BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45

Sırrı Sakık da aday oldu

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, “2013 Yerel Seçimlerinde Ağrı ilimizden Belediye Başkan aday adayım” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
AĞRILI

SIRRI GİBİ İNSANLAR BİZİM MEMLEKETTE ADAY OLURLARSA ONUR VE GURUR DUYARIZ...

memmem

senin gibi zihniyetsizler nerelı oldukları ıle ilgilenirler ordan olup akp den olanlar yıllarca ne yaptılar ona bak

gargamel

bu sırrı sakık evladını kaybetti,hala öldürme siyasetinin aracısı olmaktan kurtulamadı....

bgas

zihnine öğretmenlik yapmaya başlıyarak tarih öğrenmeye başla istersen...

ağrı_lı

:)))))))))))) bu adama günahımı vermem oyum 3 hılalındır.

rono 63

Ağzının ölçüsünü yazda sana göre bi zurna yaptırtiyim şekerim

ağrılı

Sırrı kürt değil ağrıdan oy alamaz.memlekette adam kalmadı muştan adam getiriyorlar..

Mir

Kürtlerin Mezopotamyadaki varlıklarını senin Tarihin bilmez.Bizim anavatanımız buralar. Orta Asya'lardan gelmedik.Bizi burala siz getirdiniz de neden buraları bırakıp gittiniz. Bak üç beş kişi kalmışsınız ki sizin gibi olsaydık Şimdi sizde ufuktan sıvışmıştınız! Sen şovmenliğini kabul ediyorsun ama benim tek seviyesiz kelimem yok yani gaza gelmem!!!

doğru söz

haçlı seferleri hahahah. Cahil adam googleye Sellahadin Eyyübi yaz,bak bakayım ne çıkıyor.

gerçekler ölmez.

Ahlat tarihide,psikolojiyide senden iyi bilirim.mesleğimi merak ediyorsan söyleyeyim.zihinsel engeliler öğretmeniyim.Kimin kimi 50 yıl geride takip etiği şu an siyasetin içinde bulunduğu çamurdan belli olmuyor mu?

ahlat

Biz Bitlis'e geldiğimizde Romalılar vardı. Hikayelerle uyutmuşlar sizi... Yani sizi de oraya yerleştren biziz. Ben klavye şovmenliği yapıyorsam sen ne yapıyorsun?

ahlat

Biz Bitlis'e geldiğimizde Romalılar vardı. Hikayelerle uyutmuşlar sizi... Yani sizi de oraya yerleştren biziz. Ben klavye şovmenliği yapıyorsam sen ne yapıyorsun?

ahlat

Lan cino topu mopu bilmem ama adamı hoplatırım. Ensest ne demek sizden öğrendik. Şuna bak Mağara adamı bana akıl verecek. Valla çok millet rüya gördü bu topraklarda ancak çoğu sürgün yedi çoğuda toprağın altında yatıyor. Nice haçlı seferleri gördük. Koskoca milletler bize bir halt edememiş üç beş amerikan rüyası gören şapşala mı vereceğiz bu toprakları. Olsa olsa Toprağın altı senin üstü bizim olur :)))

Mir

Ahlat kardeşim aslında siz Kardeşliğin b...nu çıkarıyorsunuz Mesela eğer biz kafa tasçı olsaydık siz Bitlis'te barınamazdınız!Yani kardeşlik Hukukunu sizden iyi biliriz Ayrıca klavye şovmenliği dünyanın En basit işidir haberin olsun!

fırat

sizinle kardeş falan değiliz ,çok gürdük kardeşliğinizi ne demesin...kardeşmişiz biliyoruz kimin ne olduğunu artık yemezler kardeşlik hikayelerinizi ,zora gelince kardeş rahata erdinizmi kaleş.yürrrüüüüü ancaaa gidersiniizzzz.

turnagozu

sihlar turkmu kurtmuya siz gidin once sihlarinizla koy agalarinizla mucadele edip topraklariniza sahip cikin turkler sizi beslemek zorunda degil

fırat

ahlatlı ne o öyle millete şekerim falan top musun sen ...bizimle konuşma insanların ahlakını bozuyorsun kayb ol TOP seni.KÜRDİSTAN hiç rüyana geliyormu?

ahlat

Şekerim zaten sana Türksün diyen yok ,olmazsında zaten...ama biz beraberiz ,birlikteyiz,kardeşiz dedikçe b.. çıkardınız. Her haltı rahatça yapmak ile sınırlar arasında kalmak farklı şeydir. Yıllarca kendiniz sorgulamayıp neredeyse batıdan 50 medeniyet yılı gerride olacaksın sonrada çıkıp her şeyin sebebini Türk'e bağlayacaksın. Şifozrenin ne olduğunu bilsen hemen tedavi olmaya gidersin...

gerçekler ölmez.

Ahlatlı kimse senden olmak zorunda değil.Şizofrenmisin sen.Bütün ağaçlar kavak,bütün kuşlar leylek mi,bütün insanlarda türk olsun.Artık şartlarda düzeldi,bir ruh doktoruna görünürsün.

Ridvan huseyinoglu

Duysam sasirmam.bu ulkede akla gelmeyen basa gelir.

ahlat

Bu ülkeye kötülüğü yapanlar sürekli kendilerine siz bizdensiniz bizim sizden farkımız yok dedikçe yok arkadaş sizden değiliz deyip ülkeyi bölmeye çalışan hainlerden çok çekti.

ahlat

Bu ülkeye kötülüğü yapanlar sürekli kendilerine siz bizdensiniz bizim sizden farkımız yok dedikçe yok arkadaş sizden değiliz deyip ülkeyi bölmeye çalışan hainlerden çok çekti.

ahlat

O haretket yapacak elini varya sen al da münasip bir yerine ..... Bu arada sizin gibi zihniyetten de başka bişey beklenmez. Zihniyet ve seviye İvedik ayarında .. Cehalet diz boyu...

Ridavan huseyinoglu

75milyon insanin icinde mukemmel insan kitligi cekmenin ne oldugunu ancak suurlu olanlar bilir.demireli alti defa eceviti uc defa(ayakta zor durduhu halde) basbakan yapanlarin ulkesidir turkiye...unutmiyalim.

Ridvan huseyinoglu

Evladini kaybetmis bir anneye dil uzatmaktan cekinmeyen bir sirri sakik hic bir seyden cekinmez.aday oldugu belediyeye bundan daha imtihan olamaz...bekliyelim gorelim...