BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.433,78

Şırnak'ta maden ocağında göçük: Çok sayıda ölü var!

ŞIRNAK Kömür Ocakları bölgesinde göçük meydana geldi. 3 No'lu kömür ocağında meydana gelen göçükte ilk belirlemelere göre 7 işçi hayatını kaybetti, göçükten 1 işçi ise yaralı kurtarıldı. Enerji Bakanlığı, göçük meydana gelen maden ocağının 'ruhsatsız' olduğunu açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Aras

2013 de kapatılmış da dört yıldır bu adamlar burayı kullanmış kömür çıkarmış hiç mi kimse siz burada ne yapıyorsunuz dememiş batıda olsa bir yere kazma dahi vurduramazsınız burayı neden kontrol etmediniz

Misafir

SOMA MADEN OCAGI RUHSATLI IDI 301 Resmi sayiya göre

Misafir

Bu kaçıncı maden ocağı kazası. İs kazaları rekor kırıyor ülkede. Halk bunun hesabını artık sormalıdır. Yanlış bir iktidarda ısrar etmenin kimseye yararı yok!

kaan

Evet bu bir cinayet sorumlu olan her kez cezalandırılmali diyecem de yine alt Tabaka cezalandirilacak zengin yandaş nasıl yargılanır nasıl cezalan dirilir Görecez bakalım

Misafir

Hukuku, adaleti, insan haklarını ve demokrasiyi ayaklar altına aldığını görmemezlikten gelerek komik laflar etmek İş güvenliğine fayda getirmediği gibi insanlarımızı daha zor duruma sokuyor.

a.l.

ruhsatsız maden ocağını chp hdp vb... niye önlemedi ki...

recep şekerci

'Canlı bombayı eylem yapmadan yakalayamıyoruz' diyen zihniyet ''ocak çokmeden sahibine dokunamıyoruz'' da diye bilir.

normaldir

Enerji bakanlığı doğu da çalınan kaçak elektirik için ''Ne yapalım kaçak elektirik kullanıyorlar ama tahsil edemiyoruz.Bunu siz dürüst vatandaşlar ödeyeceksiniz'' diyen bir kurum.

Misafir

Ruhsatlı olsa bu sefer de FITRAT denirdi.

kundemacı

"Enerji Bakanlığı "O ocak kaçak" dedi." o ocak kaçak ise enerji bakanlığı ne iş yapar. Yoksa o ocağın sahipleride mi yandaş. Bu iş biraz da yaylalardaki kaçak yapıların yıkılması işine benziyor. Çaykara' nın Barma Yaylasındaki villaların yapı ruhsatını bir baba yiğit göstersin bakalım. Öyle 1 ocak 2017 ile kaçak yapı tanımlanması sınırlanmaz. Madem ki ocak kaçak açıklaması yapılıyor. Demek ki kaçak olduğu da biliniyordu. Bakalım enerji bakanımız istifa etme erdemliliğini gösterebilecek mi?

vatan

denetim olmazsa çok ölümler olur

serar can

ocak kaçak, olabilir.. kaçağı tesbit etmek kimin görevi...

vvvvvv

kader, kaza, fıtrat...

Yuh

Biz somada kaçak olmayanida gördük 350 ölü. Sonuç ilahi kader

mustafa

Maden ocağı kaçaksa , üzülecek birşey yok, kaçak olan yerde niye çalışıyor? Bu konuda kimseyi suçlamaya gerek yok, maden sahipleri kimse hapisi boylar , bu kadar basit

Komünist İşçi

Torba yasa adı altında AKP'nin işçilerin sağlığıyla oynayan yeni bir düzenlemeyi hayata geçireceği öğrenildi. HeHer ay yüzlerce işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybederken, gündeme gelen yeni düzenlemeyle birlikte patronlara yeni işçi cinayetleri için adeta "kolaylık" sağlanıyor.

darbeli matkap

madem ocak kaçak..neden kapatmadın enerji bakanı..insanlar ölüncemi işlem yapacaksınız...

Rezalet

15 Temmuz sözde darbe girişimi hikayesi ardından Hava Kuvvetleri Komutanlığında yaşanan ihraçlar sebebiyle ortaya çıkan pilot açığı kapatılamıyor!..Milli Savunma Bakanı onayıyla geri dönüş imkanı tanındı .....

Misafir

Enerji Bakanlığı kaçak ocak demiş Nediye gerekli işlem yapılmadı yapmadınız ey Enerji Bakanlığı

  • 1