BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38

Sorun üreten belediyeler....

Seçmen Erdoğan'a, milletvekillerinden ve yerel yönetimlerden yana şikayetleri olduğunu, bunun ivedilikle düzeltmesi gerektiğini söyledi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
Misafir

bu tip yazılarınızı sık sık bekliyoruz

mustafa holoğlu

yazına teşekkür ederim...3 dönemdir görevde olanlar asla belediye başkanı yapılmamalıdır...artık gençlere önem verilsin..

Misafir

sen tam bir FETÖ cüsün oğlum yalancının ağa babasısın

Misafir

Haklısın yaaaaaa!...Seçimle gelen Tek Belediyeler kaldı!......... Yeni yapılanmada aslında bakanlıklar yoktur. Bunlar cumhurbaşkanlığına bağlı şubelerdir.

Misafir

Endişeye gerek yok, fazla ihtiyaç olduğundan, en fazla akıl hocası senin reisin etrafında var.

Misafir

Sen şimdi bunu söyledin ya yandın. Çünkü AKP senin istihkakını kesecek.

Simurg

Ben Reisin etrafında onu doğru yönlendirecek danışman ve akıl hocaları olduğuna inanmıyorum. Bu nedenle her ne kadar yazdıklarınıza yüzde yüz katılsam da kolay kolay bu durumun düzeleceğine inanmıyorum. Reis o kadar söyledi mesajlar verdi sizin de daha önce dediğiniz gibi Ak Partili belediyeler sanki Reis o sözleri muhalefet belediyelerine söylemiş gibi algıladı. Kimse üzerine almadı. Onlar almadı Reis te sessiz kalırsa halk üzerine alır ve gereğini yapar. Bu ülkeye hizmet eden belediyeciliği milli görüş zihniyeti getirdi inşallah Ak Parti bunu devam ettirir. Başka seçeneğimiz yok çünkü. O yüzden size ve sizin gibi doğru yazan kalemlere çok iş düşüyor.

Erol Baron

AKP'deki dürüst ve kaliteli yönetici eksikliğini halk gördüğü andan itibaren sonun başlangıcı başlar.

Misafir

korkasınız demekki. cesurların dayak yemesine göz yumuyorsuuz

BİTKİN TEŞKİLATCI

istanbul 3 bölgenin en kalabalık ilçeleri de hesap veriyor mu yalan dan. Biri REİSE diğer Reisin hanımına sırtına dayamış. Dİğer Binali Y nin teyzeoğlu vs. Kimse dokunamaz bize ULEYYN tavrındalar. 15 Temmuz da REİS in posterlerini indirip dizin de kıran başkan yardımcıları hala görevdeler. Bahane çook alan yok . Süleyman bey hikaye anlatmasanız çok iyi olur zira gerçekleşmeyecek şeyler yazıyorsunuz. %25 doğru koşar adım gidiyoruz

gencoglu

başkan olduktan sonra kendi lüks aracını belediyeye kiralayıp makam aracı yapan kendi özel aracından belediyeden para alanlar çok var

Misafir

şimdi nerde olduğun ortaya çıktı vatan haini demek yurtdışındasın belliydi bukadar rahatlıkla suç işlemenden

Misafir

ankaranın kalecik belediye başkanı; hakkında ileri geri konuşanları belediyeye çektirip kazma sapları ile dövüyor.

Misafir

Ben Üsküdar'da yaşıyorum. Burada kesinlikle Belediye Başkanı ile ilgili bir soruşturma açılması gerekiyor. Halkın şikeyetlerini dikkate almıyor, kendisi ile görüşme talep ettiğimizde randevu vermiyor. Sadece tanıdık vasıtası ile kendisine yakınlaşıp, işinizi gördürüyorsunuz. Daha vahim rüşvet iddialarını görmediğim için kesin olarak vardır diyemiyorum. Fakat haksızlık, adaletsizlik diz boyu... Biri buna dur desin!

