BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,64

Soylu üzerinden Cumhurbaşkanını vurmak diye buna denir!

İçişleri Bakanı Soylu’nun Trabzon’da yaptığı veda gibi konuşmasının haberini Pazar günü Bursa’da Tofaş Spor Salonu’nda Başbakan Binali Yıldırım’ı beklerken aldık.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
hakkı

ÜSTAD NECİP FAZILA GEREKSİZ BİR GAZETECİ BİZ SENİN GEÇMİŞİN İBİLİRİZ DEMİŞ. ÜSTAD İSE BİZ GEÇMİŞİMİZİ ÇÖPE ATTIK, ÇÖPÜ İSE KÖPEKLER KARIŞTIRIR DEMİŞ! hizmet eden iktidarın hizmetkar bakanı. oün şöyle dedi böyle dedi, kardeşim bu günki icraatlara bak. karıştıracağın yeri iyi bil. bol malzeme altıokta karıştırın her şeyi bulursunuz.

Misafir

Suleyman Soylu"nun sozleri 31 Aralık 2008: Çeviriyorsun, boş geliyor. Bir daha çeviriyorsun, pas geliyor. Günlerdir, Filistin'de Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı acılar ciğerimize saplandı. Sen Olmert'le görüşüyorsun, ertesi gün bu katliamlar oluyor. Eğer Kırat iktidarda olsaydı, gök kubbe bu katliamı yapanların başına yıkılırdı. Önce çıktın, ‘Arabulucuyum' dedin, şimdi bölgedeki Müslüman ülkelerin kalbini almakla görevlendirildin. Ey Recep Tayyip Erdoğan, boyun eydin, emir eri oldun, milletin ümitlerini boşa çıkardın. Boyan döküldü Tayip Erdoğan.

Misafir

Suleyman Soylu"nun sozleri 20 Nisan 2008: Bu ülkenin herkese çatan ve kaos yaratan bir Başbakanı var ki, akşam evine gittiğinde karısına ve çocuklarına boynu bükük kalan esnafın, çiftçinin yerine kendini koymuyor. Kendisi evindekilerin yüzüne nasıl bakıyor. AKP iktidarından önce işsizlik yüzde 6’ydı bugün 11.3’e çıktı. Başbakan at üstünde durmayı nasıl beceremediyse, ülke yönetmeyi de aynı şekilde beceremedi.

Misafir

Bir kere tarafsiz yazi yazamayacak misiniz?Bir kere ayri bir konu yazmayacak misiniz?Surekli hukumet ve bastakiler surekli methiye.Bu ulkenin baska sorunu yok mu niye yazmiyorsunuz?

Misafir

AKP’de ‘güç’ savaşları!........Albayrak ve Bilal Erdoğan çevresinde bir gruplaşma oluştu. ! Soylu ile ilgili yaşanan istifa krizi, AKP içinde uzun süredir yaşanan ‘ekipleşme’nin patlak vermesi olarak değerlendiriliyor!...

kundemacı

Sayın Solu' yu sizin övmeniz kendilerini yüceltmez. Aksine sizin ne kadar küçük olduğunuzu gösterir. Sayın Soylu' nun nasıl birisi olduğunu anlamak için fal bakmaya gerek yok. 2012 Yılında DP Genel Başkanı iken yaptığı konuşmada söyledikleri ile şimdi yaptıklarını karşılaştıran herkeste yerli yerinde bir kanaat oluşur. Dolayısıyla yalakalara da gerek kalmaz.

Misafir

Ya Damat Bayraktar Ya Soylu!............. Kim Kazanacak?

vatandaş abdullah

kardeş kefen kelimesinden korkmaya gerek yok ne kadar çok aklımıza gelirse o kadar yanlışları yapmaktan alıkoyar bizleri.Ayrıca okadar içiçeyizki kefenle iki haftada 3 cenazeye katılıyoruz, yarın bizide sarmayacağına garantimiz yok....

cennetlik hanım

ailesini de kefenle dolaştıran adam kelimesini lütfen bir daha kullanmayın çok iğrenç lütfen şu kefen edebiyatını hiç kaleminize almayın bizler ne kadar sizi desteklesek de kefen edebiyatından nefret ediyoruz

  • 1