BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,34

Sinan Oğan'dan Bahçeli'ye sert adaylık yanıtı!

Devlet Bahçeli, dünkü grup toplantısında Sinan Oğan'ın genel başkanlığa aday olamayacağını söylemişti. Bahçeli'nin bu açıklamasına Oğan'dan sert bir yanıt geldi. Oğan, "Elimizde kapı gibi mahkeme kararımız var" diye konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
KÜRŞAT PUSATLI

BAK SEN ŞU HAM OĞLAN A....

Sefil Molla

Devret Bahçeli'nin yaptığına siyaset denmez, İŞGALİYE denir kanaatindeyim.

MEHMET ÇOLAK SAKARYA

SN BAHCELİ YETER ARTIK

Misafir

...............................

Misafir

SENİDE LANETLEYECEKTİR

baki

cidden utanmak çok değerli bir erdem

demokrat

Sn Bahçeli sus artık, konuştukça batıyorsun, ülkücülerin partisine verdiğin zarar yetmedi mi hala.

Misafir

bahçeli!masken düştü,bas git.istenmiyorsun artık.

Misafir

nası yani sen başarılımı görüyosun partiyi İNANILMAZ !!!

Balaban Beyi

MHP de Genel Merkez SUÇLULARIN TELAŞI VE SAÇMALIKLARI İÇİNDE davranıyor. Sinan Oğan bey haklıdır..DEĞİŞİM MUTLAK GEREKLİDİR...Bahçeli ve avanesi YOLCUDUR... GİDECEKLERDİR..BUNUN BAŞKA YOLU YOK....

MİSAFİR

SİNAN OĞANIN ATTIĞI TWETTE YANLIŞLIK YOK ÇOK HAKLI YALAN MI SÖYLÜYOR pkk nın GERİSİNDE KALDIĞIMIZ,HEM İSTANBUL DA HEM TÜRKİYE GENELİNDE MEVCUT YÖNETİM HALA DEVE KUŞU GİBİ DEVAM ETSİNLER.

Misafir

MEHEPELILERIN HIC KAFASI DA BASMIYOR BAHCELIYI NIYE MEHEPELILER ISTEMIYOR DA AKEPELILER ISTIYOR HIC MI DÜSÜNMÜYORUNUZ YAHU HIC MI DEMIYORSUNUZ ULAN BUNDA VAR BIR .PNELIK DIYE AKEPELILER GITMESIN DIYE HER TÜRLÜ AYAK OYUNLARINI YAPIYOR BIZIM KURTCUKLARIN SESI CIKMIYOR KULAGINDAN TUTUP HADI YÜRÜÜ ARTIK DIYEMIYORLAR BU NE SASKINLIKTIR BU NE AYMAZLIKTIR KAFASI CALISMAMAZLIKTIR

Misafir

Bu üçlü cemaat çetesine karşı verdiğin mücadeleden dolayı tarih bir gün senden övgü ile bahsedecektir sayın Bahçeli.

Misafir

baban yasindaki adamlara el öptürmekten baska ne yaptin sorarim sana eyyy bahceli ulan hedepenin bile altinda kaldin meclise zor girdin eee akepelilerin senin niye koruduklari ve gitmeni istemediklerinden aslinda hersey anlasiliyor sen akepelilerin gözbebegisin yakinda sarayin usagi olursun

Misafir

bana bak bahceli!15 yilda 15 secim kaybettin insanligi siyasi ahlaki gectik haysiyetin dirhemi olsa insan istifa eder iki secim arasi kirk milletvekili kaybettin hala biramadin yuh bee sen ve kankan kilicdaroglu ikinizin basiretsizligi acizligi kisiliksiz siyaseti yüzünden hirsizlar yolsuzlar ikitdarda halk sizi görünce bunlar hirsiz ama ne yapalim diyor cünkü care ve alternatif degilsiniz birak artik birak

Misafir

Sansun dan bir ülkücü olarak artık tadını kaçırdın çekil olmaz olsun senin gibi loder

hakan köylü

sinan oğan haklı, genel merkez ne yaptığını bilmiyor.

Misafir

MHP yi hdp nin gerisinde kaldı diyen sözüm ona Nankörler namertler gafiller gaflet uykusunda olanlar Ellerinize kına yakın ne duruyorsunuz. istanbulda hdp nin gerisinde kalmışız. şimdi hdp kaç oy alır onuda söyleyin.bu lanet olası hdp nin kapısına kilit vurmayacakmısınınız.dokunun hadi artık dokunun.???

Misafir

Sayın Bahçeli Türk milliyetçiliğine zarar verir hale geldin. Bu durumun telafisi çok zor olur. Lütfen etrafındakilerin aklıyla değil de biraz da kendi aklınla hareket etsen. Sokağa çıkıp bakmanı isteriz.

Misafir

Sayın Bahçeli şu rezilliklere artık son versen. Arkandan rahmet okuyacak kimse kalmadı.

Sefil Molla

Evet Bahçeli! "Türk milliyetçilerinin partisi MHP, Osmanlı'nın başkenti, Türk dünyasının gözbebeği İstanbul'da HDP'nin gerisinde kaldı. Başarı nerede"

vatandaş ali

bahçeli artık ülkücüler seni istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bekir

sayin bahceli birak inatciligi artik yolun sonu gozukuyor serefinle ve onurunla in artik o koltuktan yeter artik.mhp yi yeterince yiprattin be.

  • 1