BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,07

Şırnak ve Cizre'de çatışma: 5 şehit!

Şırnak, Cizre ve İdil'de PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu 2 polis ve 3 asker şehit oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
ali koylu

her sey vatan icin vatan sana canim feda

Misafir

sen iyimisin kendindemisin? Bunlar kimin zamanında tekrar hortladı. Bi düşün de öyle konuş. Çözüm süreci hangi döneme ait inmsan müsfettesi....

Misafir

karekterlilik hakkı inkar etmekmi oluyor? karekterlilik ülkücü gençleri paralel adı altında güney doğuya sürgün edip yığdırdınız bombalarla silahlarla şehit ettirmekmi oluyor. biz soramıyoruz bunların hesabını pekiii Allaha ne diyeceksiniz mahkei kübrada? başka sorum yok yola devam

mıstık

Hala bu durumda bile Cumhurbaşkanımız hakkında ileri geri yorum yazan adi ve karaktersiz insan müsveddelerine diyorum ki elinize dilinize dursun. Şu anda bu duruma kim getirdi bu teröristleri. Sizlerin desteklediği partiler getirmedi mi? Şimdi çıkmışsınız Cumhurbaşkanımıza hakaret etmeye kadar işi ileriye götürebiliyorsunuz size yazıklar olsun. Rabbim belanızı versin sizlerin. Şehitlerimize rahmet diliyorum kalanlarına sabırlar diliyorum.

VATANSEVER

ŞEHİTLERİMİZ DİKTATÖR BOZUNTUSUNUN UMURUNDA BİLE DEĞİL. ÜLKEMİZDE OLUK OLUK KAN AKIYOR, HER GÜN ÜÇ BEŞ GENCECİK FİDANLAR ŞEHİT OLUYORLAR.. PEKİ SORUMLULAR NE YAPIYOR DİYE SORARSANIZ, ONLARIN KEYFİ GICIR..! KİMİSİ LATİN AMERİKALARDA TURİSTİK SALTANAT GEZİLERİNDE, KİMİSİ ARAP ÇÖLLERİNDEN UMRE FOTOĞRAFLARI SERVİS ETMEKLE MEŞGULLER..! AMA HEPSİ BELEŞ..! TÜM MASRAFLAR YETİMİN NAFAKASI OLAN BÜTÇEDEN.. SAVAŞTA BAŞKOMUTANLIK RÜTBESİ OLAN KAÇAK SARAY DAKİ DİKTATŞR BOZUNTUSU ZAT, AİLESİ İLE BERABER TÜM MASRAFLARI KUL HAKKI OLAN BÜTÇEDEN KARŞILANAN DEVLETİN ÖZEL UÇAĞI İLE GÜNEY AMERİKALARDA TURİSTİK SALTANAT GEZİSİNE ÇIKTI.. BAŞBAKAN İLE GENEL KURMAY BAŞKANI ARAP ÇÖLLERİNDE SUUD BEDEVİLERİNİ ZİYARET EDİP YANDAŞLARA GAZ VERMEK İÇİN UMRE FOTOĞRAFLARI SERVİS ETMEKLE MEŞGULLER..! BU ARADA KUL HAKKI İLE TATİL YAPILIRMI, HACCA ve UMREYE GİDİLİRMİ, ONUDA AKP nin YOLSUZLUKLARINA DİNİ KILIF UYDURMA MEMURU OLAN MEHMET GÖRMEZ'e BİR SORMAK LAZIM.! BAKALIM NASIL BİR KILIF UYDURACAK..!?

