BIST 9.681
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.417,91

Stephen Hawking hayatını kaybetti

Ünlü İngiliz evrenbilimci ve fizik profesörü Stephen Hawking, 76 yaşında hayatını kaybetti. Hawking’in öldüğünü aile sözcüsü açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Merak etmiyesen emin kal bizde de ortamını bulabilirdi .

Lo lo fizikidim hani

Bak gidip onunla fizik tartsmasi yapmayi dusunuyordum, ayni devir de yasadik oysa Buluşamadim,:[

Misafir

neyin doğru olduğu çok nettir... yalan söyleme, kimsenin malına ve namusuna göz dikme, ihtiyacından fazla olanı ihtiyacı olana ver, doğayı ve hayvanları koru, kendini kimseden üstün görme, kin tutma, iftira atma, SEV SEV SEV ... bunlar için hiçbir aracıya gerek yok, aklıselim tüm insanlar bunun bilincindedir.

Misafir

Kimin ne olacağını Allah (CC) bilir, Peygamberlerine bildirir. Peygamberler de kendilerine inananlara bildirir.

Misafir

kuru ot var yen mi ???

Misafir

koyun gibi yaşamamış, Allahın verdiği beyni kullanmış, sen ne yaptın bugüne kadar?

Misafir

İslamı anlamamışsın... Kimin ne olacağını ancak Allah bilir...

Misafir

sen mi karar veriyorsun kulların ne olacağına? Allah sana mı verdi bu görevi?

Kamil

Müslüman değil Allah(CC) dedi.Bizde Allah(CC)deyip emirleri yerine getirmeyenlerin vay haline.

osmancık

Bunca dehasına rağmen kendisini bir damla pislikten inşa eden Yaratıcıyı tanıyamadı. Şimdi dünyadaki bütün insanlar kabrine yönelip saygı ile eğilse, hatta daha da ileri gidip secde etse sana ne faydası var. Dünyanın tamamı seni kutsamış olsa faydası yok, çünkü sen bittin. Halbuki iki kelimelik Şehadet ona ebedi hayatı sunabilirdi. İşin kötüsü cehennemde ölüm de yok.

Misafir

zorunamı gitti cicim

Aslan

Pancarda kalksın kota Kendi insanım eker Nasıl ölümcül hata Nişasta bazlı şeker. Kanserin tortusudur Bünyenin korkusudur Geleceğe pusudur Nişasta bazlı şeker. GDO’ lu mısırdan Eksik değil kusurdan Âşikâr oldu sırdan Nişasta bazlı şeker. Bilim "zehirdir" dedi Çocuklarımız yedi Tâ baştan tehdit idi Nişasta bazlı şeker. Kullanmayalım diye Yasaklanmıyor niye? Kansere davetiye Nişasta bazlı şeker. Ürün yerli kalmalı Tarım milli olmalı Gündemde yer almalı Nişasta bazlı şeker. Nesiller tehlikede Biri mi var devrede? Neden serbest ülkede? Nişasta bazlı şeker

Misafir

Umrunda oldukların için neler yapıyorsun? Elinden neler geliyor? O beden engeline rağmen bilmiyle adından söz ettirdi. Ya sen? Bilme ve fene önem vermezsen adamlar ilmi ve feni ile sana daha çok Filistin, Suriye Afganistan ... yaşatır.

Misafir

Huzura çıkınca olmayan aklınla ve olmayan sorularla ahireti garantilersin.

Misafir

Stephen Hawking sana bir sıkıntı mı yarattı?

dr ozi

acımasız eleştri yapacağınıza onca zorluğa rağmen çalışmış ve başarılı olmuş bir dehaya saygı duyup, biz ne yapabiliriz diye düşünebilirsiniz..

yaa..

Huzura çıkınca aklındaki bütün soruların cevabını bulmuştur şimdi.

Misafir

DEDİN YANİ LAF DEDİN ŞUNU DESEN İÇİMİZDE HAYİN KAYNIYOR HER KÖŞESİ FİTNE FÜCÜR BİLİMLE UYRAŞIRKEN AKLINDA KIRK ŞEYTANLIK VAR...VESSELAM

Misafir

bizim arapçılar bunu şimdiye kadar linç ederdi..

Hamza

Kainatın kaç bucak olduğunu görmüştür şimdi.

Bizde olsaydı Eminönü nde dileniyordu

Gerçekten de bu dahi bizde olsa şu an Eminönü nde dilencilik yapardı.Zira bundan çok iyilerine sahip olmakla birlikte neredeyse tamamını yurtdışına kaptırdık.Ne zaman ki bilime ve bilgiye hakettiği değeri veririz işte o zaman bizi kimse tutamaz.

akil

Hergün filistinde suriyede afganistanda yüzlerce müslüman katledildiği için açıkcası bu şahsiyetin ölümü pek umrumda olmadı

misafir

içimdeki müzik kitabı

Misafir

Bilim dünyasının büyük kaybı.

  • 1