Erol Baron

Vergi daireleri de aynı.....tapusu 1992 de vefat eden annemin üzerine olan tek katlı bir evi Türkiye'ye tatile geldiğimizde rahat edelim diye 1990 da üç katlı yaptım.... Vay, sen misin annesine yardın eden diye bana 2800 TL ceza geldi....Yurt dışında olduğumdan cezayı tahsil edemediler.....Gel zaman git zaman geçen yıl bir gün evime biri geldi ve bana ben haciz memuruyum dedi.....Ne için diye sorduğumda, 2800 TL ödenecek İMAR CEZANIZ VAR dedi..... Vergi dairesine gidip durumu açıkladım ve müdür bana dosyayı MANİSA'ya geri göndeririz o zaman dedi....Aynı yıl (2017) yurt dışına çıktım ve bankamın elektrik ve internet gibi otomatik ödemeleri durdurduğunu fark ettim çünkü hesabım bloke edilmişti.... İşin garip tarafı 1990 da yapılan bir iş zaman aşımına bir türlü uğramıyor...Sonuçta 2800 TL hesabımdan tahsil edilmişti ve bir gece vakti İzmir Adnan Menderes hava alanından sabaha karşı eve geldiğimde, 2. bir CEZA gibi elektrikler de kesikti....İlk tepkim, Allah belanızı versin" demek oldu.

Misafir

Ne demek! Sayın KK 'nın 2 milyar açıkla devrettiği, Bugün 90 MİLYAR a ulaşan açığın KK üzerinden yüklenmelere devam (!) ama çelişkinin farkına varılmaması.. ve halkın yeni açıklardan haberdar olmaması.

rabia

bence ylnız erdoğanın açacağı bir çelik şikayet kutusu olmalı belediyenin nasıl çalıştığı ve nasıl hizmet verdiği pusulalar ona atılmalıdır, en iyisini millet karar verir ona görede erdoğanımız notunu verir...yoksa belediyelerde yolsuzluk ve yan gelip yatmak derdi bitmez kardeşim anlatabildimmi....

Erol Baron

Eğitimsizlik gibi dertte de başı çeken Türkiye'de belediyelerden başka,TL'yi eriten enflasyon, fakirleştiren dış ticaret açığı, iyi tarım yapamama sıkıntısı, her yere burunlarını sokan cemaatler, bir türlü akıllanmayan PKK, ABD'ye çalışan FETÖ ve en önemlisi de AHLAK sorunu var..... Derdim çoktur hangisine yanayım vesselam.

Misafir

ankarayı melih gökçekten kurtardınızya oylarım hep ak partiye vermiştim çok rahatsız oluyordum şimdi gönül rahatlığıyla tekrar ak partiye devam.... dedikodular var tekrar gelicek diye sakın öyle bir şey yapmayın

seyfo

adapazarı b.şehir belediyesi 6 aydır evimizin önündeki 1,5 kilometrelik yaya geçidini makilik halde çalılık hale geldiğinden bihaber...bayramda bile temizlemediler oradan geçmeye korkuyoruz yılan çıkar diye, bune vurdumduymazlık arkadaş...hiç memnun değiliz.

enderatalar

Bursa İznik Derbent Köyünde 2.5 kat imarlı Arsa aldım Yolu yok diye Yapı izini vermiyorlar Çözümde üretmiyorlar Reis bürokrasi yapmayın dedikçe bunların dertleri çözecek daha çok bürokrasi çıkarıyorlar Allah yardımcımız olsun

ervan

allah razı olsun. gerçekleri söylemeye devam

ak partiliii

ak partiliyim kurulduğundan beri ama çok haklısınız dağru bir yazı kaleme almışsınız tebrikler

takva sahibi olanlar

değişsin en yakın gözlemlediklerim bahçelievler ,güngören,kocaeli büyükşehir,reisin rüzgarıyla hazır seçim kazanacak değil reise ve partiye rüzgar katacak adaylar gelsin...parti de güçlü olan değil takva da güçlü sağlam iradeler gelsin.mevki ve makama efendilik yapacaklar gelsin mevkiye makama koltuğa alışıklar değil...

Misafir

ahlak---- ahlak olursa her şey düzelir ahlaksız kişi adnancık gibi dinci olur..ahlak herşeyin başıdır