Misafir

VALİLERE OPERASYON YAPMAYIN TALİMATI VERENLER ÇÖZÜM SÜRECİ DİYEREK AKİL İNSANLARIYLA YOLA ÇIKANLAR BALDIRAN ZEHRİ İÇENLER GÖVDESİNİ ÇÖZÜM SÜRECİNİN ALTINA KOYANLAR NEREDESİNİZ.SARAYDA SİĞARA BIRAKTIRMA RESEPSİYONUNDA FERDİ TAYFURU GÜLEREK ALKIŞLIYORSUNUZ.HANİ ANALAR AĞLAMAYACAKTI ŞEHİT CENAZELERİ GELMEYECEKTİ ONLAR KONUŞUR BİRİLERİ YAPAR DİYE AFİŞ ASIYORDUNUZ.TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BU HALLERE DÜŞÜRENLERİN ALLAH BELASINI VERSİN

Misafir

saraydakiler sagolsun evlatlari karun olsun,dökülen kanlara sessiz kalanlar kahrolsun

Bırakın müdahaleyi

Bir tek şehidin kanının bir damlasına tüm teröristler kurban olsun.En büyük suçlu bunlara yardım ve yataklık yapanlardır!Lanet olsun bunlara yardım edenlere...Nöbet tutun ve bekleyin!Açlıktan susuzluktan gebersinler!

Misafir

Açılım adı altında teröre destek veren hükümet ve seçmeni. Ortaya çıkan tablodan memmun musunuz? Sizlere yapmayın etmeyin denildi. Sizler oy alacağım diye teröristle aynı masaya oturdunuz. Terör örgütü ile barış sürecine girmek hangi devlet geleneğimizde var. Lafa gelince Osmanlı ama icraata gelince dantelli perde ile yeldeğirmenlerine karşı selfi yapanlardan bu ülkeye hayır gelmesini beklemek bu ülkeyi intihara süreklemek demektir.

gezer

yahu senin helikopterin yokmu? uçagın yokmu.. polise askere hendek kapattırmaya devam ettiğin sürece şehit haberi gelmeye devam edecek. zaten sivil kalmadı at bombaları dümdüz et.

Kurdo

Aylardır Kürtlere kalleşçe katliam yapanlar sanıyor ki Kürtler yaptıklarını unutur, her şey yanlarına kalır, tam tersine şimdilik Kürdistan yarın Türkiye cehenneme döner. Zulme ortak olmayın, bir halkın sömürgecilikten kurtulma mücadelesine saldırmayın ve saraydakinin saltanatının ve Ergenekonun kurbanı olmayın.

Bahadır

Allah Bu Eşkiya sürülerinin belasını versin

ümit aydın

Çözüm sürecinin tekrar işlemesi lazım. Önceki çözümsüzlükte nemi oldu. P.K.K. memleketi bombalarla silahlarla roketatarlarla doldurdu, iktidar o esnada memleketin nerelerini satsamda yandaşlarıma peşkeş çesksem peşindeydi.

vatandelisi

ya arkadas bu ıs bole cozulmez bunların ust duzeylerıne gızlı ekıp kurup ınfaz edıceksın hdp yetkılılerıne kadar oldurceksn vatanba ıhanetn sonucu olum olmalı zaten gerıye kalanlar zaten dagılır dagılanlarıda bırakmıcan vurcan karadan havadan bıtcek arkadas sonucta bu vatan meselesı bızım ıc problemımız kımseyı dınlemeyıp bunlarısadece ölumle cezalandırmalılar yoksa 30 yıl daha gıder bıtmez hayatta bu ne arkadas bu kadar sehıdımız oldu yeter da sonuc almak ıcın ne gerekıosa yapılsın artık hıc mı ıcnız acımıo

nedim

alın açılım doldurdunuz pkk lılar milletin başına bela yaptınız

Balaban Beyi

3 - 4 Yıl "barış süreci "diye diye şehirlerimizin silah ve bomba deposu haline getirilmesine GÖZ YUMANLAR!!! İŞTE BU ŞEHİTLERİN BÜTÜN VEBALİ SİZLERİN ÜZERİNİZDEDİR... İnşallah gün olur devran döner,bunun hesabı sizlerden sorulur..Yalnız o güne kadar İnşallah Devletimize Milletimize bir zeval gelmez...!! Yoksa bu da BOP Eşbaşkanlığınca mı emredildi ? ..?

