BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.430,89

Şoke eden sözler! 'İran'ın varlığı yok edilmeli'

İsrail Yerleşme Bakanı Yoav Galant, Suriye'deki tüm İran askeri varlığının yok edilmesi gerektiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
MIZRAK

İSLAM ALEMİ BÖYLE OLURSA DÜŞMANDA BÖYLE OLUR MÜSLÜMAN LİDERLER KANCIK VE ŞEREFSİZ OLDUKÇA DÜŞMANDA TÜM İSLAM ÜLKELERİNE HERTÜRLÜ KANCIKLIĞI VE DÜŞMANLIĞI HER TÜRLÜ ŞERREFSİZLİĞİ YAPACAKTIR

Misafir

israil mahlukatı iran yüzyıllardır var olan en eski medeniyetlerden sizin gibi 70 yıl önce ortadoğu ülkesine getirilmiş bir avuç siyonist değil.Yüce Allah şu önümüzdeki ramazan ayının hayır hürmetine bölgemize fesat ayrımcılık savaş çıkartan şu küçücük devletinizi yerlebir eder başınıza yıkar.

ss.sebo

onu bunu bilmem Müslümanlar her platformda birlik ve beraberlik kurmak zorunda. Kur'anın emri Müslümanları bırakıp kendinize yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin diyor.

hakkı

israil 4000 senelik intikamını almanın peşinde...

İSRAİL DE İRAN DA SUUDİ DE YOK EDİLMELİ

Ama yok edilmeye İsrail ve abd den başlanmalı.

ferit

iran bunu hak etti suriye yemende ne bok işi var ısraili sevmem ama

Misafir

Dünyada ABD ve israilden daha büyük terörist ülkemi var.

Farabi

Israil in kendisi yok olacak.Dunyanin en sevilmeyen milletidir yahudiler.Alaman bosuna koklerini kazimaya kalkismamisti bunlarin.

Misafir

Ortadoğuda israil gibi bir devlet olmasa acaba barış ve huzur mu gelirdi o coğrafyaya çok merak ediyorum. Nasıl da gaflet içinde bir düşünce. İsrail olmasa idi anca birbirlerini yerlerdi.

Attila

Tüm Siyonistler yok edilmeli !!!

Namık

Dünya için İsrail gereksiz. Dünya üzerinden silinmeli.

xtr

Suriyede iran askerlerinin ne işi var? ABD askerleri ne kadar bize garip geliyorsa iran askerleri de o kadar garip gelmeli! Her ikisi de ortadoğuda kaos demektir. Başka hiçbir amaçları yoktur. İsrail'in durumu ise Türkiye'den hiç farklı değildir. Her ikisi de beka sorunu tehdidi altındadır.

deniz

Israil atesle oynuyor kendini ne saniyor acaba pIslikler

xtr

İran'ın Suriye'deki tüm askeri varlığının yok edilmesinin gerekliliğini söylemen ne zamandan beri şok haber oldu? Gayet normal bir düşünce, israil için. PKK ile mücadele eden ve beka sorunu yaşayan Türkiye için de anlaşılabilir şeyler aslında. Şok mok değil, gayet normal ifadeler!!!

deniZ

Bak israil sen bize hicbirsey yapamazsin yaptigin takdirde yerle bir ederiz

deniz

Eger israil irana karsi aptalca bir sey yaparsa iran tel aviv ve hayfayi yok eder

deniz

Esas sizin varliginiz yok edilmeli

  • 1