BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70

Soylu'dan HDP ve PKK'ya: Boyunuzun ölçüsünü alırız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cizre'de özerklik ilan ederiz açıklamasında bulunan HDP ve PKK'ya; ''şu kadar cesaretin varsa özerklik ilan et de boyunun ölçüsünü alalım" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
terzi nadir

Terzimisiniz yoksa??????????

Misafir

Boy ölçüsü birimi artık soylu olsun. Neymiş o öyle metreymiş santimetreymiş. Yedi Türkiyede bu birim artık soylu. Süleyman Soylunun anısına.

Misafir

Sayin Soylu, neden bu kadar agresif... evet çikarsa basbakanlik da ortadan kalkiyor. En fazla cb yardimcisi olabilirsiniz, o da hanedandan sira size gelebilirse... bakin Berat bey ne kadar sakin

misafir

Barzani Ankaraya PKK bayrağı dikti bakanın haberi bile yokkkk.

saydır bakalım

Kürdistan ülkemizin doğusunu topraklarına katmış haritasını Tv lerde boy boy yayınlıyor.Barzani boy ölçüsü bekliyor.

adalara modalara

Ege'de 18 tane Türk adası Yunanistan tarafından işgal edildi. Yunanlar tarafından işgal edilen son adamız Keçi adası.İstanbul'daki Büyük Ada'nın 4 katı büyüklüğünde olan Keçi adası işgal edildi! "Lozan hezimettir" diyenler, Lozan'da kazandığımız 18 adayı tek kurşun bile sıkmadan Yunan'a teslim etti!Yunanlılar Boy ölçüsü bekliyorlar.

VATANDAŞ

15 YILDIR NEREDEYDİNİZ NİY ALMADINIZ SEÇİM GELİNCE Mİ AKLINIZA GELDİ BOY ÖLÇÜSÜ ALMAYA BİZDE KANDIK YAV

turgay

15 senedir elinizi mi tutan var.Senin mevkin konuşma değil icraat yeridir.Sen de liderin gibisin anca konuşursun sıra icraata geldi mi ara ki bulasın.

adam

durdugun kabahat,neden almiyorsun?

vatandaş

eski tas eski hamam aynı sözlerden bıktık içraata gel işsizlikten bahset

yarım porsiyon

yahu son 1 aydır hep aynı şeyi söylüyor bakan bey ,başbakanda yol ve köprüden başka bir şey söylemiyor bu argümanlarla buraya kadar millet artık kalıcı ilerleme istiyor böyle kavga ede ede nereye kadar sürekli bir düşmnanımız var ya içte ya dışta sürekli çatışma var ,dilimizde aynı kavga emareleri ,asıl çözüm bunların ortadan kalkmasıdır.

Misafir

cok dogru söylüyor da ne olacak bu kriminal SURIYELILER?. Benim Mehmetciklerim el-BAB ta sehit olurken onlar sokaklarda cirit atiyor, üstelik bizim gencleri dövüyor(bugün haberlerde vardi) Gönderin memleketlerine ülkelerini SAVUNSUNLAR sn. BAKANIM..Saygilarimla..

Misafir

cok dogru söylüyor da ne olacak bu kriminal SURIYELILER?. Benim Mehmetciklerim el-BAB ta sehit olurken onlar sokaklarda cirit atiyor, üstelik bizim gencleri dövüyor(bugün haberlerde vardi) Gönderin memleketlerine ülkelerini SAVUNSUNLAR sn. BAKANIM..Saygilarimla..

MURAT AR

SİZ ÖNCE AÇILIM ZIRVASI İLE VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERİN HESABINI VERİN.SONRA KONUŞUN

FITRAT MESELESİ

BUGÜN BÖYLE DERSİN,DÜN BAŞKA YARIN BAŞKA,ŞİMDİ BU GÜVENİLİRLİK ÇOK ÖNEMLİ.O DA SİZDE YOK,HAA BİRDE KURTULMUŞTA.HER AN DÖNME İHTİMALİ VARDIR.

ufuk

Ne diyor? Anlayan var mı? Kime çatıyor? İcraat bu oldu da bizim mi haberimiz yok?

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Bir yandan Anayasayı özerkliğe uygun, eş cumhur başkanlığına uygun, eyalete uygun hale getirirken diğer yandan "özerklik ilan edin de gösteririm ben size" lafı da ne oluyor?

umut

sen idil de boyunun ölcüsünü aldin demi?bir kac devlet görevlisi ve bir kac dahs korucudan baska tek vatandas yoktu.simdi corumda,corumlunun bile yapmadigini yapip atiyorsun.tipki akp olmadan önce tayip erdogan hakkinda söylediklerin gibi.bu devran dönecek mihyeddin efendi??

  • 1