BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Son apolet sökücü!..

Seçim startı verilirken, "Ben herkesin cumhurbaşkanı olacağım"diyen adam, daha adaylığı döneminde başamıza derebeyi kesildi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 135 Adet Yorum
Misafir

şu anda mı güçlü, kaç savaş pilotun var, kaç savaş bilen komutanın var, deniz kuvvetlerine bi bak, kor general pozisyonunda olması gereken komutanın albay, yalanla peynir gemisi yürüte yürüte bu hallere getirdiniz memleketi, sadece o gerçek savaş komutanı engin alan paşaya yaptıklarınıza bi baksanız ne dediğim anlaşılacak, fetö ile elele neredeyse tüm vatansever subaylara yaptıklarınız gözümüzün önünde, sonra da bu işlerin savcısıyım diyen yine siz, siz hala ne konuşuyorsunuz

Misafir

Alakası yok, tam tersi fetöcüler temizlendikçe ordumuz güçlendi. 15 Temmuzdan önce Zeytin dalı, F.Kalkanı gibi operasyonlar yapılamazdı. Bunu Ergenekon ve Balyoz'dan hapis yatmış emekli generaller söylüyor. Şu an ordumuz hiç olmadığı kadar güçlü ve başarılı.

Misafir

hoşunamı gitti? iyi geldiyse yine gel

Erol Baron

Kürt, alevi, gavur(İzmir), ateist vb. iyi değil, onlar kötü, sadece benim türbanlı bacım iyi, dolaysıyla, iş, para, makam, her şey türbanlı bacıma diyor paşaların paşası RTE.

mevhibe inal

Türkiye'nin en gözde kurumu Ordusuydu. İçeriden, Dışarıdan el birliği ile hakkından geldik!

ilerle Sülman

Madde 7 – (Değişik: 12/5/1982 – 2670/2 md.) Devlet memurları siyasi partiye üye olamazlar, herhangi bir siyasi parti, kişi veya zümrenin yararını veya zararını hedef tutan bir davranışta bulunamazlar; görevlerini yerine getirirlerken dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep gibi ayırım yapamazlar; hiçbir şekilde siyasi ve ideolojik amaçlı beyanda ve eylemde bulunamazlar ve bu eylemlere katılamazlar.

Misafir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı skandal bir yasağa imza attı. Bakanlık, dün itibariyle personelinin SÖZCÜ’nün internet adresine erişimine yasak getirdi. Sende gazeteci olduğunu iddia et. Yolun sonu görünüyor....

Misafir

Basina derebeyi mi kesildi!!!niye ne yapti ki derebeylik?Dalkavuklugun bu kadari da oluyormus demek.

Erol Baron

Evet, RTE o paşanın apoletlerini söktürmez.... Neden söktürmez?.... Çünkü her ikisinin de geçmişinde FETÖ-cülük var, ikisinin de F. Gülen ile fotoğrafları var, ikisinin de ortak yanları olduğu için söktürmez.

Misafir

Süleyman, ah Süleyman. Kompozisyon sınavındaki öğrenci gibi... Konu belli ; hadi kolaysa otur yaz. Kolay mı la ! Nolacak senin halin

misafir

apoletini sökecem dedi bende oyumu verme kararı aldım bu ülkenın akp li generelere yeri yok bizim ülkenın generelere ihtiyacımız akp li değil

Misafir

Bunlar namaz falan kılmazlar elalem kılıyor mu diye bakarlar.

Misafir

Bırakın bu işleri.Kalburüstü fetöcülere kodaman fetöcülere Ak PArtinin işine yarayan fetöcülere dokunulmuyor anlamadınız mı.Bank Asyaya 200 tl yatıranlar hapiste ama 5 trilyon kredi alan Rasim Ozan ve Nagehan Alçı dışarıda.Her gün tvlerde Ak Partiyi övüyor.Oğlunuza geçmiş olsun ama Ak PArti iktidar oldukça o da hapiste olacak.

Misafir

Akıllanın artık akıllanın ! Bunları bu yerlere getiren akp zaten. İadede eksik belgeler verip güleni istemeyen insanlarda akp.Kandırılan bir cumhurbaşkanımız var ve halen bunu sorgulamak yerine ricanız varmış ?

VATANDAŞ

Süleyman bey bu yazınızı o kadar çok beğendim ki hani tekrar tekrar okuyabilirim çok güzel göndermeler ve ince tespitler barındırıyor. Hacı Muharremi herkes tanımalı diyorum. Devamını bekliyoruz İnşaALLAH!!

Misafir1453

Benim sizin vasıtanızla devletimizin başına iletmek istediğim bir meselem var. Ben ve bütün evlatlarım ailecek kuruluşundan beri ve o malum gecede de istisnasız hep reisimizin destekçisi olduk. Ancak polis olan oğlum geçen sene Nisan ayından beri fetö şüphelisi olarak açığa alındı (9500 polis ile birlikte). Hakkındaki tek şüphe kaynağı; şerefsizlerden birisinin "buda bizden" demesi. Dosyasında başkada birşey yok, bir seneyi aşkın bir zamandır sabırla bekliyoruz, biz bekleriz. Ancak şimdi, bu çok çok önemli seçim arefesinde şöyle bir durum var: büyük bir burukluk ve kırgınlık içindeyiz, hem her zamanki gibi gene desteklemek istiyoruz, hemde bu durumdan dolayı elimiz gitmiyor. Biz bu ne idüğü belirsüz diğer partilere oy veremeyiz. Evlatlarım "ya boş vericez yada oy kullanmıycaz" diyorlar. Bu durum beni kahrediyor. Lütfen, en azından hakkında kesin birşey olmayanların durumu çözülsün. Saygılarımla.

Erol Baron

Eyy yurdum insanı, dürüstlük yoksa dindarlık tek başına hiç bir şey ifade etmez, çünkü bu ikiyüzlülüktür....Ayrıca, namaz kılmak için abdest almak lazım ki, üzerine yapışan FETÖ lekesi yüzünden tüm apoletleri sökülmesi gereken AKP'liler artık abdest alamıyorlar ki ikiyüzlü bir "gösteriş" namazı kılabilsinler...... 160 bar basınçlı yıkama makinesi bile artık AKP'yi FETÖ'den te-miz-le-ye-mezzzz!!!!

Turgut Şentürk

Süleyman bey, bunlar Mustafa Kemal in askerleri tabi ki sözde. özde Mustafa Kemal in askerlerinin apoletlerini sökerler, İran la savaş olsa İran safında yer alır Türk askeriyle savaşırlar, pkk dan milletvekili adayı olurlar, pkk yı terör örgütü görmezle HDP ye oy isterler. HDP ile ülkeyi salladıkları için birbirlerini tebrik ederler bu Mustafa Kemal in sözde askerleri.

Misafir

Chp nin kemikleşmiş %17 kemalist %6 alevi oyu var. Hepsi hepi topu bu. Uğraşmayın şu dinsizlerle artık.

Misafir

Tebrikler, her zamanki gibi harika bir yazı olmuş.

Misafir

Eşkıya Hamido :-))))

Misafir

bizi yönetmeye talip olan her insanı enine boyuna araştırmamız gerekmez mi?

Misafir

O misafir nickli eleman yine bu sitenin editörlerinden biridir de ondan.

Misafir

Duvarda da koskoca Ak Parti amblemi var.

Misafir

muharremin kıldığı namazlardan sana ne kardeşim? sen kendi namazını kıl gerisine karışma. herkesin namazı kendine. ondan daha iyi müslüman olduğunuzu düşünüyorsanız, dinde bunun yeri yoktur ve büyük günahtır.