BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01

Sözcü'nün Fuat Avni'si

Bu arkadaş ise, "Ankaralı bir haber kaynağı" ile bir olup, içinde debelendiği karanlıkta, Erdoğan'ın dokunulmazlığını kaldırtıyor, yargılatıyor, "güneş yüzü görmeyen" bir cezaya çarpıtıyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Erol Baron

Haftada üç makale ile bıkmadan usanmadan AKP'nin yanlışlarını yazacağımı bile bile ve beni İNTERNETHABER'in Fuat Avni'si ilan etmeden bana sitenizde yazmama müsaade ederseniz, ülkenin özgürlükte daha ileri gitmesine ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamış olursunuz sn Özışık.

Misafir

İnternet haberin fuat avnisi kim acaba

oflu baba

o arkadasi ben tanirim yakinen kendisi bir numarali libostur

Ali

Hadi her yer güllük gülistanlık sana göre. Devran dönerse bakalım ne olur?

HASAN SOYLUGİL

EVET ÇOK GÜZEL OLDU BİR GÜNDE ÜLKEYE HUZUR GELDİ EFLASYON DÜŞTÜ MAAŞLAR ARTTI ÇALIŞAN MEMNUN EMEKLİ MEMNUN HERKES BİR NEŞE İÇİNDE ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA BU GÜNLERİ GÖSTERDİ BİZE HELAL OLSUN BİZE

bedii

peki biz millet olarak yıllardır bu adamın nekadar kötü olduğunun farkındayızda gittikçe erdoğan hakkındaki sözlerinin ayyuka çıktığının farkında değilmi cumhurbaşkanım, aslında bu adam mahkemelik efendim bunun hakkından gelemiyormu savcılar bize anlatırmısınız...

Misafir

Sayın Ataklı İmamın oğlu değil. Kimya mühendisinin oğlu Herkes haddini bilsin!.......

En Son Haber

Suriye'nin Kuzey sınırı BM tarafından kontrol altına alınmalı -

Misafir

Sağa sola çamur atmayı bırak .... Darbenin Başbakanı kim olacaktı ?........Bak, Mehmet Metiner, “Yani bir darbe varsa, bu darbenin siyasi ayağının olmaması mümkün değildir. Sonuçta darbe başarılı olsaydı, bu ülkeyi yönetecek insanları vardı” şeklinde konuştu.

arif uysal

makalenin başlığı cuk diye oturmuş eine sağlık iyiki özışık kardeşler yazıyor ve yazmaya devam edin ki okuyucularınız sizlerden mahrum kalmasın.

Komünist Liseli

Rejim değişikliklerinin onaylanmasına zorbalık ve hile damga vurmuştur.....Boşa düşmüş, kadük olmuştur. Bu noktadan sonra ilan edilecek bir “evet” sonucunun toplumda kabul görmesi ihtimali sıfırdır.

Misafir

Recep Tayyip ve İşbirlikçileri Özışıklar ve Suriye ekibinin uluslararası savaş suçları mahkemesinde yargılanacağı kesinleşti..IŞİD'e sarin gazı sevkiyatı Türkiye'den: AKP dosyayı kapatmış, işte tapeler!

MİSAFİR

PEKİİİİ..SİZ ..KİMİN VEYA NERENİN FUAT AVNİSİ -SİNİZ ? BİR DE MERTÇE BUNU YAZSANIZ NASIL OLUR BAYIM???

s.b

hergün hükümet aleyhine bir yalan uydurmak zorunda olan zavallı yazarların toplandıgı sözcü

Kahya

O can ataklı dediğiniz salyalı gazeteci proğramlardada kaybetme hırsından ağzından köpük saçılıyor. ama bu devletin köpüklü düşmanı her devirde olmuştur ve olacaktır. bu millet ise her zaman onun gibilere dersini vermiştir verecektir.

Misafir

Sen niye rahatsız oldun Sayın Ataklı'nın yazılarından. Reklam korkusu size her şeyi yaptırıyor maşallah.

Misafir

SEN NERENİN FUAT AVNİSİSİN

CHE

TÜM YANDAŞLAR YANAŞMALAR AK-TROLLER ; DALAŞIN BİRBİRİNİZLE MAZLUM ANADOLU İNSANI KARPUZ GİBİ İKİYE BÖLÜNMÜŞKEN,,, % 51,4 > % 48,6

t

Hadi ÖZIŞIK yazdı tamam :D

  • 1