BIST 9.801
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,67

Sinan Oğan'dan Suriyelileri geri gönderelim önerisi

MHP'den ihraç edilen ve 16 Nisan referandumunda hayır kanadında yer alan Sinan Oğan, 1 milyon Suriyeliyi Türkiye'den göndermeyi teklif etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
menekşe

EVET gönderelim ülkeleri için onlar savaşsınlar bizim mehmetçiklere yazık değilmi süryeliler dilensin sömürü yapsın bizim aslanlarımız hiç uğruna şehit olsun.

Huseyn Ciftci

Suriye'liler bu millete senden daha fazla hizmet ediyor. sen ne yapıyorsun? hayatın boyunca devletten yedin, hala da devletin verdiğiyle geçiniyorsun. atılmış kartonları toplayıp aile geçindiren Suriye'liler senden daha yararlı bir iş yapıyor. kimsenin eline bakmadan geçiniyor. örnek al.

Esnaf

Ben 50 liralik arabaya 50 lira daha vergi vereyim, 2 liralik benzine 3 lira vergi vereyim, benim vergimle suriyeli keyif sursun, karima kizima baksin, vergi de vermesin, oooooh ne guzel dunya, helal sinan ogan arkandayiz

Misafir

doğru demiş.nesi faşist bu adamın.ya bizim paramızla adamlar keyif sürüyor onlar için biz savaşıyoruz.kadın,çocuk ve yaşlılar harici hepsini yolla gitsin

doğrular.

adam doğru söylemiş... mehmetler el bab da şehit düşüyor.. kodaman suriyeliler sahillerde türk kadınlarını dikizliyor... yalan mı ?

vatandaş

suriyeleri neden göndermiyor hükümet yollayın artık gitsinler memleketin insanı iş bulamıyor

Misafir

askerlik cagindaki Suriyeli gencleri memleketlerini SAVUNSUNLAR diye göndermek istiyor.. Önce onlar sonra bizimkiler! anlastik mi????????????ßß

Misafir

ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ NE VAR BUNDA. VATANDAŞA TERCÜMAN OLMUŞ

ne güzel demiş

Eerkleri silahlandırıp Suriyeye savaşmaya göndermek gayet mantıklı.Ak Partililer Avrupayı kapıları açıp Suriyelileri göndermekle tehdit ederken gayet güzel oluyorda Sinan Ogan gönderelim deyince mi faşistlik oluyor.Sırf muhalif diye mi çirkefleşiyorsunuz?

Misafir

neredesin sinan? con seni bekliyor sen abidik gubidik işlerle uğraşıyorsun? 16 nisan sonrası da bekleriz gel.. conu da yanına al öyle gel..

Mehmet Türk

Referandumdaki oyum evet olacak . Lakin Sayın Oğan'ın Suriyeliler hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum . İnternethaber, bence Suriyeliler üzerinden evet siyaseti yapmaya kalkma ters teper.

misafir

sonuna kadar doğru suriye politikasına katılıyorum adamlar ekmek elden su gölden yaşayıp ha bire cocuk kazanıyorlar adamların vatanı umurlarında değil bu rahatlıkda ha bire işne fişne derdindeler

Misafir

Son dakika… AB açıklaması! AB Komisyonu Başkanı Juncker, Türkiye’nin Birliğe üyeliği görüşmelerinin sonu olacağını vurguladı.

  • 1