BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.424,39

Sınırı geçen Yunan askerlerle ilgili flaş gelişme

Edirne'de askeri yasak bölgede yakalanan Yunanistan ordusuna mensup iki askerin tutukluluklarına avukatlarınca yapılan itiraz reddedildi. Bekir Bozdağ, konuyla alakalı yaptığı açıklamada, ''Bu askerler, askeri yasak bölgelere girme ve askeri casusluk suçlarından adli soruşturmaya tabi tutulmuştur. Bir siyasi takas söz konusu değildir.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

bir tanesi tegmen bir tanesi astsubay anlayacaginiz ikiside profesyonel asker birde ellerinde telefon kayitlari varmis bu is boyle basite indirilecek gibi degil buyuk bir casusluk olayi olma sansi yukseliyor

beyler beyi

bir basit vatandaş gerçekten çok basit sıradan insan bozuntusu olduğunu itiraf etmişsin

bir basit vatandaş

Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan kısa bir süre önce Tutuklanan ABD li Papaz için, verin sizdeki Fethullah Güleni, alın Papazınızı diye, Ver papazı, al Papazı diye açık, açık söylemişti. Bunlar al onu ver bunu olaylarına çok alışkınlardır. Yalnız arada üş sefer Hakkını helal et diye söylerler ve olay Helal olur biter.

halil hal

bu askerler rutbesiz asker ise geri verilebilir siniri gectiler ise ama profesyonel asker ve rutbeli varsa isleri zor casusluktan iceri alinir belkide ust duzey feto culari sinirdan akmak icin gelmistirler olurmu olur

Sedat

Tabiki fetocularla takas yapılır. .Resmi tabi öyle konuşacak. .Türkiye geç öğrendi ama öğrendi artık batının bizans oyunlarını. .Herkesede dürüstlükle cevap verilmez. .Bazılarının yüzüne tükürsen, yağmur yağıyor diyor feto gibi mesela. .Onun için anladıkları dilden. .

OFLU BABA

EY TURK ADALETI LUTFEN IRADELI OL HIC BIR SEYDEN CEKINME VE BU IKI YUNAN ASKERINI TUTUKLAYIP HUCREYE ATKI TURKIYE CASUSLARIN YOL GECEN HANI OLMASIN TURKIYENIN ESKI TURKIYE OLMADIGINI GORSUNLER VE CEKINSINLER SAYGI DUYSUNLAR

Bitti

Beklentilere cevap verilmezse tipis tipis vericeksiniz, kardesim. Kültürel en yakin Yunan yakindir bize.

GARAKOS

SAVAŞ ESİRLERİNİN HAKLARINA SAYGI DUYULMALI!

Misafir

Uluslararası gözlemciler ve insan hakları kuruluşlarının gözünde Yunan Askerleri Savaş tutsağı mıdır?

TCVATAN

ah ulan onların sorgusunda ben olacaktım...

ss.sebo

Ülkeye kaçak yollarla girmek, Ruhsatsız silah bulundurmak, Casusluk, say say bitmez. En az 15 yıl. :)

kurt-ay

bu nası bi zihniyet savaş esirimi hangi hukuka bağlı olarak tutuluyor diyen zerzevat burayı muz cumhuriyetimi sandın elini kolunu sallaya sallaya sınırı geçen iki askerden bahsediyoruz yol geçen hanımı sandın sen burayı.

Komünist Görüş ★★★

★ ★ ★ Yunan Askerleri Savaş esiri midir?.......Hangi uluslararası hukuk kurallarına bağlı olarak nerede gözetim altında tutuluyor?

Misafir

eski türkiye yok artık. siz fetöcü hainleri vermeyin biz verelim ha

  • 1