BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,86

Sevilay Yılman: Sevişir gibi öpüşmüşlerse...

Habertürk yazarı Sevilay Yılman bugünkü yazısında metrobüste dudak dudak öpüşen iki genci kaleme aldı. Yılman 'sevişir gibi öpüşmüşlerse kusura bakmasınlar ama müdahaleyi de hak etmişlerdir.' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Nefersen

Hoşşuna mı giDİyoR ,,,,,,,,,,,,

Timuçin Oğuz

Bazılarının kelime haznelerinde utanma ve ar kelimesi kalmamıştır. Her ne suretle olursa olsun gençlerin bu şekilde öpüşmelerini doğru bulmuyorum. Çünkü orada bulunan diğer gençlerin cinsel arzularının o esnada yükseldiğini dikkate almak gerekir.

Misafir

ne diyon sen ya? "Ahlaksızlık veya günahların kınanması kınayana ileride yaşatılırmış." ne demek? oldu o zaman millet sçsn otobüse o zaman sen sesini çıkarma? çıkarsın ....... töbe töbe.... bir şey deme. yolda dayak yiyen kadını gördüğünde bekçilik yapamayacağını nerden biliyorsun?

Misafir

Otobüste burnumun dibinde bırakın öpüşmeyi adeta sevişiyorlardı ayıp ablacığım dememle üzerime saldırdılar, Nasıl bu hale gelebildik anlamak mümkün değil, sadece yazıklar olsun sizleri yetiştiren anne ve babalarınıza diyerek şöforün yanına yaklaşarak kendimi koruyabildim...

GÖKTÜRK

NE GÜNLERE KALDIK, MİLLETİN İÇERİSİNDE NEREDEYSE YATAK ODASINDA YAPILAN İŞİ YAPACAKLAR, MAALESEF MANEVİ BİR ÇÖKÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ, BU DURMA EN KISA ZAMANDA EL ATILMASI, AİLELERİN ÇOCUKLARINA GEREKLİ EĞİTİMİ VERMESİ LAZIM İPİN UCU KAÇMADAN. AYRICA SEVİLAY HANIMI DA TEBRİK EDİYORUM.

kırçıl

Ahlaksızlığın ayyuka çıktığı dönemde, Ahlaki bir erdemi savunmak şart ve elzemdir. Toplumların çöküşünü hazırlayan pompeide, Lut kavminde olduğu gibi çirkefliği görmeyip baş çevirmenin sonucudur. Felaket bağıra bağıra gelir, sonunda yok eder gider. Akıllı olmak, çirkefliğe dur demek erdemdir.

erdoğan

Yolda dayak yiyen kadına neden bekçılık yapmazlar?Günah sahibini bağlar bekçileri değil.Ahlaksızlık veya günahların kınanması kınayana ileride yaşatılırmış.sayın ahlak bekçısi bunu biliyormu acaba

Misafir

İşte edep denilen şey bu noktada ortaya çıkıyor. Yok kimse bişey demesin de herkesin içinde voltranı da oluştursunlar bari. Yuh artık. Ama maalesef medya da buna göz yumuyor.

Misafir

Haklıdır.. Haklıdır.. Masum öpücüğe kimse birşey demez..

  • 1