Mete Kenks

Her gün 3-5 şehit gelsin, ama bizimki başkanlık sistemlerini incelemek için muz cumhuriyetlerine gezi yapsın. Orda bile Türkiyeden daha fazla demokrasi ve prptesto hakkı olduğunu kabullenemeyip, ev sahiplerini dövsünler.

SADRAZAM

EĞER AYNI YERDE OLSA EHH BİRAZ MORAL BOZUCU,SADECE 5 DAKİKALIK CANIIIMM,AMA BU SEFER BİR KAÇ YERDE BİRER BİRER HAYATLAR SÖNMÜŞ,BİRŞEY OLMAZ MİLLET UYUYOR ZATEN BİR VAH VAH ÇEKERLER OLUR BİTER..GÖZÜ YAŞLI AİLELER KENDİ EVLAT ACILARIYLA BAŞBAŞA KALACAKLAR,SARAYDAKİLER FERYATLARI DUYMAZLAR HELE HELE EVLAT ACISINI NEDİR ASLA BİLMEK İSTEMEZLER EE NAPALIM,DURMAK YOK YOLA DEVAM,HEPİMİZ BÖLE TEKER TEKER YOK OLANA KADAR...

Demokratin Krali

Esmacim,savasin oldugu her yerde iki tarafinda kayiblari olur ya baris icinde yasamak icin careler arayacaksin veya sonuclarina katlanacaksin.Sana hicte dogru düsünemedigini belirtmek isterim.Olaylari sirf tarafli medya üzerinden degilde degisik kanallardan izlemek ve mantik cercevesinde degerlendirmek lazim, duygusal bakarsan göremezsin. Iki taraf icinde gecerli.

KARTAL

TBMM'de bizim vergimizle maaş alıp Ankara'da, İstanbul'da lüks yaşamlarına devam eden ama gariban kürt kardeşlerimizi devamlı olarak, devlete karşı gelmeye sokağa, isyana çağıran ihanet çetesinin başları için tedbir alınmadıkça, terörle mücadele tam olarak yapılmış sayılmaz!..

Yazık !

Asker ve polis açık hedeflikten çıkarılmalı! Acele edilmemeli!Teröriste yardım ve yataklık edenlere de teröriste yapılan muamele yapılmalı!Ülkeye maddi ve manevi verdikleri zararı yedi düvel vermemişti.Bunlara insanca muamele edilmemeli!

hayt

bu hükümet habur osla kardeşlik dolmabahçenin hesabını inşallah verir ak kafalılar vicdanları birazcık sızlıyor mu alın size açılım alın size kardeşlik Allah belanızı versin

osma

eeeeee bunlar hep AKP'li; bunlar memleketi batırıp gidecekler.......

salhor

Bu mel'unların kökünün kazınması şart. Bunlar, taa.. eski Türkiye İşçi Partisi'nden başlayarak (ama en evvel CHP koltuğunda esirgenerek) okşandılar. Ecevit devirlerinde ise iyice azdılar. l979'da Ecevit'in ilk def'a ve ülkücü gençliği kasdederek "Artık faşistlere gereken karşılık verilecek!" diye radyolarda kükrediği akşamın ertesi sabahında, bütün milliyetçi ve müslüman memur ve öğretmenler artık nefes alamaz hale getirilmişti. Bu PKK sürülerinin atalarıydı azanlar. Çayanlar, Gezmişler, Kaypakkayalar, bunlar kadar güç kazanamamış PKK prototipleriydi. Uyu da büyü Türk milleti. Hâlâ CHP'ye koş ve oy ver. Aferin sana! Allahü Te'ala şehid ve gazilerimizle ailelerini iki cihanda rahmetiyle taltif etsin.

Sami

Acilim diye yirtinanlar ne isterlerse verelim diyen akepeliler dolmabahcede pkk ile masaya oturanlar doguda kürt sorunu benim sorunum diyenler tc.yi indirip pkkyi mutlu edenler bayrak inerken sus pus olanlar allah bin türlü belanizi versin