BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.426,78

Skandal! Continental reklamında Türkiye'yi haritadan sildiler

Alman lastik markasının Türkiye rahatsızlığı tanıtım videosunda ortaya çıktı. Marka, Türkiye'yi haritadan silerek siyasi mesaj vermeye çalıştı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

bu markayı hiç almadım bundan sonra da almam alana da engel olurum.

Misafir

Contınantal aracıma lastik alırken ilk tercih ettiğim ve tavsiye ettiğim markalardan biriydi.Bundan sonra bu markayı kesinlikle almayı düşünmüyorum.

Misafir

ali kaya 15.44:kişiler babalarının yediği portakalla var olmazlar.Allah dilediği için, var olurlar.hiçbir kişi portakalda var değildir.Allah ın ''ol!''birileri ile var olur.birilerini yok muamelesi yapmaya meraklı olacağınıza,aklıselim olsanız ya,bre densizler!

1071-1453

conti.bundan sonra pekeke ye don lastiği üretsin...PETLASA DEVAM YOLA DEVAM....

1071-1453

şu almanlar kadar zavallı bir millet yoktur.daha dün fırınlarda yakıp sabun yaptıkları yahudilerin kölesi olmuşlar...hitler olsa bunları affetmezdi.

kayseri hava indirme

yerli lastik kullanıyoruz beyler...bundan sonra av fişeklerindede yerliye geçiyoruz avcılar olarak...herşeyde yerli ve milliyiz o kadar.

gokhan

ben yanlışlık olduğunu düşünmüyorum bilinçli yapılmış bir propagandadır.bunlar hep bilinçli yapılır zihinlerin arka planına mesajlar verir bu tip paylaşımlar.

ali kaya

jeolojik devirde, türkiye nin şimdi bulunduğu alan yoktu diyen adam/madam.......... sende yıllar önce yoktun. Babanın yediği portakalda vitamindin belki. şimdi sana yok muamelesi mi yapalım bre densizzzzz

Misafir

zaten jeolojik devirde, türkiye nin şimdi bulunduğu alan yoktu.yani kara filan yoktu.işte,haritada görüldüğü gibi denizdi.bu harita,avrupalı bilim insanalrı tarafından jeolojik devri temsilen çizilmiştir.siz kalkmış, karşıt propaganda malzemesi olarak kullanıyorsunuz.bilimi bile, politikanıza alet ettiniz.zır cahiller!

Elif-lara

Düsmanligin bu kadarina pes.

Misafir

diğer yorumcu arkadaşa katılıyorum.. ithal etmeyin bu zıkkım markanın hiç bir ürününü..

ss.sebo

Ve hala bu ülkede continental alan kendini Türk zannedenler var malesef.

Misafir

sizde bu firmayı silin ürünleri ülkeye sokulmasın

  • 1