BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62

Sırrı Süreyya Önder'in referandum sonuçları iddiası!

16 Nisan referandum sonuçları nasıl çıkacak? Bu konuda çarpıcı bir iddia Sırrı Süreyya Önder'den geldi. Sırrı Süreyya bir kehanette bulundu ve 7 Haziran benzetmesi yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
MİSAFİR

ÇÖZÜM SÜRECİNİ ÖBÜR DÜNYADA GÖRÜRSÜN ARTIK O HAKKI KAYBETTİNİZ SİYONİST UŞAKLARI EMPERYAL GÜÇLERE HİZMET EDİP KENDİ ÜLKESİNE DEVLETİNE DEVLET BAŞKANINA İHANET EDEN SÖZDE SOLCU SÖZDE AYDINLAR BU KARANLIK GÜÇLER ARTIK TIPIŞ TIPIŞ YA ÜLKEYİ TERK EDECEKLER YADA ADAM OLACAKLAR SİYONİZME DEĞİLDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE HİZMET EDECEKE YANLIŞTAN DÖNECEKLER .GERÇİ HAİN ÇETELERE GÜVENDE OLMAZ ,EN İYİSİ BUNLARIN VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMASI .GİDİP ABD VATANDAŞI OLSUNLAR ZATEN ONLARA HİZMET EDİYORLAR

fatih

Adam gibi adamsın sırrı abe

Misafir

Ne işe yaradıpı belli olmayan daha kürtlerin çoğunlukta olduğu yerlerden aday görülmekten korkan biri her olayda mahmut tanal ile baş aktör ama toplum için bugüne ne kadar ne yaptın deseniz ortada birşey yok kamyonculdan bozma yönetmen hoş hiçbirinide düzgün yapamadı

harun

biz sandığa gidiyoruz sırrı bey

HAYIR VATAN İÇİNDİR,PARTİ İÇİN DEĞİL

HAYIR ÇIKSIN SÖZ AKP YE OY VERECEĞİZ,YETERKİ REJİM DEĞİŞMESİN DEMOKRASİ YAŞASIN ORADA SAĞ DUYULU İNSANLAR VARDIR.

HAYIR VATAN İÇİNDİR,PARTİ İÇİN DEĞİL

rejim değişikliğine hayır diyeceğiz Barzaninin eveti HAYIRI getirecektir,geldi burada bayrak dikti Binali bey saygılıyız dedi,Sonra uzaktan bayrağı indirin diye seslenildi,Tutarsızlık diz boyu rejim değişirse Türkiye hesapları başlar biryerlerde tıpkı diğer tek adam rejimleri gibi olur.

Mehmet AYDIN

Adam teröristin baş aktörlerinden,gezi eylemlerinde kendini sözde iş makinalarının önüne attı ortamı gerip geri çekildi,sonra aldatılan gençlerle polis karşı karşıya geldi..ne güzel plan..gezi eylemlerinin başında herkes destekliyordu,bu adam sahneye çıktı ortalık kan gölü oldu..

sabahattin

sizde kürtlerin oyuna ipotek koymuşsunuz.Hemde hiç bir şey vermeden.Çok güzel oynıyorsunuz.

AL SANCAK izmir

Onu başkan yaptırmayacağız'.........İzmirin dağlarında çiçeklee açaar,yaşaa MUSTAFA KEMAL PAŞA yaşaa aadın yazılacak mücevher taşaa.

Farklı Bakış

Ben bu adamı hiç bir zaman terör örgütü ile yan yana koyamadım. Üstelik ilginç görüşleri var ve doğruları söylüyor. ŞU AN AKP - RT ve BAHÇELİ evet çıkması için her yolu deniyorlar. TEK AMAÇLARI VAR 16 NİSAN'da EVET ÇIKSIN ama TÜRKİYE NE OLURSA OLSUN.

  • 1