BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80

Süleyman Özışık polislerin çığlığını yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, bugünkü yazısında polislerin uğradığı haksızlıkları yazdı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çağrıda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
osman

12 bin polis aylardir hatta 1.5 senedir niye açikta arkadaş ne halt ettiysek artık biri sucumuzu söylesinde yargılanak bari

Misafir

çok doğru bir noktaya temas etmiş.teşekkürler.

cemalettin tiraz

thanks ama yeterli değil

cemalettin tiraz

teşekkürler sayın iözışık

Misafir

asker lojmanda bedava oturmuyor.ben 22 uzman jandarma olarak görev yaptım.4 yıl lojamanda kaldım onuda maaşımdan kestiler.emekli oldum aldığım maaş.lise mezunu 2400 tl kardeşim.yazar salamış.subay paşa 5-7 bin tl alıyor.

Misafir

Süleyman bey, 1. Asker kendilerine ücretsiz olarak tahsis edilen lojmanda kalırken, 2. TSK'dan emekli bir asker 5-7 bin lira arası emekli aylığı alırken derken karşılaştırmalar polis yerine Emn.Md.derseniz sanırım karşılaştırma daha doğru olur diye düşünüyorum.

memet

boşuna uğraşmayın vermezler.assubay lise mezunu 3600 göstergeyle emekli olur.subay zaten aldığı maaşı alır emekli oldumu uzman Jandarma maaşının %40 alır.polisde aynı%40 alır.komserde aynı subay gibi nerdeyse maaşının aynısını alır.ama ezilen uzmanlar ve polislerdir.adam bankada güvenlikçi işçi statüsünde emekli oluyor.uzman ve polisten nerdeyse 700 tl yüksek emekli maaşı alıyor.

Misafir

öğretmen doktor asker polis haricinde devlet memurluğu kaldırılmalıdır. bir işverenin milyonlarca çalışanı olmaz. hele belediyeler çarşamba pazarı gibi. adam işe bile gitmiyor 4-5 bin tl. maaş alıyor.

Vatan Millet Sağolsun

Ağzınıza sağlık çok güzel noktalara değinmişsiniz. Zaten polisi ancak ve ancak bir meslektaşı birde ailesi anlar... Vatan millet sıcacık yatağında uyurken onları korumak için soğukta geceleyen polis kim ki deniliyor... Gelin görün ki bu konuşanlar başı sıkışınca gerekli gereksiz 155 i arıyor ve yardım istiyor... polis de elinde olan imkanlarla vatandaşa yardımcı oluyor... Polisler maddi ve manevi çok yıpranıyor... Bayramda seyranda izin almayı bırak, ek görevlendirmeler yüzünden bir gün sonrasının bile programini yapamadan 24 saat çalışan polisler gibi bedelini alamayan başka meslek grubu yok ... haksızlığın bu kadarına DUR demek lazım...

Misafir

bir söze bakarm birde söyleyene

Misafir

gel sende polis ol işsizlikten kırılma yoksa beğenmiyomusn başkasına dil uzatacağına kendi derdini dile getir ama polis üzernden değil yıllardır kanayan bi yara bu ek gösterge diğer kurumlardaki aynı şartlara haizlerle polıs arasında bi hakszlık ondan gündeme geliyor varsa seninde bi hak zaiyatın onu söyle

Misafir

bizimkini yazayım sevgili komutanım 29 yıllık olarak ayrıca il emniyet müdür yardımcısıyım 2600 emeklilik maaşı, 87 000 ikramiye . FARK AÇIK ORTADA BELGELİ DELİLLİDİR

Misafir

Sayın yandaş bide şu tamir edilip besmeleyle açılan kiliselere kaç para harcanmış ondan bahset bide şu sarayın ilk konuğu olarak ağırlanan papayı anlat birde devletin borcunun 4 katına çıkarıldığını anlat ne var ne yok satıldığını anlat, birde akp li belediyelerin bağış adı altında zorla aldıkları haraçlardan bahset hiç mi allah korkusu yok sende neden gerçekleri saptırıyorsun.

Misafir

emeklilerin intibaklarıda verilmedi onuda yazıver

Misafir

TÜM MEMURLAR KAMU GÖREVLİLERİ ARASINDAKİ MAAŞ ADALETSİZLİKLERİ DÜZELTİLSİN BELEDİYEDEKİ BİR MEMUR MİLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAKİ MEMURDAN FAZLA MAAŞ ALIYOR.

Misafir

askerle polisi kıyaslamak yerine polisle belediye memurunu kıyaslayın. devlet memurlarının hakkınca zam almasına engel teşkil eden belediye memurlarıdır. akşama kadar hiç bir iş yapmadan 4 bin tl. maaş alıyor. aynı maaşı canı koltuğunda polise de veriyorsun. hak mı bu. belediyelerden memurluk kaldırılsın. bütün işi işçiler yapıyor çünkü. memurları diğer kamu kurumlarına kaydırın da çalışmak neymiş görsünler. belediyede resmen yatıyorlar. diğer memurların hakkına giriyorlar.

Abdullah Çakıcı

Sadece polisler mi?? Bir sürü 4 yıllık üniversite mezunu düşük ekgosterge ile çalışıyor. Herkese düzenleme lazim

Misafir

2 darbe 4 darbe girişimi kamalistler yaptı kışkırtıcılık ve iftirada nirvanaya ulaşmış sızler çok oluyorsunuz vatan hainleri

mehmet

üniversite mezunları işsizlikten kırılıyor, kpss ye hazırlanmaktan geberik vaziyette, torpili olan el altından kadro alıyor.tek sorunumuz polisin göstergesi mi. ayıp yahu yukarda Allah var.

Misafir

hadi ya kim kime düşmanlık hasetlik pompalkıyor

MEMUR ANNELERİN SESİ

SÜLEYMAN BEY MEMUR ANNELER İÇİN YARI ZAMANLI ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİNE DE BİR EL ATSANIZ ANNELERİ ÇOK MUTLU EDERSİNİZ (YAKLAŞIK 2 YILDIR BEKLENİYOR)

26 NİSAN 2017

Süleyman Bey 26 Nisanın kumpas olduğunu yarıdan fazlasının dönecegini yazdınız fakat 9 ay geçmesine rağmen hiç iade olmadıgi gibi sadece 23 kişi ihraç oldu bu listeden ... Size yalvarıyorum Lütfen bu kadar kritersiz Vatan sevdalısı ve fötö düşmanı polisleri tekrar dile getirebilirseniz size minnettar kalırız... Saygılar...

Emekli Müdür****

Polis Teskilatı Jandarma Genel Komutanlığına baglanmalıdır..bütün ozluk hakları sorunları çözülmüş olur ve politikacıların oyuncağı olmaktan kurtarılmış olur..

ihsan

karıştırma lan ne çığlığı pois en kazançlı devbrini yaşıyor fitne yapma

552206

Süleyman bey birde 26 Nisan magduru polisler icin yazi kaleme alsaniz cok seviniriz. 9 aydır bekliyoruz