BIST 9.138
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,64

Son referandum anket sonuçları makas açılıyor

Son referandum anket sonuçlarını Abdulkadir Selvi köşesine taşıdı. Son anket sonuçlarına göre 'evet' oyları farkı açmaya başladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 62 Adet Yorum
seçmen

sallamayalım lütfen gerçekleri söyleyelim. peki on altı nisan akşamı evet oyları bu kadar çıkmazsa özür dileyip bu işi bırakacak mı bu anketçiler.

yohyyoh

Aynı mantık bol dolduruşla % 56-58 dediler seçim sonucu %41 oldu.Bu AKP,MHP,CHP seçimi değil'' millet iradesi''nin milletin elinden alınıp bir kişiye verilmesi teklifidir.Bu millet buna evet dermi kardeşim. Herhangi dünya ülkesinde böyle referanduma %90-95 HAYIR der.Bu milleti kandırmasınlar artık.

yohyyoh

Aynı mantık bol dolduruşla % 56-58 dediler seçim sonucu %41 oldu.Bu AKP,MHP,CHP seçimi değil'' millet iradesi''nin milletin elinden alınıp bir kişiye verilmesi teklifidir.Bu millet buna evet dermi kardeşim. Herhangi dünya ülkesinde böyle referanduma %90-95 HAYIR der.Bu milleti kandırmasınlar artık.

Misafir

Bence % 66 yanılma payı + 5 - 3

61

16 NİSANDA HAYIR ÇIKINCA HEPİNİZ ŞOK OLACAKSINIZ :)

KAYI KARATAŞ

at at kalede kovaçeviç var yakından uzaktan yiyor.az bir baskı gördü yelkenler suya ne diyelim.

Kararımız net oyumuz nevet

Ak Partili dostların şiddet ve celallenmelerine bakanlar evetçilerin geriye doğru arayı açtıklarını görmekteler.

adam

bunca gerilim evet önde gidiyor diye mi aceba,hersey sürpriz olacak...

Misafir

hohhaahahahaaa makas açılmışmış külahıma anlatın siz onu. hani %70ti destek ne ara 55e razı oldunuz. 55i bırak %45 bile olmayacak evet oyları

Misafir

Hayır cıktıgı gün cözülme baslayacak Türkiye bu kaostan kurtulacak.

İC ANADOLU

GÖRECEKSİNİZ ALGI YAPAN SATILIKLAR GÖRECEKSİNİZ 16 NİSANDA...HAYIR...

ALASÖZ

Seçmen sayısı 56.965.100, 1 Kasımda, AKP, MHP, BBP, HAKPAR, BTP Toplamı 29.760.439, CHP, HDP ve diğer Hayırcılar toplamı 18.002.453'tir. AKP, MHP ve diğer Evetçilerin firesi toplam 6.009.953 ile hayırcıların toplamı 24.012.406 (%47,719)eder, evetçilerin kalanı ise23.707.224 (%42,15) eder, maç biter. Demokratik bir anayasa değişikliği gelirse değerlendiririz.

adalet mülkün temelidir

Ben Ak Parti üyesi ve seçmeniyim. Birileri gibi kafamı kuma sokmuyorum.Bir yığın Fetöcü diye hapse atılanlara kulak veriyorum. Onların çoluk cocuğuna, feryadına kulak veriyorum. Adalet Kalkınma Partisinin ekseni kaydığını dava dışına çıktığını düşünüyorum. Milletin gözünde Memleket savunucu, vatansever gözüken ve Davasını satanlarla bu yolda yürümek yerine sessiz çığlığa kulak vermek en doğrusu. 15 senedir kapı kapı nasıl gezdiysem aynı şekilde Hayır çıkması için kapı kapı gezmeye devam. Hayır.

S Sağlam

İzmir evet dese ben hayır derim. Demek ki evetçiler doru yolda.

Misafir

bu yol köprü vs. için değil ülke rejiminin referandumu, ayrıntıyı kaçırmayın, yoksa parlementer demokrasi yok ediliyor. Vatanını, milletini seven evet demez. hayır hayır hayııırrrr

Misafir

16 nisan akşamı makası göreceksiniz, ustaca algı oluşturmaya çalışıyorsunuz ama ne yapsanız boş...milyar kere hayır, hayır hayır

adem saklı

AÇ TAVUK KENDİNİ NEREDE GÖRÜR AKP NİNDE YAPTIĞI AYNI HİÇ HEVESLENMEYİN HAYIR ÇIKACAK HAYIRRRRRR ÇÜNKÜ BU MİLLET BU ÜLKEYİ SEVİYOR ONUN İÇİN HAYIRRRRRRRRR BİNKERE HAYIRRRRR

VFDS

HAYIR HAYIR YÜZBİNKERE HAYIR İNANMIYORUM SANA. ALIN SİZE REFERANDUM ŞARKISI

murat

görüldüğü gibi referandum çanta da keklik değil. ak parti çok tehlikeli sözler içine girdi. yüzde 50,1 benim olsun diyor. toplumu aşırı derecede korkutuyor. hala hukuk merci tarafsız olmadığı görülüyor. onlarca seçim kaybeden bahçeliden medet umuluyor. ohal sürdürülerek biz kendi içimizde uyguluyoruz diyerek aslında tüm tupluma hissettirmesi. darbeden sonra yüzbinlerce memuru sorgusuz sualsiz işten atması,adam kayırmanın artması vs .. evet 'in işini birhayli zorlaştırmış gözüküyor. böyle devam ederse yenilgi kaçınılmaz olur.

rahman eder

Son haftaya girilirken hayır oyları %70 e vurdu denilecek.Ama,hayır oyu vereceklerin umudunu kırıp sandığa gitmelerini engellemek.Fakat ilk kez sandığa katılım çok yoğun olacak.A.Selvi neden anket şirketlerinin adını yazmamış.Garip,yoksa böyle bir şirket yok mu?İstanbul'a neden asılıyor AKP,orada damı geri kalmış.Yazık.Algı yapmaya devam ama millet uyandı kuzular,geçiniz.

hasan er

%56 ve %58 arasi bir sonuc bekliyorum.

hakan

ülkücü oyların çoğu hayıra gidecek. yıllarca erdoğan karşıtı bir kampanya yapıldı, şimdi insanlar anlamıyor. türkiyenin nasıl bir AB-ABD saldırısı altında olduğu anlaşılamıyor. sahada aldığım izlenim bu

MİSAFİR

Bütün hayırcılara hayır diyorum ülkem için vatanım milletim evlatlarım için evet diyorum

misafir

aynen Onu bunu bilmemde bu avrupa neden bu kadar baskı yapmaya çalışıyor neden Cumhurbaşkanlığı sisteminin gelmesini istemiyor ülkemizin güçlenmesini hazm edemiyor. pkk, feto, işid vs. gibi kandan rant elde edelerde evet demek istemiyor bunların bir yarası var bence gelin bu yarayı EVET diyerek dahada açalım.

adalet

56-56 ne ya en az 75 çıkacak internethaber algı yapmaya çalışıyorsun