BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Son referandum anketinde 'utangaç seçmen' sürprizi

En son referandum anket sonuçları ANAR'dan geldi. ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, 'utangaç seçmenlerin' gizli hayırcı olduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
GÖRÜŞ>>

2002,2007'lerde destek olduk ama REFARANDUM bir memleket meselesi ve bugün lider olan ne kadar yaşayabilir. Biz torunlarımızı düşünmeliyiz. Birde bizlere UTANGAÇ seçmen gibi bir laf bulmuşsun. Güya nezaket ifade ediyorsun ama bizleri ayrıştırmanın anlamı yok. Siz nede olsa ihale ve yüksek aylıklar alıyorsunuz. Aklımızla oynamayın...

ihsan

evet %62 yazın bir tarafınıza

kimsesiz

İbrahim uslu saçmalamış ne demek utangaç seçmen saçmalığın daniskası ancak şöyle denebilir bu seçmen korkudan tercihini söyleyemeyen seçmendir.gerçekten tercihini açıklasa başına ne geleceğini kestiremeyen bir seçmen grubu var işte bunlar onlardır. ve tercihlerini açıklamaktan korkanlardır.

bir basit vatandaş

Partili Cumhurbaşkanına HAYIR. Taraftar Cumhurbaşkanına HAYIR. Üniversite diploması olmayan Cumhurbaşkanına HAYIR. Anayasa (BANAYASA) değişikliğine HAYIR. Reis, Ağa, Paşa, Tek adam yönetimine HAYIR. Muhaliflerine "HAKARET" eden "YALAN MAKİNESİ" diyen, daha düne kadar "TERÖRİST" diyen Cumhurbaşkanına HAYIR.

MİSAFİR

PAZARTESİ KIZARACAKSINIZ HAYIRCILAR MERAK ETMEYİN ŞURDA ÜÇ GÜN KALDI SURATLARINIZIN HALİNİ MERAK EDİYORUZ

ali galip

Bu sadece algı operasyunu anarda HAYIR ÇIKICANI ÇOK İYİ BİLİYO .böyle demek zorunda verilen emri aynı türk basını gibi uygulamak zorunda ...türk halkı bu kadar boyunduruk altına girmeyi kabul etmiyeceğini onlarda çok iyi biliyo sadece verilen emri uyguluyolar görücez 16 nisan akşamı nasıl HAYIRLARA vesile olucak hep beraber görücez

SALIM KOSE

BEN AK PARTILIYIM BUNUN GIZLI SAKLISI YOKTUR BEN ILCE TOPLANTISINDADA SOYLEDIM BEN VE ARKADASLARIM HAYIR DIYORUZ BIR KISILIK SISTEME TAMAMEN KARSIYIZ BUNUN GIZLISI OLMAZ HAYIR EFENDIM... CUMHUR BASBAKANI VE BAKANLARIMIZ LUTFEN BU SEVDADAN VAZ GECIN SIZI GOREVINIZE CAGIRYORUM BIRAKIN BU HAYELLERI.

Misafir

MİLYARLARCA KERE HAYIR, HAYIR, HAYIR... NOKTA.

ALASÖZ

Gönüllerinden geçeni söylüyorlar yada yapmak zorunda kaldıkları bir emiri yerine getiriyorlar. Ancak, gerçeği de bir şekilde ifade etmekten kaçınamıyorlar, güya evetçilerin bir kısmı gizli hayırcı imiş. Evet önde yalanı ortaya çıkacağı için, bu gerçeği nasıl başlarından savacaklar bunun yolunu döşüyorlar şimdiden.

Misafir

iddia ediyorum Hayır çıkacak. Bu millet bu kadar baskıyı kaldırmaz.

adem saklı

herkez sandığa gidecek ve mhp haır diyecek kararsız hiç kimse yok yalan yanlış beyan etmeyin mhp hayır diyor yükarda bir kça asalak evet diyor o kadar hayırrrrrrr

Misafir

Maddeleri okudum en önemlisi bu bu yüzden hayır diyeceğim ikinci sebebim ise, ülkemi riske atmak istemem ne olduğu belirli bir yola sokmak sitemem. Siyasi görüşürüm ise mhp-akp çizgisi duruma şartlara göre oy veririm.

  • 1