERSİ FAŞİZİM TA KENDİSİDİR. HERKES AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİLDİR. AKŞAM KENDİN BİR ZAMANLAR FETOCU OLDUĞUNU İTİRAF ETTİN. NE ZAMANA KADAR AKP ONLARLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLDUĞU SÜRECE. NE ZAMAN FETOCULUKTAN VAZ GEÇTİN AKP İLE FETO KAVGA ETTİĞİ ZAMAN. SENDE MI KANDIRILDIN. BU ZİHNİYETET HERKES KANDIRILIYOR HERKES KANDIRILIYOR.

misafir

Çıkabilseler anında kaçacaklar ama inşallah çıkartmazlar

keremm

Yurtdışı çıkış yasağı koyun,kaçacaklar

ali

eee.ozaman hiç kimseyi dişarıya bırakmayın bu endişeniz olmaz

ERDAL

SENDE YURTİÇİNDE YALAKALIK YAPIYORSUN NE FARKI VAR?

gencoglu

teröristlerin bukadar korunup kollandığı bizden başka ülke yoktur yorumları okudukça bu daha çok belli oluyor

Misafir

Bay misafir rumuzlu.15 temmuz daki amerikan alkolunu içmişsin ve bayağı sarhoş olmuşsun. O maklube senide zehirlemiş

Misafir

Süleyman Efendi bir kere de bizi yanılt.İki meslektaşın ülkenin en yüksek yargı mercii tarafından tahliye ediliyor senin gerekçen yurt dışına gider Can Dündar gibi olurlar.Yani kararı beğenmiyorsun.Nerde vicdan?

MİSAFİR

Bunlar zaten demokrasi düşmanı türkiye düşmanı müslümanların içinde yaşayıp müslümanlara ihanet ediyorlar bunlar islama müslümana müslüman devlet başkanına devlete düşman ve hainler

Ilyas aga

Ha o ihtimale binaen yatsin bunlar icerde olur da konusurlar Turkiye aleyhine. Suleyman ozisik msntigi bu, yeni Turkiye mantigi bu.

İmam

Konuşmasınlar diye ağızlarını mahkeme kararıyla 24 saat bantlıyabiliriz hatta doktora götürüp dillerini kökten ameliyatlan da alabiliriz veya beyinlerine girip bu yazarları muhalefetten çıkarıp hükümeti över hale de getirebiliriz

İmam

O zaman kimse konuşmasın diye herkesi ceza evinde tutalım bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir inanış nerdeyse mahkeme kararlarını dahi karşı çıkacaklar Allah sizi bu anlayışınızdan dolayi sizi mustahakı ile karşılaştırsın. Utanmaz bunlar senin meslektaşların bir de...

Misafir

Birileri 15 Temmuz gecesi önümüze bir tencere koydu. “Pişmiş aş bu, yiyin” dedi. Ama o aş pişmemişti. Fena halde çiğdi ve içi taşlarla doluydu. Önce pirincin taşlarının ayıklanması, sonra da birilerinin ‘pişirdiği’ bu aşa su katılması gerekiyordu.Yiyen yemeye devam etsin. Fakat bu aşı pişirmek isteyenler, soru sormaya devam edecek.

Misafir

ihlal kararları, 6’ya karşı 11 oyla alındı, bu 11 kişi'nin 8 zi A.Gül 3 çü A.N. Sezer tarafından atanmış, bu karardan sonra bu 11 üye tutuklanmalı.

Adil

Sizin adalet anlayışınız bu mu. Adalatiniz cuzdanınıza sıkışmış. Yazıl ediyorsunuz ülkeye.

Misafir

Yargılama sonucunda casusluk ve hükümeti ortadan kaldırma suçlamalarından beraat eden Dündar, devletin gizli belgelerini elde edip yayınlamaktan ceza aldı. Davanın temyiz sürecinde tutuksuzluğu devam eden gazeteci, can güvenliği endişesiyle Almanya'ya gitti. ........

Adem

Bu nasıl bir bakış açısı...

Ali demir

Sen ne zaman uyandin. Kacyuztanesi yurt disina kacti istedigin kadar yurt disi yasagi koy Ceyrek akili yorumcu ne kadar ajan ve taraftar var turkiyede biliyormusun