BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70

Sosyal medyada dolaşıyordu: YSK'dan İYİ Parti açıklaması!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "Sosyal medyada, Adalet Bakanlığına hitaben İYİ Parti'nin seçime katılıp katılamayacağına ilişkin Sadi Güven imzalı bir yazı dolaşmaktadır. Başkanlığımızca Adalet Bakanlığına bu konuda herhangi bir yazı yazılmamıştır" açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
Misafir

Daha da yazabilirim yaprak yaprak ,,,, ,,

Misafir

Serum istemiyooooooOOOOoooommmmMMM,

Misafir

Eskiden halk arasında “Dalga mı geçiyorsun, adam mı seçiyorsun” diye banal mi banal bir söz vardı.... Seçimler seçim olmaktan çıkınca seçmenler de işi makaraya sardı insanların mizaha vurduğu, dalga geçtiği bir sath-ı maile girdik.

Misafir

peki sana bir sorum olacak muhalefet seçime her an hazırlıklı değil midir değilse bu suçta mı iktidarın olacak yani. Yani sizin hainliğinizle boy ölçüşemiyoruz

nadim hatipğolu

ak partinin bunlarla uğraşacak vaktide yok zamanıda dünyada bunca mücadele edilecek meseleler varken böyle bence ufak tefek işlerle uğraşacağını zannetmiyorum reklamın iyisi kötüsü olmaz ama ALLAH CC. İZNİİLE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN SAĞ DUYUSUNA İNANIYORUM YİNE İNŞAALLAH REİS BU MÜCADELEYİ TÜMİÇ VE DIŞDÜŞMANLARA KARŞI YİNE BAŞARACAKTIR.

Misafir

ah be halis bir de okuma yazmayı öğrenseydin...

Misafir

Komsum da onun komşusu dur

Misafir

O ABD nin görüşü. Türk Halkı olarak endişeli değiliz! Biz OHAL altında bu seçimin hilesiz, adil ve seffaf olmayacağından EMİNİZ...

asss

akparti yalan dolanla nereye kadar gidecek bakalım

Misafir

inşallah seçimde adaletli demokrat gerçek türk vatandaşları birlik olurda sizi sandığa gömerlerse inşallah kim kaçacak delik arayacak siz hesaplayın

Misafir

inanın bu erken seçim kararı, aylar öncesinden alınmış bir danışıklı karardır.çünkü mahir ünaylın konuşmasında deidiği,*diğer partiler adaylarını ve iyi partinin işlerini geç verdiğini ve bundan akpnin mesul olmadığını açıkladı. şundan yola çıkarsak,demekki muhalefeti 2019da seçim vardiye kandırıp,aslında erkenseçime gidecekleri orteya çıktı .türk halkı bu çifte sahtekarlığa durdemelidir. parti ismi gözetmeden birleşmeli ve bu zalim diktatörleri kapatmalıdır

ahmet

bu kadar sahtekarlık nasıl yapılır yapan derhal yakalansın cezalandırılsın knunenede tedbir alınsın böyle işlere

Misafir

CHP, Saadet, İyi parti, Hdp'nin tek ortak noktası antidemokratik tek adam rejimini yıkma isteği, öyleyse Müslümanı, kürdü, ulusalcıyı ülkücüyü kucaklayacak öyle bir aday belirleyin ki bu adayın görevi seçimi kazanırsa yapılan bütün antidemokratik yasaları icraatleri geri almak düzeltmek tek adam sistemini kaldırmak olsun, böyle bir aday bence siyasete bulaşmamış iyi bir hukukçu olabilir, mesela bu kişi bir öyle bir böyle konuşmayan söylediklerinin arkasında durabilen bağımsız hukuk adamı Ersan ŞEN olabilir, memlekete demokrasi yeniden geldiğinde yasama yürütme en önemlisi de yargı, hatta yandaş olmayan karakterli basın bağımsız şekilde işlemeye başladığında bu aday görevini tamamlar ve yine partiler yapılacak ilk adil seçimle yarışlarına devam eder, ey muhalefet bu iyiliği bu vatanın geleceği için yapmanız lazım

Misafir

e imzanın ne olduğunu bi araştırırsan neden imza olmadığını anlarsın

İYİ

NEKADAR KORKUYORMUŞUNUZ.. KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK BİZ BUGÜNLERİDE UNUTMUYORUZ BASININI TV LERİ KAMUDAKİLERİNİ ALLAH VAR GAYLE YOK..HARBİ ÜLKÜCÜLER.

Misafir

bu nerde yaşıyo ya fetocuların alayı malum partide baklavacısından kavurmacısına kadar

recep yaşar

fake belge, mağduriyet politikası oluşturma çabası... maral ne yapsan boş 2 ay sonra torununla tatile gidicen...

Misafir

sen nerede yaşıyorsun ya. 15 temmuz da kurultay tarihi almış birinin 15 temmuzdan sonra başbakan olacağım demesinin neresi yanlış. zamanında içişleri bakanlığı teklif ettiniz elinin tersiyle itti kadın. hep a haber değil arada bi b haber c haber izle bi habersin

keremm

bu yazı doğru olamaz, çünkü yazının konusu "içtahat" yazıyor.kelimenin doğrusu "içtihat" tir.YSK böyle bir kelime hatasını asla yapmaz.

Hakkı B.

Bu yazı eğer doğruysa YSK boğazına kadar yanlışa bulaşmış demektir. Çünkü bahsi geçen kanun hükümlerine tamamen aykırı bir içtihat olacaktır.

Misafir

ABD'den erken seçim açıklaması: OHAL altında adil ve şeffaf olacağından endişeliyiz

Misafir

Ertuğrul Günay, AKP ve MHP'nin 24 Haziran 2018'de erken seçime gidilmesine yönelik verdiği kararın arkasında 2 sebep olduğunu söyledi. Bunlardan birisi muhalefete ikinci turda aday çıkarması için zaman vermemek, ikincisi de Saadet Partisi ve İYİ Parti'nin önünü kesmek.

Misafir

dogukan sana önerim gördügün o video ya tekrar bak, 15 temmuz demiyor 15.den sonra diyor senin seyrettigin video degisik yer ve degisik tarihlerden eklenti bir video yani hepsi yalan.

Fatih

e imzalıdır ne anlama geliyor; maalesef bunu bilmeyen yorum sahibi arkadaşlar var... Yazık (belgeyle alakalı yorum yapmıyorum)

Misafir

İki ay daha gevezelik yapın.