BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.427,59

Şu kazayı izleyin! Bu tır şoförü iyi halden serbest kalır mı?

İSTANBUL 'da kırmızı ışıkta geçip çarptığı otomobili 30 metre sürükleyerek sürücüsünü ağır yaralayan tır şoförüne verilen 10 ay hapis cezası verildi. O ceza da ertelendi. Şu görüntüleri izleyin bakalım bunun 'iyi hal' neresinde:

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Bu ülkede adalet var diyecek bir kişi kaldı mı?

Misafir

Sırada inşallah o hakimin boş olmayan arabası vardır.

Misafir

bu karar kötü ama istenen cezada komik bu adamın çok ağır en az 25 yılla cezalanması lazım o bile yetmez bu direk katil ama ne yazık ki daha işimiz çok zor hatırlayın bir zamanlar bir kap kaç furyası vardı ve bizim savcılarımızı görünmez bir el yönetmiş bu rezillere bu kılıfı uydurmuşlar emniyet yakalıyor savcı serbest bırakıyordu ama bir gün bir savcının kızına uygulandı bu sözüm ona kap kaç a a birden bire savcı bu işin gasp olduğuna hükmetti ,işte her şey burada bu devlet sahipsiz 96 yıldır uyan ülkem.

A. Kar

Türkiyede kanun var, hukuk var gibi ama Adalet yok. Bunun böyle olduğunu adalet saraylarına gidin, kapıda farkedeceksiniz. Vatandaşa saygı ile mimarı tasarımı yapılmamış binalar bu adalet sarayları. Süreçlerinde de vataandaş odaklı değil. Devlet odaklı. Çalışan herkes vatandaşa yukarıdan bakıyor. Aslında çalışan HERKES vatandaşa HİZMET için orada. Eskiden de böyleydi, bugün de böyle, bu gidişle yarın da böyle olacak.

Hakan

Hepsi bu mu yani Tost gibi ezilen zavallının yaşadıklarının karşılığı bu mu

  • 1