BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,85
ALTIN 2.423,32

Soylu'ya operasyon çekiliyor!

Hadi bu ülkedeki gayri millileri biliyoruz da AK Parti'de birileri halkta böylesine karşılığı olan bir bakan üzerine neden oynar? Bir anlatsalar!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

"Pacalarindan yolsuzluk akiyor" dedigi AKP de simdi bakanlik yapiyor suleyman soylu!!!

Misafir

Suleyman Soylu: 25 Şubat 2009: Yolsuzluklarla mücadele edeceğim diyen hükümet, Türkiye'yi yolsuzluk çukuru içine batırdı. Tüyü bitmemişin hakkını yedirmeyeceğim dediler. Her gün tüyü bitmemiş yetimin üzerinden siyaset yapıyorlar. Bu ülkeyi rant ülkesi yapmayacağım dedi sayın Başbakan, rantın babasını getirdi. Bunlar yarım doktor, yarım hoca.(Bunu da yayinlayin sayin editor)

Misafir

Suleyman Soylu: 10 Aralık 2008: 29 Mart yerel seçimlerinde halk AKP hükümetine sarı, DP ise kırmızı kart gösterecek. AKP hükümeti, yanlış ekonomi politikası sonucu bayramları da millete zehir etti. İnsanlarımız gülmeyi unuttu. Beceriksizlik ve yetersizlikle, Türkiye’yi krizle karşı karşıya bıraktılar. Paçalarından yolsuzluk akıyor. Türkiye'de ihale ve yandaş belediyeciliği yapılmaktadır.

Misafir

Simdi yaglayip balliyorsun ama akp ye gecmeden once Suleyman Soylu nun Tayyip Erdogan ve akp icin soylediklerini de yazsana.

Misafir

Trabzonlu'nun Kürt düşmanlığı ve savaş kışkırtıcılığı çözüm getirecek mi?

Misafir

Soylu'nun İçişleri Bakanlığında kargaşa ve iç savaş tehlikesi neden bu kadar çok arttı?

Misafir

ak parti içinde bunlar kim onları yazın

arif uysal

allah yardımcısı olsun

hakkı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN sonrası partinin başında görmek isteğim vatan evladı.yüce rabbim, ömrünü uzun, nefesini keskin sözünü geçkin eylesin.

mehmet

Rabbim yar ve yardımcısı olsun

Misafir

yazara aynen katılıyorum vatan hainlerine nefes aldırmayan bir bakan rabbim yolunu açık etsin bu millet kendisini hiç bir zaman unutmayacak

Misafir

Soylu mu?..Berlin’deki Schaubühne tiyatro topluluğu, İstanbul Tiyatro Festivali’ne katılımını 'topluluk üyelerinin kişisel güvenliklerinin garanti altına alınamamasını'' gerekçe göstererek son anda iptal etti...........

cevat cihan küçük

insanlar bağımsız bir kişilik taşıyan özgür iradeli kşlşlere saygı duyarlar. varlığını başkalarının varlığına endekslemiş olanlara değil.

pusat

bu yazar aynı şeyleri gökçek için de söylemişti ! He deyin geçsin vesselam

Misafir

TÜRKİYE UÇACAK DEDİLER, EVET UÇTU!

Misafir

Genel Başkanınımız RTE'nin öncülüğünde yerli oto... Hatta Partimizin amblemi Ampul bile yapacağız... Kıskananlar Çatlasın!..

  • 1