BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36

Soldado fena patladı: Sen kimsin ki beni satıyorsun

Fenerbahçe'de ortalık birbirine girdi. Sportif Direktör Comolli, Soldado'yu transfer için odasına çağırdı ve Suudilerle görüştürmek istediğini belirtti ancak Soldado'nun sinirlenerek odayı terk ettiği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Serdar Kaçkar

Soldado gibi, Valencia, Tothennam, Sevilla takımlarında oynamış, kariyer yapmış bir futbolcuya bu takımın ihtiyacı varken, Comolli tarafından getirilen Frey adındaki oyuncu bırakın Süperligi, 1.PTT liginde bile zor oynayacakken, kalkıp ta Soldado'yu ona sormadan satmaya çalışması tam bir ukalalıktır. Slimani koşuyor, basıyor vs. iyi de gol atabiliyor mu ? Soldado gol atıyor ama ! Comolli'yi Ali başkan bir an önce şutlamalı. Zaten o geri gönderilen oyuncu konusunda tamamen gözümden düştü Comolli !

Misafir

Futbolcu mal degildir ama kulupler sagmal inektir. Kulup anlasmissa oyuncuya degil zaten menejerine bildirilir boyle gereksiz ve uyduruk seylerle ugrasmayin.Comolli Arsenalde basariliydi, Tottenhamda ilk olarak iyi seyler yapti sonra sacmaladi, Liverpool ise tam bir rezaletti. FB bu adama nasil is verdi anlamasi guc. Cocu iyi hoca ama Comolli ile olmaz.Cocu tipindeki hocalar yetkileri kendinde ister.Frey gibi oyuncular ancak FB nin ekonomik degerinin ne kadar degistigine isaret eder.FB genc oyunculara yonelip 2-3 sezon yeniden dogmayi denemek zorunda.

Misafir

soldado takıma girmesi gerek gol sıkıntısı var takımda kaliteli zeki bir oyuncu silemani yetersiz henüz

Misafir

asıl comolliyi sorgulamak gerek oyunculara futbola karışmasın gitsin alt yapıya oyuncu yetenekler bulsun

Misafir

evet comolli sen kimsin yaptığın transferler ortada frey ve neustatder denen skandallar var soldado futbolu bilen ispandaya gol kralı olmuş tecrübeli bir oyuncu her maçta oynamalı

1903

ASIL VALBUENE Denilen beceriksiz bücürü göndereceniz oglim

Misafir

frey skandalı denen bir hadise varken soldado kime batıyor adam tam bir golcü

Misafir

a spor kokuyor buralar

murat

yine direktörün kişisel kaprisi ve işe yarayacak oyuncuyu mahvetme becerisi...bu fener hep bundan kaybetmedimi direktör futbolcu krizi başkan futbolcu krizi..

Başkan El Mağduro

Helal be! Güzel bir çıkışta bulunmuş. Futbolcu mal değildir.

  • 1