BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45

SP'li Kazan'dan Arınç'a sert sözler

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Şevket Kazan, Bülent Arınç'ın sözlerine tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
CEMAAT

Biz şuçluysak Allah cc bizi silsin süpürsün! Başbakan yolsuzlukların üstünü örtmek için bize saldırıyorsa Allah onu, hükümetini suç ortaklarını silsin süpürsün! Bu Asya'ya âmin bile diyemeyen Başbakanı savunuyorsunuz. Yazık sîze!

cello

Noldu yani ekonomi kötü diye Müslüman kardeşini bu dikenli yolda yalnız mı bırakacaksın? Siz nasıl müslümansınız yazıklar olsun. Parayı pulu İSLAM UĞRUNA CİHAD'A tercih ettiğinizin itirafıdır bu

İSLAMIN KILINCI

SAYIN ARINÇ AKLIN NEREDEYDİ SENİDEMİ YUTTU AB VE İSRAİL BİZ SAADET OLARAK AT GÖZLÜGÜYNEN BAKIYORSAK SİZDE BEYGİR GÖZLÜGÜYLE BAKIYORSUNUZ BİZ AŞİRETİZ YASİZ HAKSIZ YERE MÜSLÜMANI VURAN NAZİLERMİSİNİZ YOKSA NAZİ KAMPINDAMI YAŞADINIZ HZ ÖMERİ ARKADAN PIÇAKLADILAR SİZDE HOCAYI ARKADAN PIÇAKLADINIZ. HESABINIZ ZOR SAYIN ARINC UNUTMAYIN.

kemal turhan

tek gerçek var.saadet ve diğerleri yada miili görüş ve diğerleri.kimsenin kimseyi böldüğü yok.sadece milli görüşün ekonomi politikalarını uygulasa bu millet iflah olurdu.sen jonnyden sıcak parayı al getir sonra abd de veriler pzitif çıkınca ekonomi daralınca dış mihraklar de.yemezler

cello

Saadet partisi ne yapmaya çalışıyor? Şu ortamda müslüman kardeşinin üzerine gitmeye, atılan iftiralara destek vermeye utanmıyor mu? Boşu boşuna oyları bölüyorsunuz, halbuki devriniz bitti.!! Hiçbir cemaat size oy vermiyor vermeyecekte çünkü size oy vermek demek oyların bölünmesi ve perişanlığa doğru yol almak demek. Siz buna alet oluyorsunuz haberiniz olsun

AAAAA

GÜZEL TEKLİF BAK SAYIN ŞEVKET KAZAN BEYEFENDİ SİZEDE YOLSUZLUKLARDAN PAY TEKLİF EDİYORLAR NUMAN KURTULMUŞU KURTARDILAR

AAAAA

SAYIN KAZAN KEŞKE TÜRKİYE ŞİMDİDE AŞİRET GİBİ İDARE EDİLSE AMA ŞİMDİ İDARE EDİLMİYORKİ SOYULUYOR. HA ARINÇ A GELİNCE ONU BOŞ VERİN ÖZGÜL AĞIRLIĞINI KAYBETTİ ONU ARAMAKLA MEŞGUL AMA NAFİLE GİDEN GELMEZ

Numan DUMAN

hırsızlığı aklayıp paklayanlar ile birlikte olacağına evde oturur adam daha iyi. Ayakkabı kutusu partisi borazancıları sizi.

Numan DUMAN

Çete usulü yönetimi sevenlerin aşiret usulünü beğenmemesi çifte standarttır. Genel başkanlarına reis diyenlerin taka personeli mi sormak gerekir.

vetendeş

Erbakan Hoca'nın da bunlara beddua ettiğini duyar gibiyim.Ne iş kardeşim; AKP olarak sırtından pıçaklamadıgınız kimse kalmadı ama asıl pıçagı bu gidişle millet yiyecek gibi.

Cello

Mustafa Kamalak'a yüklenin bence. Din kardeşini ***** şikayet ediyordu geçenlerde

birlik

üç oy alacaksınız diye gereksiz yere oyları bölmeyin,bir olun biiir...

eren

memlekete hizmet etmek milli bir iş yapmak istiyorsanız, KAPATIN O MEKTEBİ hayırlı olur

eski akp li

akp chp abd kuklası siyonızme hızmet eden bırer partilerdir temelde ikiside ab birliği der batı der abd der faiz der bunşarın arasında fark yok tek çare MİLLİ GÖRÜŞ SAADET PARTİSİDİR akp en çok korktuğu parti saadettir çünkü bütün meydanlarda çalışan tek parti saadettir

asaf

AKP'li senii...

vah memleketim

Bende bu adamda çap var sanmıştım. proje üret sarımtırak gülü. lafın okkalisini bizim loto soyluyor zaten :)

ar ar

fitneyi sokanları görememişsin yada görmek işine gelmiyor.kimler küfürle hakaretle konuşuyor bir bak. sende bari fitneci olma bağırarak kuvvetli olunur ama haklı olunmaz.Allah fitnecilere fırsat vermesin hele birde makam şöhret için yapanlara.

CABBAR

KURULAN RÜŞVET ÇARKINI UNUTTURMAK İÇİN ULUSALCILAR,PKK-KCK VE DARBECİLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYORLAR , ÇALDINIIIIIZ !

angaz

yorumunu yesinler sokak muhabbeti

aheste

bülent arinc i hala anlamis degilim ne zaman ne dedigi belli degil onun icin tam güveninirligi yok

AHMET CAKAL

ALLAHTAN KORK PARTI BASKANI MUSTAFA KAMALAK

Hikmet Demir

Sayın Kazan Arınç'ın utanması olsa yediği fırçalardan sonra konuşmazdı. Hele hele bu kelimeleri hiç kullanmazdı. Şimdi uşak gibi yönetiliyor. Demek ki bunları uşak gibi yönetmek lazım aşiret gibi yönetmek dhaa onurlu geliyor bunlara kaldıramıyorlar:)

Quaressma

Refah partisinin paralarıyla kurulan Kanal 7 Kamalak'ı çıkarttı da o çıkmadımı hırsız takımı?

hadeee ordannnnnn

işine geldimi gömleğini değiştirirr... gömlek gömlekkk..gemi battımı.. giyecek gömlek bulurlarrrr....

istanbullu

Milligörüs bir okuldur.Asla zedelenmemesi lazim.Erbakan,Tutgut Özal,Abdullah Gül,Tayyip Erdogan ve niceleri o okuldan cikarak bu seviyeye gele bildiler.Bundan sonrada pek cok degerli devlet adamlarimiz oradan feyz alacaklar.Fitneye cok dikkat etmemiz lazin.Oyuna gelmeyelim.