BIST 9.558
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,76

Şenol Güneş kimdir?

Trabzon'a karşı Trabzon'un yetiştirdiği değerleri savunmak talihsizlik. Sadri Şener'in Trabzon'da maçlara stada Şenol Güneş ismi verildiği için gitmediği açıklaması ne garip!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
halil erarslan

evetkoca yürekli mert mi mert yiyitmi yiyit Trabzonlumu sapına kadar Trabzon sporlu şenol hoca ben onu futbol oynarken seyrettim kişiliği beyefendiliği ile tam örnek bir futbol adamı kim nederse desin O Trabzon spor taraftarının gözündebir numaradır vesselam

t

Trabzonda niye şampiyon olamadı.Beşiktaştaki futbolcunun bir tanesi var mı?Olcayı atıyordu havada yakaladınız.Çöpe gitmesin diye.

Misafir

Şenol GÜNEŞ futbolda kaleciliği,teknik adamlıkta şampiyonlukları ile gerçek bir güneştir. Anlatmaya gerek yok... Hiç anlatmayacağım... Görüyorsunuz!..

Erol Baron

Ben sana Trabzon'un neden pusulayı şaşırdığını söyleyeyim... Samsun'dan tut, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize. Bu şehirlerde az bir para bulunca pusulayı kaybetmeyecek insan yok denecek kadar az. İtiraz var mı? Bu şehirlerde 4 kişi bir restoranda -içkili- yemeğe otursun, o masadan kavga etmeden kalkamazlar.

Misafir

Sapla samanı karışırmışsınız Ahmet Bey! Şenol Güneş hem Trabzonspor için hem Türk Futbolu için bir efsanedir! Futbolculuk ile teknik adamlığı karıştırmak için cahil, efsane bir ismin hakkını teslim etmemek için nankör olmak gerekir...

Ahmet

Efsaneler kendi takımından başka yerde oynamaz. Çok önemli bir değerdir ama efsane değildir. Efsane "Ben Trabzonspor kaptanıyım, başka kaptanının arkasında nasıl forma giyerim " deyip futbolu bırakandır. Efsane "Hanımının bileziklerini bozdurup klübe veren kişilerdir. Ne yazıkki bu efsaneler Senol Hoca kadar olamamış. Şenol Hoca önemli bir değerdir ama efsane değildir.

  • 1