BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16

Son dakika! Melih Gökçek Beştepe'de....

Son Dakika!... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstifa etmez direnirse bedeli ağır olur" dediği Melih Gökçek şu anda Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde....

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Ebu ibni el faadullah

NE ÇEKTİN BE MELİH !YAZIIIIKKKKK...

Misafir

Saatler oldu gideli çıkmadı mı daha yaaa

Hasan Uygun

Veysel e de sira gelmeli onfer mahallesinin hesabini vermeli. Darbe de rmnoyetin dibindeki is makinelerini cikarmayan darbede Fetoye terorist diyemeyen paso kadin lokali yapan ilcesinde bulunan suriyelilerle ilgilenmeyen tipe de sira gelmeli...

vatan

melih son defa yemege gidiyor

Misafir

Çok inat ettiniz be başkan hadi istifa edin de sıra ilçe belediyelerine gelsin özellikle de Mamak Belediye başkanı Mesut Akgül ve Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'e

Misafir

OOOOOYYY MELİK MELİK MELİK ANGARALI KURBAN SANA MELİEK İSTİFA ETME DİK DUR MELİK ETEĞİNDEKİ TÜM TAŞLARI DÖK MELİK SEN YANDIN ,SENDE GEMİLERİ YAK MELİK

Ali

Gökçek başkanı bunlar daha taniyamamislar RTE istifa edebilir.... Gökçek başkanımızın arkasındayız...milli iradeye saygı...sizin sözün uz!

Davetsiz Misafir

Melih Gökçek Fethullahçı mıdır, değil midir sorusu bu anlamda saçmadır. Soruyu soran kişinin “Erdoğan Fethullahçı mıdır, değil midir” sorusunu da sorması gerekir.

Misafir

diren melih :)yıkılmadın ayaktasın

Çapulcu Boğaziçili

ABD sadece Zarrab'ı değil, AKP'nin tüm yöneticilerini yargılayabilir!.. ABD, belli isimlerin tamamını kendi koyduğu yaptırımları delmekle, ABD finans sistemini aldatmakla suçluyor.

hasan erdur

ya adamın suçu varsa bu suçu saklayanda suçlu olmazmı.hey milletim.birbirlerini nasıl tehdit ediyorlar acaba.uyanın artık.atalarımız boşuna dememiş balıkm baştan kokarmış.

ali

istifa etmezse bedeli ağır olur :D

alara

ya melih gökçek her beştepeye çıkışta istifamı ediyor deniyor, bu seferde yok ya ikindi çayı içtik derse şaşırmıycam :)

misafir

Bakanlar bile bu kadar görüşemiyorlar Reis le sayın Gökçek. Artık tadını zaten çoktan kaçırdın da gündemden düş be Allahın aşkına. Ömrün boyunca başkanlık mı yapacaksın Ankaraya?

Misafir

Gule gule Cumnhuriyet diyordu... _______Gule gule melih_______

Misafir

Melih bey! sana bu yapılanlar aslında AKP ya da Erdoğan'ın değil FETÖ'nün cinlerinin(!) işi :))) Hani hep yeni tarihler veriyordun hadi şimdi de istifa tarihini ver bakıym! Fetödür fetö!

Misafir

İstifa ettiyse artık ağır bedel ödemesine yani tehdit edildiği şeyler her ne ise açıklanmasına da gerek kalmadı demektir...Sümen altı edin gitsin! Millet bilmese de olur! Devleti güvenirliğini zedelediler!

  • 1