BIST 9.560
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.471,45

Şubat ayında enflasyon ne kadar oldu rakamlar açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Rakamlara göre, Şubat ayı enflasyonu yüzde 0.73 artış gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Bu haberi ana sayfada bile tutamıyorsunuz... eften püften haberler var ana sayfada

Misafir

GERÇEK ENFLASYON BU DEĞİLDİR.BUNLAR DÜŞÜRME ENFLASYONLARDIR.EMEKLİ ASGARİ ÜCRETLİ GEÇİM DERDİNDE MİLLETVEKİLLERİ DE İMPLANT DİŞ DERDİNDE 8 İMPLANT DİŞİ 12 DİŞE ÇIKARDILAR.BİR MKİLLETVEKİLİ BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU KİŞİLERİ VE KENDİNE 12 ADET İMPLANT DİŞİ DEVLETİN KESESİNDEN YAPTIRACAK EMEKLİ ASGARİ ÜCRETLİ MEMURA İSE DIŞARIDA PORSELEN DEĞİL PLASTİK DİŞ YAPTIRMAK YASAK DEVLET HASTANELERİNE GİDECEK AYLARCA YILLARCA SIRA BEKLEYECEK YAPTIRABİLİRSE YAPTIRACAK

Misafir

Enflasyon yüzde 11 diye açıklanmışsa bilin ki gerçekte yüzde 20 lere yakındır...Çalışanlar ve emekliler... Mutluysanız mesele yok!

Misafir

maaşlara zam yapılsın emekliler zor durumda yaşıyor

Deniz

Bu açıklama neye ve kime göre yapılıyor.Galiba eskici pazarına göre.Vallahi bizim mahallede her gün değişik etiket...Zam zam zam... Asgari ücrete göre dünyanın en pahalı benzini bizde... Neden? Geçen gün Fransa'dan bir arkadaşım geldi 2008 model 240.000 km Küçük Mercedes ,çıta gibi ara.Kaça aldın dedim...Cevap 500 Euro yani asgari ücretimin üçte biri dedi.

Misafir

HALKA SORUN EN İYİ ONLAR BİLİYOR MARKETLER HERGÜN ETİKET DEĞİŞMEKTEN YORULMADILAR İŞTE ENFLASYON O HER HAFTA MARKETLERİDEKİ ETİKETLERİ TAKİP EDİN ANLARSINIZ BEYLER UZMAN OLMAYA GEREK YOK

  • 1