BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11

Şube müdürü her şeyi itiraf etti o talimatı Gülen verdi

Eski İstanbul Güvenlik Şube Müdürü, MİT müsteşarının ifadeye çağrılması talimatını bizzat FETÖ elebaşı Gülen’in verdiğini itiraf etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Uzakdaki DOST

Bu konuda Missafir arkadasin soylemlerine cani gonulden katiliyorum ,Saygilar.

Guguk

La adamlar mahkemeleri hükümeti, yazarlarını paronayak etti iyimi...yok şu tarihte şöyle olacak yok şu rüya filan.. adamları başka koğuşa koysalar oralarida fetocu ederler..adamlar papazlara sehadet getittirip namaza başlatmışlar iyimi...ne biçim insan bunlar.. çözmek zor valla

Hakkı YÜCELT

Pardon lütfen tek taraflı davranmayalım. Birilerine haksızlık olmasın. İlker Başbuğ'un tutuklanması emrini kim vermişti? Kozmik odaya girilmesi emrini kim vermişti? Kozmik odaya girme kararı alan hakimlere o görevi kim vermişti? Sorular fazla ama mesele iyi anlışmalı.

emir

Adamları aylarca içeriye alıyorsun,bütün işkence taktiklerini uyguluyorsun,boş kağıda imza attırıyorsun,sonra da başarı kazanmış komutan edası ile böbürleniyorsun.gün gelecek adalet size de lazım olacak.ama ortalıkta adil bir insan bulabilirseniz tabii.

kundemacı

Çoğu FETÖ' cü olan müdürleri bu kurumlara müdür olarak kim atadı. Gülen derseniz bu meczup Türkiye' de hiç iktidar olmadı. Müdürleri atayan irade tepen tırnağı yargılanması gerekir. Ülkeyi resmen satmışlar. Değilse bu vatan hainleri, bu makamlara nasıl gelecekti, başka vatan hainlerinin yardımı olmasa.

Misafir

Bu hainlerin bağlantılarını da araştırın. FTEO imamı olan Kemal Batmaz vb imamlar kimlerle hangi kamu görevlileriyle temas kurmus, kimlerle yazışmış, kimlerle konuşmuş mutlaka tespit edilmeli. bataklık kurutulmadan sivrisinek mücadelesi olmaz .Ayrıca FETO cu darbeciler ve mahkumlar agır suçlular arasıan dagitilmalidir tecavüzcüler, katiller arasına dağıtılmalı FETOcu darbeciler de katil.Bu hainler bir arada oldukça itirafçı olmaz ve bu sinsi ve hain örgütü çökertemeyiz Bu hainlerin biraraya gelmelei engellenmelidir. adalet Bakanlıgı gerekli önlemi almalı

  • 1