BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.487,60

Selvi Kılıçdaroğlu'ndan flaş 'Kaset' açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Baykal'a düzenlenen 'Kaset komplosu' ile ilgili olarak "Hepsi oradaydı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Ahlak dersi

tayyipçiler siz kendinize bakın milletin kızını odanıza kapıcı yapıp facialara sebep oldunuz. milletin namusunu kendilerine karşı düşürüyorsunuz. kadınlar en çok siz kullandınız. sizin döneminizde kadınlar köfte parasına çok ağır ahlaki olmayan işlerde çalıştırıldı.

misafir

ya iyi de sizin eşiniz bu olay sonrası CHP nin başına geçiyor bu manidar değil mi? Ben anlamadım bu kadının ne dediğinden.

H.ELİ

Sizden de bu beklenir zaten.Küfür etmekten başka ne yaparsınız ,zaten hayatınız küfür.

Realite

Kocası Kemal Kılıçdaroğlunun söyleyemediği gerçekleri söylemiş. Tebrik ederim. CHP ile Cemaatin birlikte o kasedi hazırladığını resmen ima etmiş. Kemal Kılıçdaroğluna tavsiyem bir eşini örnek alsın.

d.davut

senin eğitimin ne ? bu kadına cahil diyen kendin prf. musun. bak o kadının eğitimine . sen o kadının okuduğu kitapların adını okuyamazsın. cahillik ve kompleks böyle bir şey.

şafak05

iyi ki chp nin başındasın küçük enişte.

alp

emine olsaydı ismi ağzınızı açıp dinlerdiniz. ee bakanların profesörlerin olduğu yerde bile ağzınızı açıp dinliyorsunuz kadıncağız ömrü hayatında bir kere konuşmuş bırak konuşsun.

dada

cemmat topluca bir partiye oy vermez. ama topluca bir partiye uyuz olabilir. vereceği tarafı seçemezsiniz. ama uyuz ederseniz vermeyeceği taraf olacağınız %90 belli olur.

Toroslu

@ömer yavuz Cok dogru yazmissin. Bu tur olaylari bu CHP ve secmeni cok kolay aliyor , kadinin kocasi bile gikkini cikartmadi , rezillerin maskesi dustu.

celil

kocası kadar cahilmiş bu kadın..:))teyyare

ömer yavuz

sayın baykal ücretle ya da gönül işi başka biriyle olsa bu sadece onları ve ailesini ilgilendirdi sözü doğru olabilir ama bir genel başkanın kendi partisinden bir vekille birlikte olması bunun öncesi sonrası hem partiyi hem seçmenini ilgilendirir bence.

devrim

Selvi hanım Kemal beyden daha akıllı, gerçekleri görmüş ama hala paralel ile iş tutmaya devam ediyor kemal..Paralel ve parti içindekilerin oyunu bencede,, helal selvi hanım

dava

en sonunda asıl mesajı vermiş, cemaat denen örgüt bundan sonra kiminle işbirliği yaparsa ona faydadan çok zarar verir.

  • 1