BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,39

Soylu'dan Baykal'a kaset cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Baykal'a yönelik kaset kumpasıyla ilgili konuştu. Soylu, Baykal'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıkmamasını istedi, İçişleri Bakanlığı'na gelmesi halinde kumpasın detaylarını paylaşacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
İhsan Sabri

Karşınızda suç makinasına dönüşüş bir manyak yok arkadaşım! Hesap sorma iştiyakınızı anlamakta güçlük çekiyorum. Milletin güvenini, sevgisini kazanmış; ülkeyi üç kat büyütmüş büyük bir reformist lider var ülkenin zirvesinde... Bu iş Erdoğan konusu da değildir. Hiçi hiçine asılan Menderes gibi pamuk ipliğde bir iktidar mı olmalı, milletin temsicisi? İhtilallerle hizaya mı sokulalı on yılda bir? Elbette yetkili olmalıdır. Her 5 yılda bir hesabını millete versin yeter. Kaldı ki fesih yetkisi elan kullanılacak bir yetki değildir. Millete nasıl hesap verilir sonra???

2010'da evet deyince ne olmuştu!

Aklınca kaset olayını gündemde tutarak istismar edecekler.

Misafir

İlhan Sabri...Cumhurbaşkanına bu gün bile hesap sorulamıyor da evet çıkınca mı sorulacak?Hesap soracak olanları da kendi seçecek kim hesap sorabilecek?.Meclisi fesh etme seçimleri iptal etme v.s her türlü yetkiyi alan birine sıkıyorsa hesap sor bakalım.Eskiden Ak Partiye saydıran Soylu şimdi de Chp ye saydırıyor.Laf kalabalığından başka birşey yok.

İhsan Sabri

Neye evet denmesi gerektiğini anlatamamaktan bahsetmiş bir yorumcu... Vesayetten kurtuluş deniliyor, koalisyon dönemi bitecek hükümette istikrar deniliyor, sorumsuz cumhurbaşkanı hesap verir nitelikte yeniden ihdas edilecek deniliyor da a "misafir" nikli arkadaşım, gerçekten inanarak mı yorum yapmaktasın?

Misafir

neye cevap vermiş aynı zırvalamış... adam diyor ki git savcılığa ver delilleri...o hala boş boş konuşuyor...

Misafir

fetö ile el ele verip kaset kumpasını kuran siz değilmiydiniz?

misafir

Baykalla uğraşmayı bırakta 3.cü çocuğu yap.Reis üç çocuk deyip duruyor.

Misafir

Nedense parti içinde pis işleri hep Süleyman Soylu ya kakalıyorlar.

Misafir

Neden evet denmesi gerektiğini anlatamadıkları için anca CHP ye Baykala Kılıçdaroğluna ver yansın ediyorlar.

HADİ CANIM SENDE

AMA OZAMAN ERDOĞAN SEÇİM MEYDANLARINDA KULLANMIŞTI OLAYI,ÖZEL DEĞİL GENEL BU GENEL DİYE BAYKALI GÖZDEN DÜŞÜRMEYE OY TOPLAMAYA ÇALIŞMIŞTI HAFIZALARIMIZDA ELAN.ŞİMDİ SOYLU BEY YENİ GÜNDEM YARATMA ÇABASINDA HOLLANDA ÇIKARTMASI BİTTİ YENİ MALZEME LAZIM,SONRADAN PARTİ DEĞİŞTİRENLERE HAS BİR USLUP VE GAYRET İÇERSİNDE.AMA İNANDIRICI DEĞİL.

baltacı

mağdur marak etmiyosa, mahkeme netsin,bakan netsin babam..

ufuk

Yarım saat Baykal'a seslenmiş. Tövbe Yarabbim. Bu ülkenin konusu Baykal mı? Ben anlayamadım!

misafir

Sayın Başbakanın kalbi Ali diyor, dili Muaviye söylüyor.”Diyen Kimdir dostlar.Kavgada bile söylenmeyecek bu sözleri Süleyman Soylu Sayın Tayyib Erdoğana söylemiştir.Ahhh koltuk ahhh sen nelere kadirsinnnn.Rabbim sizin gibi siyasetçileri islah eylesin.

Misafir

Madem olay mahkemede mağdur un neden haberi yok.Nasıl mahkeme bu?

Misafir

Erdoğan Dolmabahçe zirvesinde masayı neden devirdi?

  • 1