BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.431,90

Son dakika! Rusya ve Suriye İdlib'i vurmaya başladı...

Bir hafta içinde iki kez İdlib'i vuran Rusya ve Suriye bugün İdlib'e yönelik yeni bir saldırı başlattı. Rus ve Esed rejimi uçakları İdlib'i bombalamaya başladı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Onlar lider Siyaset yapıyor Bizimkiler gibi Eyy ABD deyip tribünlere oynamıyor

TÜRKİYELİ

TÜRKİYE Yİ TAKAN YOK GİBİ.. TAHRAN'DA DA ÖYLE TAHMİN EDİYORUM...

Perinceke inanilir mi

Bizi felakete surukleyen perincek turkiyeyi degil gucunu korumak istiyor

Perincek kendini mi turkiyeyi mi koruma derdinde

Perincek hakimiyetini korumak icin turkiyeyi vahsi rusya ve iranla felakete surukluyor

Misafir

Ben Cin, Iran, Hindistan, Rusya grubuna katilirdim. Hem para, hem insan gucu, hem de saha mevcut.

Kerim

Helal olsun. USA Esed e savas acarsa direkt olarak Rusya ya da acmis olacak. Ben AB ye hic girmeyi beklemeyelim diyorum. Zaten almazlar, alirlarsa da cikar amaclidir. Asya ulkelerine satis yapalim. Gecmiste birbirimizi yemis de olsak, para Cin, Iran, Hindistan, Rusya da bulunuyor. Satis yapmak istiyorsak onlara cok kolay satis yapabiliriz. Avrupada nufus yasli.

SURIYELILER ASKERE ALINSIN HEMDE DERHAL

7 yildir türkiye'de esek gibi yatan 16-50 yas arasi suriyeli erkekler askere alinip egitilseydi, büyük bir ordu kurulurdu ve simdi onlar gider ülkelerini savunurdu. ÖSO daha kuvvetli olurdu. reis bu suriyelilere niye bu kadar sahip cikiyor anlamiyorum. bunlar icin niye türk evladi sehit olsun ki! türkiye'de ne kadar suriyeli erkek varsa hepsi toplanip askere alinsin. ÖSO'ya teslim edilsin. hepsi ülkesi icin savassin. esek gibi sahil kenarlarinda, parklarda yatmasinlar. iphonelardan arap müzigi dinleyip nargile tüttürmesinler, kadinlari, kizlari taciz etmesinler. gidip vatanlarini kurtarsinlar..

k.k.k

Bana kalırsa Rusya bizimle ikili oynuyor. Ben, Rusya'nın ABD ile konuşmadığına kesinlikle inanmıyorum. 2. konu da İdlib'te Türkiye eğer göç dalgası gelirse, o bölgedeki göçmenleri kesinlikle sınırdan sokmamalı ! Oraya tel örgü, vs. ne gerekiyorsa yapılsın. Ben asla da yardım edilmesini de istemiyorum. Bu konuda ne yapacaksa BM yapsın ! Biz enayi değiliz, her yere yetişelim ! Cumhurbaşkanımız da bıraksın ne halleri varsa desin Biz sınırlarımızı koruyalım, yeter ! Herkes nasılsa Türkiye bunlara bakıyor deyip sivilleri önemsemiyor ! Lütfen yapalım bunu. Sivillerin ölümünden bu emperyalistler sorumlu olsun ! Kimse de vatanını bırakıp kaçmasın !

Misafir

Bir kere daha kandırıldık desenize...

ahmet

dost rusya.. dost çin.. katılmaya çalıştığımız çin rusya ve hindistan grububun kendi vatandaşlarına bile insan hakları ve insana saygısı yok.... perinçek aklı ile buraya kadar..

kirpi

Saygısızlar.. Toplantı öncesi böyle şey olur mu. Ama Reisimiz toplantıda onların canına okur.

VER

İRAN VE RUSYA ZİRVEDE ETKİLİ OLACAK..

reis

her iş ekonmiye bağlı. eğer bu kiriz olmasaydı dünyada söz sahibi seviyemiz daha yüksek olurdu.katardan gelecek paraya bağli ekeonmi ile kimse bizi takmıyor..

Misafir

Zirve iptal olsun! Bu rus ve sia seytanlari yuzumuze gulup tum bolgeleri aldilar. Abd den farki yok bunlarin!

  • 1