BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05

Soy ağacı öğrenme e devlet açıldı mı soyağacı sıraya konuldu

Soy ağacı öğrenme sistemi e devlet üzerinden perşembe günü hizmete açılmıştı. E devlet sistemi soy ağacı sorgulama hala aşırı talep sebebiyle işlem dışı. Soy agaci ögrenme sistemi ne zaman açılacak sorusuna en yetkili isimden yanıt geldi. Soy ağacı sorgulama sistemi e devlet içinde nüfus kısmında yer alıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Muhlis

E devlete haciz icra gibi can sıkıcı konular yüzünden giriyordum ilk defa hevesle girdim onda da çöktü

yorum

belli ki gelen tepkilerden dolayı kapatılmış. sistem kaldırmadı diye de yalan söylüyorlar. korkaklığa lüzum yok. soyağacı bir bilgidir, bilgiyi elde etmek güzeldir,fakat soyağacını insanların bilmesinden kim nedn korkuyor. o zaman bilgiden korkmak olmuyor mu? toplumu bölecek zırvalıklarına ne grek var?

Murat serkan

Altı üstü 2-3 bilgisayar kuracaksınız sorguguları sıraya koyup cevap vereceksiniz yani develtin herhengi bir kurumuna 300 bin sorgu gidince kapanacak :P wow oyunun yapanlara felan baş vurun adamlar aynı anda 1 milyon kişi oyun oynuyor beceriksizler

Basri

Havadan bile vergi topluyorsunuz adam gibi yatirim yapin. Toru topu 30 milyon kullanici potansiyeliniz var onu bile beceremiyorsunuz. Makam arabalari ile doldurdunuz ortaligi bir kac datacenter daha acin olsun bitsin.

nihat gedik

kimlerin emeği geçtiyse sonsuz teşekkürler çok mükemmel bir bir çalışma

Engin

Dünya googleye aynı anda giriyor çökmüyorda bu sistem nasıl çöküyor enteresan

Misafir

vergiler yetmemiş ki çalışmıyor.

  • 1