BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,84
ALTIN 2.429,38

Soylu'dan flaş Adil Öksüz açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'nün yönetim kademesinde yer alan ve darbe girişiminin kilit ismi olduğu belirtilen Adil Öksüz'ün yerinin belirlendiği sorusuna cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

EVET SARAYDA MİLLETİN PARASINI YİYEN BATIL İLE HAK ARASINDA OLACAKTIR...DİNİ KULLANAN BOP EŞ BAŞKANI İLE GERÇEK HALK ARASINDA OLACAKTIR...

misafir71

Bu seçimler, hak ile batılın, Türkiye Cumhuriyeti ile pkk nın, fettöş ile Devletin, Cumhuriyet ile marjinal solcuların seçimi olacak bunun böyle olduğunu çok net görebiliyoruz. meclis konuşmalarına bakın anlarsınız.

Misafir

iktidara ecevitin Abdullah öcalanı getirmesi gibi bir mucize lazım onlar fetoyu getiremeyince sanırım ellerinde olan (mitin adamı veya sonradan taraf değişrtiren) adamı getirmiş gibi yapacaklar. halk yermi belki

Misafir

batı Türkiye düşmanlığından asla vazgeçmez. ülkemize karşı suç işleyenleri de vermez, korurlar. çünkü onların arkasında zaten kendileri var. bu nedenle iade etmelerini beklemek yerine asalaya yapılan uygulama ile sonuç alınır ancak.

Misafir

Attığınız haber başlığından dolayı okuduğum bu zevzeklikten dolayı çaldığınız dakikalarımı helal etmiyorum!!!

Misafir

EEEEEEEEEEY AKP! MEDYASI...................NE İSTEDİLERSE VEREN BİR NUMARA BELLİ İKEN...........BIKMADINIZ MI DARBE HİKAYELERİNDEN?..............

Misafir

Tahminim Haziran başlarına doğru Türkiyeye bir paket gelecek. Paketten ya Adil Öksüz çıkacak, ya Fetö çıkacak. Kahraman Recep Tayyip Erdoğan. %60 oy ilk turda kesin. Hayırlı olsun. Terörist Aponun paketine benzer olacak.!

ali

kim olursa olsun iskence bir insanlik sucudur.sucu neyse cezasini yarginin vermesi gerekir.agizlarini burunlanlarini dagitmak da nedir.burasi kabile devletimi?

  • 1