BIST 9.711
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,88

Soylu'dan dikkat çeken 'yolsuzluk' sözleri!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yolsuzluk yapan kim olursa olsun, kanuna aykırı davranan her kim varsa, belediye başkanıdır, x'tir, y'dir, z'dir, yetkimiz dahilinde gözünün yaşına bakmayız" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
fetres

yaparmı, yapmazmı bilmem ama, bu açıklama hoşuma gitti. AK Partili bir bakandan bunu duymak çok güzel.

gencoglu

Sayın Soylu Bakanımız gelmiş geçmiş en başarılı içişleri bakanıdır tam da Reis e layık bakandır Allah kendisinden razı olsun

fikrt boduroğlu

yolsuzluk yapanlar ,partinize de pay veriyor ve yardım ediyorsa ne yapacaksınız.

hasan ali

Kendi adamlarınıza hiç bişey yapamazsınız anca millete ve muhalefete yaparsınız onunda altı boş çıkar ama kendiniz boğazınıza kadar yolsuzluğun her türlü kanuınusuz işin içindesiniz.

stand-up

adamı bakan sanıyorduk bu stand-up cı çıktı ...ama espirileri kaliteli değil. mafyadan sorumlu bakan,

fettah

gözünün yaşına bakın yada bakmayın önemli değil,yargılanan var mı yargılanan ondan haber verin. c.başkanı da diyor du,evladım olsa affetmem diye sonra gördük derneklerinde ne usulsüzlükler olduğunu.

kundemacı

Gerçekten kararlı insan sayın bakanımız. Bu haberi okuyunca Demokrat Parti Genel Başkanı iken Bafra' da yaptığı konuşmayı hatırladığım için söylediklerine cani gönülden katıldım.

gül

bakan diyorki biz yaparsak rüşvet değil yardım bizden olmayan yaparsa gözünün yaşına bakmayız

Misafir

Tayipten ve ailesinden başla bakanlarla dewam et. Şimdilik bu kadar yeter.

misafir

son dört yıldır devlet dairlerinde dünen rüşvet hiç bir yerde dönmüyor.rüşvet çarkı en çok belediyelerde dönüyor.ama yargılayan sistemde rüşvet yediği için bir sonuç alınmıyor,kimse kimseyi kandırmasın.

Misafir

bu adama çok gülüyorum güldür güldüre katılması lazım

ERDAL

BANA BİR TANE YOLSUZLUK YAPMAYAN SEÇİLMİŞ SÖYLEYİNN.

Misafir

"Gözünün yaşına bakmayız" derken halk olarak bizim gözlerimizi de yaşatıyorsun sayın bakan. Çok duygulandık.

Mutkili

O zaman işe bitkide ili Mutki ilçesindeki milli eğitim ve bazı okulların Kamu ihale kurumu mevzuatına dayanarak akparti Mutki ilçe başkanın oğluna ve çevresine 3 tane tekşif vererek yapılan yılsuzluktan başlayın. Aynı ürünlerin pifasa fiyatına bakın birde bu kurumların aldığı fiyata. Bu kadar hırsızlık olmaz. Kurum müdürleri koltuklarından olmamak için devletin parçasını bu hırsızlara yediriyorlar. İlçe kaymakamımız bu hırsızlara devletin parasını yedirmediği için hırsızlıklarına göz yummadığı için her gün bu hırsızların şikayetine maruz kalıyor. Hadi ayın bakanım mademki kimsenin gözünün yaşına bakmayacak diyorsun. işe başla. Paryinin ne kadar samimi olduğunu göreyim.

Bir Garip

Melih Gökçek'in görevden azledilmesi seçimlerde en az %10 oy KAZANDIRACAK. Belediye memurlarının %90ıyla mahkeme davası olan tek başkan Melih Gökçek. Ankara'yı personeliyle değil külhanbeyleri ve mafyayla yönetiyor..

MAHMUDİ

üniversitelerde dahilmi sayın bakanım

Merhaba

Melih gökçekin istifadı eksi %6 oy kaybı demek. Gelecek seçimde ankara el değiştirebilir.

Tc

Tam bir komedi:-D. Konu yolsuzluksa bütün belediyeler istifa etmeli. Sayın soylu ah birde söylediklerinize sizde inansanız

enuk5w8qwö3

Haydi sayın bakan İlk sırada Kastamonu Bismillah

Misafir

Sayin bakanim iyi hos soyliyorsunuz da bizim urfanin birecik belediye baskanin yemedigi pislik kalmadi hala gorevde lutfen biraz zahmet ediniz gidin bir vatandastan sorun adam rushat vermek icin 250.000 binaya izin verirken aliyor ve mutaahit kafasina gore proje yapiyor neden bahsediyorsunuz gidin vatandasa sorun yaninada bi tane ilce baskani almis kalk diyorsa kalkiyor yat diyorsa yatiyor bize soylem degil eylem lazim sayin lutfen bir aradtirin burada yazamayacagim kirli isler donuyor

xbey

melihi tehdit edersiniz siz zararlı çıkarsınız...

vatan

atı alan üsküdarı geçti baylar

  • 1