BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42

Seni Başkan yapacağız!..

Gelinen nokta ve kurulan bütün tezgahlar şunu gösteriyor ki Türkiye'nin kaderi Recep Tayyip Erdoğan'ın kaderi ile bütünleşmiş durumda.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Misafir

IQ su vücut ısısının altında olan vatandaş yukarda yazılanların kaçtanesi yanlış. hepsi doğru. 1 milyar dolar para için ecevitin imf kapısında 1 hafta yattığını unutmadık. 1999 büyük depreminde gelen yardım paraları ile memur maaşlarının ödendiğinide unutmadık. hastanelerde kuyrukta ölen hastaları, hasta olan sağlam insanlarıda unutmadık. bu gün öğrenciler okula girer girmez kitapları sıralarında hazır bulunuyor. sizin gözünüzü RECEP TAYYİP ERDOĞAN düşmanlığı vatana ihanet edecek kadar kör etmiş. ama durun çok kalmadı 24 haziranda ALLAHIN izni ile bir osmanlı tokadı daha geliyor size onun acısı ile bir beş sene daha sersem balık gezeceksiniz.

Misafir

İlk bir kaç yılı saymazsak bu hükümetin övülecek hiç bir icraatı yokken sizin gibi yandaş medya sayesinde bir anda dünyanın en zengin ülkesi oluyoruz. Dolar 4 TL olduğunda atv ekranlarında sunucu hanımefendi bu durumu; akaryakıt fiyatlarında dolar bazında şok düşüş olarak açıklamaya kalktı. İnsan şerefini haysiyetini kaybetmeye görsün!

KİŞİ

Uyum yasaları çıkmadan acil seçim kararı nasıl alındı?.......Kuşatma altındayız, ağır bir ekonomik kriz var para piyasasında istikrar yok!.... Başkanlık seçimi ivediliği niye?....................

TRABZONLU

Kimse Recep Gitsin de Türkiye Batarsa batsın demiyor!... Türkiye daha fazla batamaz!..Türk Lirası değer kaybında dünya lideri oldu, Bütçe açığı, dış borçlanma, Yolsuzluk, Hukuksuzluk!... Daha ne kadar kötü olacak?

SELVA

Çok güzel bir yazı yazarı tebrik ediyorum böyle ir lider bugüne kadar gelmedi.Ancak öldüğünde kıymeti anlaşılır ne mutlu bizeki böyle bir lider gördük hadolsun

✋Şarabcı Şükrü

✋✋ He Yaaaaaaaaaa! Bir KHK ile kendini başkan ilan etmediğine şükür

Misafir

Neden! bu kadar bilgilisiniz? :)

orhan ince

çok yanlı yazıyorsunuz hiç okumaya bile değmezsin yarın tayyip siyaseti bıraktığı zamanda bu kadar yanlı yazabilecenmi

Bozkurt

Osman Bey valla size nobel vermeleri lazım. Pes artık neyle düşünüyorsunuz insan merak ediyor veya biz farklı ülkelerdemi yaşıyoruz. Ekonomi eğitim sağlık hukuk siyaset ülkenin çivisi çıkmış. Türkiye iflas etmiş siz hala pembe rüyalarda geziyorsunuz. Satılmayan Kitlerimiz kalmamış. Kalanıda İpotek ettirilmiş yaw osman biz nerdeyiz sen nerdesin..Başka Türkiye yok...

Misafir

Sabah sabah uranyum mu yedin?

Misafir

Cumhurbaşkanı seçim sürecinde görevini bırakmalı..... AKP Genel Başkanı olmalı . Altında devletin uçakları, helikopterleri, lüks araçlar ile seçim olmaz!…

Misafir

⛺ ....Son dakika:.Dünya lideri....Arkasında Enkaz bırakıp kaçıyor!

Burhan G.

Baskın seçim sürecinde Adalet, İçişleri Haberleşme bakanları ile Cumhurbaşkanı görevi bırakmalı......... Partili Cumhurbaşkanı olmaz!... Olamaz!.

AC

O değil de Sayın Erdoğan olmasaydı siz nasıl geçim sağlardınız onu merak ediyorum. Her yazınız cumhurbaşkanımızı övmek üzerine tasarlanıyor. O olmasa açıkta kalırdınız muhtemelen.

nadim hatipoğlu

bir toplumda iyiler çoğunluktaysa iyi kişiler tarafından idare edilir kötüler çoksa kötü kişiler tarafından idare edilir çok şükür şu an toplumda iyiler çoğunlukta olduğu için DİNİNİ VATANINI MİLLETİNİ VE İNSANLİĞI ALLAHCC. İÇİN SEVEN SAYIN REİS TARAFINDAN YÖNETİLİYOR OLMASI ALLAHCC BU MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE BİR YARDIMIDIR.

kurt-ay

akp benim için erdoğansız pek bir şey ifade etmiyor reis istedi hep destek verdik bu yazının altına imzamı bende atarım reisinki zirvede etrafını çevirmiş çıyanlara rağmen tek başına bir mücadele gücünü köklerinden yani halktan ve haktan alan bir duruş ve başarı bizi düşündüren reisten sonra bir reis çıkarabilecekmiyiz yoksa çakallaramı geçecek iktidar

aslnn

bir yandaş gördüm sanki gerçekleri o kadar kararttınız ki ak ile kara yer değişti

Tadında bıraksan ...

2002 den bu yana severek-isteyerek oy verdim yine vereceğim Erdoğan a ancak sen ve senin gibiler yüzünden olayın şekli değişiyor.sempatinin yerini antipati alıyor,bezginlik alıyor.bunlar psikososyal realiteler... dolayısıyla kabak tadı veren bu yazılara ayar ver zira zarar veriyorsun.

Erol Baron

Dün akşam FB BJK maçında yaralanan Sn Şenol Güneş için itirazım yok, o çok zeki biri..... RTE'ye gelince, AKİT gazetesinin köşe yazarları RTE'ye "yürü ya kulum" diyenleri artık hiç çekinmeden yazıyorlar. Yani, her şey planlı, ortada büyük bir beyin veya mucize falan yok, açılmış yollar var Sn yazar.

Misafir

Hitler de dünyaya adını büyük harflerle yazdırmış bir lider. Sonuç milyonlarca insanın ölümü, vahşet ve gözyaşı. Kısaca birinin sürekli seçilmesi ve yüksek oylar alması iyi bir lider olduğunu göstermez, seçenlerin yetersizliğini ve medyanın yandaşlığını gösterir.

metin eroglu

Arkadas, AK Parti secmeniyim, yine oyum Sayin Erdoganá.. ama bu yaziyi okurken yemin ederim utandim... bu nedir ya...

Misafir

Rejimin OHAL kalkıncaya kadar Yeniden Demokrasiye geçinceye kadar Uluslararası spor müsabakalarından ihraç edilmesi Avrupa'da görüşülen bir konu!_______________________

  • 1