BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83

Solcu musun İslamcı mı?

Canım vatanımda küresel çetenin Erdoğan’ı hedef aldığını hala anlamayanlar var maalesef.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
ha ha

küresel saldırı derken küresel saldırıya hizmet edenleri farketmeyenler akademisyen olmuşlar

Misafir

ABD Dışişleri bakan yardımcısı: Türkiye güvenilir müttefik değil, artık bir Ortadoğu ülkesi

Misafir

Bir cumhurbaşkanı bu maddenin sözel anlamına (lâfzına) dayanarak her türlü anayasal kuralı ihlal eder, hatta anayasayı rafa kaldırır, anayasal düzeni fiilen değiştirmeye kalkarsa da suçlanamayacak mıdır? Vatana ihanet suçu kapsamı nasıl belirlenecektir?

fikret boduroğlu

ben,2019 seçimlerinde kazanamazsın,yargılanmsının önü açılsın diye destek veriyorum.

Misafir

Türkiye'nin aydınlık yüzü London School of Journalism mezunu Orta Doğu Teknik Lisanslı Değerli Araştırmacı Yazar Can Dündar'ın dediği gibi Biz sizi neyin çıldırttığını biliyoruz: Hiçbir karşı ses duymak istemiyorsunuz. Hiç kimse zulmünüzün hesabını sormasın istiyorsunuz. Yükselen her farklı sesin, başkalarını cesaretlendireceğini, başkanlık yolunu engelleyeceğini düşünüyorsunuz.

Misafir

Sen bu öğütlerini kendine sakla ve önce sen uyanki herkes uyansın be selman

Mehmet

Sn. Selman bey bence hedef Erdoğan ve iktidar nezdinde Türkiye. Bu oyun şimdi başlamadı ki.

Misafir

Canim ulkemdeki Ataturk dusmanlarina ne diyorsun?Onlara birak karsi cikmayi yakinda madalya verilecek.Puskullu kadir gece gunduz kufur ediyor ulkenin kurucusuna onu niye yazmiyorsun,isine mi gelmiyor?

misafir

DEAŞ'ın kaçırdığı askere şehitlik ünvanı verildi

Misafir

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü çok tartışılacak sözler söyledi..................."HDP'lilerin yüzde 90'ı namaz kılıyor Karadeniz'de namaz abdest oranı yüzde 0"

Comandante

Che'siz yarım yüzyıl...Küba devriminin liderlerinden Ernesto Che Guevara, ABD ve işbirlikçileri tarafından katledilişinin 50. yılında bir kez daha anılıyor...

Erol Baron

2006 da Fransa'da aldığım ve epeyce eskiyen görme gözlüklerimi bugün Türkiye'de değiştirmek için göz doktoruna ve müteakiben gözlükçüye gittim. Çerçeve ve camlar için benden 1 632 TL istenince, SGK hiç bir şey vermiyor mu diye sordum. 150 TL bile vermiyor RTE'nin SGK'sı. 632 TL verdim, 1 000 TL de haftaya gözlüklerimi alınca vereceğim SGK bana 1717 TL emekli maaşı veriyor..... Soruyorum... Peki, bunu da mı ABD yaptı?

Misafir

Elbette, dış politika, ulusların karşılıklı çıkarları ve “Yurtta barış, dünyada barış” ilkesi temelinde yürütülmeyip; aşiret ilişkileri, mezhep ilişkileri, din tacirliği temelinde yürütülürse olacağı budur.

Misafir

Ben Eski bir Amerikancı Müslüman Sağcı MTTB'li Yeni Komünist olarak diyorum ki!... Emperyalistler Amerikaya ... Yaşasın Komünist Rusya..

Misafir

Ben Eski bir Sağcı Müslüman Yeni Komünist olarak diyorum ki!... Emperyalistler Amerikaya ... Yaşasın Komünist Rusya

Misafir

Ekonomi iflas!........Türk Lirası'nın değeri 20 cent'e Düşmüş!........... Herkes bizimle dalga geçiyor… Cihadist olmak Kahramanlık zamanı mı?.........

Misafir

Türk pasaportuna veda zamanı 🍁 🍁____________ Ooo CANADA!......🍁 🍁 🍁 Maple Leafs ________ 🍁

Misafir

AKP ne kadar dinciyse, en az o kadar da piyasacı.............Bu yağma furyasında Sağlık, eğitim, ulaştırma, konut, enerji sektörlerini özele devretti.

sol

kahrolsun emperyalizm yaşasın tam bağımsız türkiye,bu laf islamcı lafı değildir hatırlatmak istedim.

sol

6.filoya secde edip islamcı mı olalım,yaşasın tam bağımsız türkiye diyip solcu olmak varken,ama dün sizin abileriniz secde ediyordu yaşasınki bugün gelinen nokta solcuları haklı çıkarttı.

Misafir

Batı bizi kıskanıyor

selman

gerçek solcu hakiki islamcı kavramlarını açıklarsan zaten sorunu da halletmiş oluruz ah bir gerçek ve hakiki olanı ayırt etmeyi bilsek fetö nün burada ne işi olurdu.

  • 1