BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.435,66

Sevilay Yılman Reza Zarrab'a koşan Ebru Gündeş'e saydırdı

Reza Zarrab'ın New York'ta lüks restorantta görüntülenmesinin ardından soluğu ABD'de alan Ebru Gündeş'e, Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan tepki geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Başkan El Mağduro

Reza Zarrab'a hain deyip de diğer yandan eşine VİP uygulayanları görünce ne diyelim!?

kundemacı

Her kafadan bir ses çıkıyor. Ebru hanım, koşarak ABD' ye gitmiş. Elbette haklı bir gerekçesi var. Çok değişik tatlardan bu tadı beğenmiş. Anlaşılır. Ancak Zarrab kimdir? Nedir? Kimileri sahtekar diyor, kimileri hırsız diyor ama "hayır sever bir çocuktur' diyenlerde var. Biz hangi tanımlamayı kabul edeceğiz. Bana sorarsanız; yetkililerin yaptığı tanımlamayı kabul etmek en doğru olur.

melih

yaş farkına bakarsak rızanın evlenme amacı farklı zaten..

Misafir

dua etme işareti diye hinduizm dua simgesi🙏 atanlar diggat edin yanlis simge o. dogrusu bu 🤲

Misafir

Hükumetin Reza Zerrab gibi bir rezili olayların öncesinde muhatap alması asıl büyük hata tabii...Ancak olayın Ebru GÜNDEŞ yönünden yorumu yalakalık olmasa gerek!

deli zeki

sevilay hanıma aynen katılıyorum ihanet eden kocanın karısı demek doğru olur..ama bu tipler için para tanrısı önde gelir normaldir ve parayı her şeyini satsın

DER

NE SEVDASI VARMIŞ... GÖNÜL AŞKI MI GÖREV ZORUNLULUĞU MU?

DER

ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLE GİTMİŞ OLMASIN...

Aliyeva Raşida

Helam Sevilay kardeş.Türkiyeyi satan insana bu ülkede saygı deger vermeyin lütfen.Ben kendim hala Türk vetandaşı olmadım inşallah olaçam .Türkiyemi çok sevyorum her zaman Bayragımız dalgalansın deye bolluq ,dinclik olsun deye Allaha yalvarıyorum🙏🙏🙏

Hasan

Kadin kocasinin yanina gitmis, neresi yanlis bunun. Sirf yalakalik yapmak icin bu kadar alcalmayin. Unutmayin, törenle ödül veren reza‘ya bu hükümetti

Misafir

işte devlet burada devreye girmeli! Gerçekten onun yanına gidip de görüştüyse yapılacaklar bellidir...Sen T.C devletini zor durumda bıraktıktan sonra onu sırtından hançerleyen bir alçakla evliysen, hala da onunla ilişkini kesmemişsen defolup onun yanına gidecek ve bir daha da dönmeyeceksin!Burada Türk halkına da bir çift sözüm var...Böyle bir kadının konserine giden,albümünü alan da,onun şarkılarını radyo ve televizyonlarında çalan da hain oğlu haindir!

Misafir

sevdanin önünde hicbirsey engel degildir

salih kara

Bu ülkede rezil insanlar hep baştacı edilir... Uyuşturucu baronu Deniz Seki tv'de yarışmalarda çıkar, ülkenin itibarını bozan sahtekar Zarrab'a koşan Ebru Gündeş hakeza...

Bordo Turk

Helal sevilay kardes ...Turkiyeden kazanan erkek sesli ebru Turkiyeyi satan kocasindan child yapmak icin amerikaya uctu .

Misafir

Ak Parti bir zamanlar bu reza denilen arkadaşı milli kahraman ilan etmişti. Şimdi ne oldu da AK Partici basın Ebru Hanıma ateş püskürüyor?

  • 1