BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05

Sınıfta skandal! Öğretmen görüntülendiğini anlayınca

İZMİR'in Tire ilçesindeki okulda skandal görüntüler. Sınıfta iki öğrencisini kavga ettiren matematik öğretmeni, görüntülendiğini anlayınca elindeki tahta silgisini attığı öğrencisini başından yaraladı. Öğretmen görüntüler haber sitelerine düşünce görevden alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
Vatandas

Bu ogretmen bozuntusu derhal gorevden alinmali.

4cli

öğrencilerde öğretmenleri kapıştırsın

salak hoca

Gunahya öğrenci lere

Misafir

Ne deme bir şeyler de,🌑🌘🌗🌖🌔🌓🌕🌝🌞🐾👣

Misafir

KALİTESİZ ÖĞRETMEN=KALİTESİZ EĞİTİM

Misafir

Misafir kodlu kişi öğretmen ne yapsın diye yazmışsın doğru söylüyorsun çeken öğrencinin kafasına silgi atmalı burnumu yapmalı ayırmıyorsa bunu da yapmamalı

Misafir

elinize sağlık;ve öğretmenlerin eli kolu bağlı;doğru dese batıyor insanlara ve öğrencilere;kamerayı incelemek lazım(BU DA YETMİYOR kim haklı kim haksızı savunabilmek için!!!);meslek liseleri ve Anadolu liseleri çok zor okullar;öğrenciler okumadan; anlayıştan;ve doğru hareket etme yetilerinden yoksunlar ya da çok az sahipler!!!;meb bu duruma el atmalı;yoksa bu okullarda ÖĞRETMENLİK ÇOK AMA ÇOK ZOR...!!!

Misafir

elinize sağlık hocam;vatandaş bunu bilmiyor bilmeden savuruyor atıpo tutuyor maleseffff...!!!!

Misafir

kamerayı incelemek lazım(BU DA YETMİYOR kim haklı kim haksızı savunabilmek için!!!);meslek liseleri ve Anadolu liseleri çok zor okullar;öğrenciler okumadan; anlayıştan;ve doğru hareket etme yetilerinden yoksunlar;meb bu duruma el atmalı;yoksa bu okullarda ÖĞRETMENLİK ÇOK AMA ÇOK ZOR...!!!

Sevda

Gidişatimiz kötü...Bu mesleği aşkla sevgiyle namusuyla yapmak isteyen onca atanamayan egtimcimiz var ve boyle eğitim yoksunu insanların eğitimci olması...Bu kutsal meslek nasıl bu kadar kucultuldu.

Misafir

Pedogojiden bahsedip bunun olmasi gerektigini savunan yaratiga da yuh olsun

Nihat AKSOY

Sen insanmısın be senden olsa olsa koyun çobanı olur Allah seni ıhlas etsin başka ne diyeyim.

Misafir

Bıraksa bir türlü ,ayırsa bir türlü

Eğitimci Olmak,İnsan Yetiştirmektir

Bunlara eğitimci demek öğretmen mesleğini şanıyla gururuyla onuruyla yapanlara hakarettir. Bu tür eğitimci görünümlü eğitime muhtaçları meslekten ihraç etmeli ve okullarda zorunlu kamu hizmeti cezası verilmedir.

Misafir

O izletmendirrrrrrrrrrrrr,

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok ana yok hiç kimseye yok,

Misafir

Sınıfa havuz getirip havuz problemi Çözeceklerine,kavga karga problemleri Çözüversin yavrucaklar,,,

Osman

Kavganın olayları çözmeyen bir tutum olduğunu göstermek için hemen müdahale etmemiş, şiddet artınca müdahale etmiş. Buraya kadar normal, pedegoji buna karşı çıkmaz. Olayı abartan haber yapan hiyarin, haber niteliği taşıması için olayı carpitmasindan ileri geliyor. Asıl hata vahim olan silgi fırlatması. Daha başka bişey ise öğrencinin cep telefonu ile okula gelip dilediği gibi kullanmak istemesi.

Misafir

okullarda disiplin kalmadı egitim yaz boz oldu

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok ana yok hiç kimseye yok,

Misafir

Yok öyle birşey,,,

Misafir

Sen olsaydınnnnnnnnnnnmmmmmmnnnnn,

Misafir

Sen ZaZa sın yaparsın da, Kimi öğretmenler Zaza değildir,evlad,

Akı

Daha bunlar birşey değil seneye zorunlu mahalle liselerine geçişten sonra görün curcunayı, az bi ekenomik durumu olan evladını özel okula verecek öbürleri okuma yazma bilmeyecek düzeydeki öğrencilerle eğitim almaya çalışacak

Misafir

Mufredata girebilecek bir uygulamalı Matematik problemlerinden Kavga problemlerini çözümlüyo.