BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28

Şengör'ün Kanuni için sarf ettiği sözler planlıymış!

Kanuni Sultan Süleyman hakkında sarf ettiği skandal sözler sonrası açıklama o sözlerin sahibi olan Profesör Celal Şengör'den değil yakınındaki isim olan Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı o sözlerin medyayı denemek için planlı olarak söylendiğini savundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Kanuni

Fatih altayli sivama yapmasin. Sen kimsin ki medyayi deneyeceksin medyanin isi sizin gibilerin yaptigi sacma sapan laflari ön plana cikarmak.40 yillik gazetecisin bilmiyir mususn? Fatihe hristiyan kanuniye aptal. Sen kimsin be sen kimsin. Kendi bilim dalinda bile allah bilir bir halta yaramayan birusindir. Burnunu bilmedigin sulara sokma. Kimsenin kimseye hakaret etme hakku yok ama ataturk bu milletin degeriyse kanuni de oyle. Kanuniye hakaretten bu adamın iceri alinmasi gerekirdi normal bir ulke olsak.

ELEŞTRİYE AÇİK OLMAK. KANUNİ KUTSAL MI

Kasımiye MUHTEŞEM lakabını Türkler koymadı yabancılar koydu. Neden peki. Sormadan sorgulamadan ilerleme olmaz. Batı barbar gördüğü doğulu bir Sultanı durduk yerde övmez. Verdiği kapütülasyonlardan olmasın sakın ki bu imtiyazlar olmasa Osmanlı çökmeyecekti. DÜŞÜN!

NE YAPALIM AĞZI OLAN KONUŞUYOR

SALAK ve KORKAK deprem şeysi yine haddini aşmış NECASET KUSARAK CAMİ DUVARININ oralarda dolaştığı görülmüş HAYSİYET, ASALET ve İNSANLIK namına yaklaşılmaması karşılık verilmemesi önemle duyurulur. ZİRA AZGINLAR KEDİ CEZALARINI KENDİLERİ KESERLER İLAHİ YASA BÖYLE.

Misafir

ya kanuniye hakaret edecek kadar otistik ya da sözünün arkasında duramayacak kadar mitonomik

Salak senin adın dır

Bu adam! Hakkında neden Türk büyüklerine hakaret ten işlem yapılıp gözaltına alınmıyor. Köpeklerin çıkıp atalarımıza hakaret etmesi kanıma dokunuyor. Devlet neden gereğini yapmiyor neden.

OSMANSIZ....................................

Süleyman'ı elinde oyuncak yapan Hurrem Haseki Sultandır. Ortodoks bir rahibin kızıdır, esas adı Aleksandra Lisovska'dır ve Roksalan'da denmektedir!...

Salak senin adın dır

Senin gibi bir salak oģlu salağın çağımızda yaşıyor olması bizim talihsizliğimiz.

yobaz alevı

osmanlı tokadını yedikçekemal ve muhalif kopukler çıldırıyorlar

Bir Hain

Bilgili olan, Okuyan, Bilen, Aydın olan herşeye karışır........

konya

şerefsizlik seni de bir gün test ederler ama değmezsin sen

adem

madem amaç sansasyon oluşturmak,o cümleyi kanuni için değilde bunun böyle olduğunu ortaya atan fatih altaylıya söyleseydi daha isabetli olurdu...

Misafir

Tabi yersen yersin,yemezsen Test mis..

Volkanaktas

Bu şizofren deprem bilimci değil mi? Ne diye her b.k karışıyor.

Misafir

KANUNİN..... KILI BİLE OLAMAZ

Hain dolu.

Gazeteci, akademisyen, sanatci maskeleri takmis kripto hain dolu memleket. Temizlik imandan gelir.

hasan

teste bak..ee satışımı arttı ? rezil di iyice rezil oldu

Cahil avcisi

Sadece unvanı var içi boş .başkalarının buluşlarını konuşan cahil prof .fatih bey de dahilin cahili prof.

OLMAMIŞ ??

mmilletin zaten tersi yüzüne dönmüş,hangi laf planlı hangisi plansız ne bilecek,gene de yanlış,başka bişey yapsaydı,rap söyleseydi,keman çalsaydı,??

NYTimes

ZARRAB DAVASINA İKİ YENİ GİZLİ DOSYA GİRDİ; YENİ İSİMLER VE YENİ İDDİANAME GELİYOR?....Bu hafta da 495 ve 496 kayıt numarasıyla yine gizlilik kararı olan iki belge daha kayıtlara eklendi!....

İhsan

Bu ikisine küfür etsem haber olur mu?

Sengörki

Adam suç üstü yapmış.

Hainler

Turkiye de cok cok fazla sayida vatan hain oldugunu dusunuyorum. Bunlarin hepsi yahudiye calisan ajanlar. Maskeleri: akademisyen, gazeteci, sanatci, sivil toplum orgutu uyeleri. Ozellikle de Ataturk u maske olarak kullaniyorlar. Abdulah Catli (Allah Rahmet etsin) tam bunlarin panzehriydi. Devlet enayiligi birakmalidir. Bekasina bakip temizlik yapmali. Hainlerden kurtulmali. Afrin gibi, sur gibi.

Kamil

Siz aptalsınız da karşınızdakiler de demi aptal?Sizin nasıl ecdat düşmanı olduğunuzu bileyen var mı? Bahaneye bak! Okunmak için Osmanlıya hakaret edeceksin.Merak etme kendine de küfür edersen biz yine merak eder okuruz.Nasıl aşağılık insan olduklarınızı öğrenmek için.

Misafir

herkes kendi alanindan konussun

CEHENNEMLİK PROF BOZUNTUSU

KABAHAT SENDE DEĞİL,SENİ PROF YAPAN VE SENİ PROĞRAMLARINA ÇIKARAN TV KANALLARINDA.ALLAHSIZ PROF BOZUNTUSU SENİNDE BELANI BULMAN YAKINDIR.CEHENNEMDE ARTIK YORUM YAPARSIN.