BIST 9.559
DOLAR 32,47
EURO 34,56
ALTIN 2.473,74

Sokağın dili değil hukukun dili

Artık o eski Türkiye yok karşınızda. Çünkü o eski Dünya değil karşınızdaki. Geçen yüzyılın hileleri, desiseleri veya taktikleri ile bu yüzyılda başarılı olamayacaksınız!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Gelin canlar bir olalım, Sular gibi çağlayalım, Bir yürüyüş eyleyelim,Tevekkeltü taalallah.

Misafir

Bilime düşmanlık saldırıya dönüştü ? .Dincilerin hayali gerçek oldu: Ege Üniversitesinde bir cami yükseliyor!.Mülkiyeti Ege Üniversitesine parseller “yüksek öğretim alanı” olmaktan çıkartılarak “ibadet yeri/cami” alanına dönüştürüldü.

Misafir

ADALET!______________________- Anayasa Mahkemesi, OHAL tutuklamalarıyla ilgili ilke kararının gerekçesinde, 11 ayı bulan tutuklulukları hak ihlali olarak görmedi.

Erol Baron

AKP döneminde KPSS soruları bile alnı secdeye varanlar tarafından çalınıyorsa ve bu hırsızlık yüzünden insanlar kayba uğruyorsa, haklı olarak insanlar dinden soğur ve bu ülkede adalet yok der.

Misafir

Hafız efendi,,, AYM, başta düşünce özgürlüğü olmak üzere kişi hak ve özgürlükleri konusunda, yurtiçindeki son başvuru yeridir.... Kaç üyesi var? ... Nereden bileceksin?. kaçını Tayyip atıyor?. Nerden Bileceksin?...

Misafir

Bu ülkenin adalet düzeni, Rejim değişikliği sonucu tamamıyla, aynı zamanda AKP Genel Başkanı da olan Cumhurbaşkanı’na bırakılmış bulunuyor..... Tek yol Sokak!

ADALET

Neden Sokak!.............. 16 Nisan halkoylaması sonrasında önceki döneme göre çok farklı bir nitelik kazanmış bulunuyor. Hukukun en tepesinde bulunan ve haksızlıkları ortadan kaldırması beklenen kurumlar, hak ve adalet dağıtan kurumlar olmaktan çıkıyor; birer haksızlık kaynağı kurum özelliği kazanmış bulunuyor; haksızlık dağıtıyor.

açık açık konuşalım

özellikle 15 temmuz dan sonra konuşulacak hiç bir tarafı kalmayan saklayıp görmezden gelenlerin vatan haini olduğu kesin olan devletimizin beka mücadelesi verdiği şu günlerde hukuk tab iki normal zamanlardaki gibi olmayacak hatta idamın şart

  • 1