BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,71
ALTIN 2.489,30

Son seçim anketinde çarpıcı sonuç! Seçmen ne istiyor

Son seçim anketlerinden birinde oldukça dikkat çekici sonuçlar yer aldı. Xsights Araştırma'nın seçmene cumhurbaşkanı adayında hangi özellikleri aradığını sordu. En başta aranan özellik başarı oldu, cumhurbaşkanında aranan son iki özellik ise hayli çarpıcı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Onlar kendi haklarını aramaktan kendi maaşlarının peşinde koşmaktan bu konuyu gözlerinin ucuyla bile gördüklerini hiç sanmıyorum

Misafir

Adalet Bakanlığında çalışan şeflere verilince ADALET sağlanmış oluyor demekki :)))

MEMUR

2002 YILINDAN BERİ MEMURLAR ARASINDA EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET VERİLECEK VE HAKSIZLIK OLMAYACAK DENDİ AMA 16 SENEDİR KAÇ TANE BAKAN DEĞİŞMESİNE RAĞMEN MAALESEF VAAD EDİLEN BU KONU ÇÖZÜME KAVUŞTURULMADI. ADALET BAKANLIĞINDAKİ ŞEFLER, DİĞER KURUMLARDAKİLERDEN 600 TL FAZLA ÖZEL HİZMET TAZMİNATI ALIYOR. BİRİSİ BANA ARADAKİ FARK NEDEN BUNU AÇIKLASIN. DİĞER BAKANLIKLAR NEDEN ÇALIŞANLARININ HAKKINI ARAMIYORLAR ?

Misafir

Bahçeli cumhurbaşkanı adayı değil, ondan olabilir mi

Misafir

Devlet BAHÇELİ Cumhurbaşkanı adayı değil de ondan akıllım.

Misafir

gerzek.........................

kara murat

memur ve işçi için henüz vaad yok demek ki adamdan sayılmıyoruz napalım oyumuzu çöpe atalım bari vatan hainlerine verecek halimiz yok ya. reis hep memurun hakkı yendi her yıl uzlaştırma kurulu denilen aptallıkla hep bizden gitti şimdi bekliyoruz. -özel okulda kendi parası ile çocuk okutanın eğitim giderleri vergiden düşsün. memurdan vergi peşin kesilir godomanın vergisine af getirilir. biz de bunu istiyoruz. -memura iyileştirme yada ek ödemelerin maaşla birleştirilmesi verilmeli. sağlık çalışanıyız türkiyede ek ödeme olarak 500-800 arasında ek döner alan yerler var biz sıfırcıyız. bizimkini doktorlar ve müdürler yiyor. 10-20 lira ak ödeme olurmu. siz söyleyin aynı nüfusa sahip iki ilden biri sıfır diğeri 400 lira alıyor. -sağlık müdürlüğü harcama ve ihalelerinden millet vekilleri elini çeksin.

Misafir

3600 ek göstergede yer alan memurada bir yer bulunmalı 4500 ek gösterge. madem okula dereceye mesleğe göre değil istenince verililyorsa bizde 4500 isteriz. hükümetin ağzından hala seçim arefesinde memur ve işçiye bir şey çıkmadı. bekliyoruz. her yıl uzlaştırma kuruluna götürüp hiç ettiğiniz hakkımızın tam sırası bekliyoruz reis hep zenginler verdin. memuru işçiyi hep göz ardı ediyorsun. bizde ve geçindirip çocuk okutuyoruz. memur ve işçiye bir umut ver. özel okulda kendi parası ile çocuk okutanların eğitim gideri vergiden düşsün. madem memur ve işçiden vergi indirimi yapmıyorsunuz bunu yapın. vergiyi de indirin bekliyoruz reis vallahi bu defa bekliyoruz.

Misafir

Bu fotoğrafta bahçeli niye yok .....

MEMUR

MEMUR EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET İSTİYOR. 1/4 DERECEYE İNEN BAZI MEMURLARA DEĞİL HAKEDEN HERKESE 3600 EK GÖSTERGE VERİLEREK MEMURLAR ARASINDA AYRIM YAPILMAMASINI, EŞİTLİK VE ADALETLE İŞLEM YAPILMASINI İSTİYOR.KAMUDA SADECE POLİS,DİN GÖREVLİSİ, HEMŞİRE OLMADIĞINI BAŞKA MEMURLARINDA OLDUĞUNU HATIRLANMASINI İSTİYOR.

Misafir

Reis'i börtü böceğin arasında görmek istemiyorum...

Sedat

RTE gibi olacak, vatan hainlerini, islam ve ecdad düşmanlarını titretecek. .

Vatandaş

Ben bir seçmen olarak şu özellikleri arıyorum; Hz. Ömer'in adaleti gibi "adil" olması,devlet yönettiğinin bilincinde olması,yapıcı,birleştirici olması,kin,nefret ve intikam duygularından arınmış,haktan hukuktan ve insani vasıflardan ayrılmayan Türk Milletine yakışır birisi...

Misafir

Dinini dört dörtlük yaşayan ama politikada asla din konusunu ağzına sakız edip de istismar etmeyen bir insan!

Misafir

Yanlış...Seçmenin aradığı;özü-sözü doğru,önce söylediklerini inkar etmeyen yani tükürdüğünü yalamayan,kuldan önce Allah'dan korkan bir insan!

has

tamam işte tam aranan kişi REİS'tir

MİSAFİR

BU ANKET VE BU ANKETİ YAPAN KİŞİ BANA GÖRE TAMAMEN KENDİ GÖRÜŞLERİNİ BELİRTMİŞ..BİZİM HALKIN YÜZDE KIRKI CAHİL BİR HALK ..BU SORUYU KİMLERE SORMUŞLARDA BU CEVABI ALMIŞLAR ?BU SORUYU ANLIYACAK KAPASİTE KAÇ KİŞİDE VARKİ?AYRICA TAMAMEN YANLIŞ GEREK SORU VE GEREKSE CEVAPLAR ..8 TABİKİ DOĞRU İSE) BİR CUMHURBAŞKANI TAKIM TUTAR GİBİ HALKI AYRIŞTIRAMAZ..CUMHURBAŞKANI HERKESİ AYNI KEFEYE KOYMASI VE HERKESİ KABUL ETMESİ GEREKTİR.YOK SEN BENDENSİN- YOK SEN BENDEN DEĞİLSİN DENDİĞİ AN -İŞTE ŞU ANKİ TABLO ÇIKAR ORTAYA Kİ ...BUDA İYİ SONUÇLAR VERMEZ.ALLAH HERKESE AKIL -FİKİR VERSİN VE BU GÜZEL ÜLKEYE YAZIK ETMESİNLER..

  • 1