BIST 9.753
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,78

Selvi bombayı patlattı Öcalan iki mahkumdan neden kuşkulandı?

Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında Abdullah Öcalan'ın yanından gönderilen iki mahkumla ilgili bomba kulis paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

öcalan sıfırlandı, bu durumu onu kullanan Almanya-İngiltere-ABD öğrenince, bizzat kendi elemanlarını güneydoğuya gönderdiler, TSK şu anda diyarbakırda haçlı ordusu ile çarpışıyor, bop eşbaşkanı da bunu bile bile orasını yerle bir ettirmiyor... sadece seyrediyor...

kürt

Ben bir kürt olarak soyluyorum öcalan ve pkk beni temsil etmiyor.Kürt sorununa tabiki bir cozum istiyorum fakat pkk yi sanki bizlerin sorumlusuymus gibi gösteren medyaya da kizmiyor degilim.

OĞUZ SÜRER

İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ KATİLLER. HEPSİ YOK OLUNCAYA KADAR DEVAM.

rasim

artık öcalan lafı duymak istemiyorum

rasim

artık öcalan lafı duymak istemiyorum

Mustafa Kılıç

Yahu Abdulkadir Selvi de mi İmralı ya zaman zaman gidip geliyor yoksa. Ne iş İmralı ya giden gelen yok diyorlar ama her ne hikmetse imrali dakinin neredeyse ne içip ne yediğinden birilerinin haberi oluyor.

vatanperver

Şu terörist başıyla ilgili ne kadar çok haber yapılıyor. Geberip gidene kadar o delikte kalacak.

cemal

2005 de Öcalan şöyle demişti. Bunu hiç dile getirmiyor selvi.Hapishaneden tehdit ''''Yok, PKK imha olacak'''' denirse, özgürlük savaşçılarına, Kürt gençlerine, özgürlük savaşınızı geliştirin, kendinizi koruyun derim. Herkes dağa gitsin demiyorum, ama dağa gidebilenlere çağrımdır. Bugünkü kadınlı çocuklu gösterileri başlatan talimatlar… Kürt kadınına da seslenmek istiyorum. Özgürlük savaşına, özgürlük mücadelesine bağlı kadın yoldaşlarım, dağda, ovada, şehirlerde büyük özgürlüğün garantisi olmalıdırlar. Bunun dışında her şey boştur. Namus, onur halkının özgürlük teminatı olmaktır. Buna da güçleri var. Uzlaşma gelişirse, mektubuma yanıt verilirse, bir iki ay içinde uzlaşma ve diyalog denenebilir. Eğer olmazsa, gerilla sayısı elli bin olur. Kürdistan dağları geniştir. Her alana yayılırlar. Halk da her alanda serhildan [intifada(!)] geliştirir. 4-5 yıldır yapılanda budur.

saçlamak bedava

yani öcalan istemedi ve devlet onları sürgün eti mi demek istiyorsun saçma

gerçekler..

öcalan ın kürt halkı üzerinde bir ağırlığı var amma pkk üzerindeki ağırlığını yitirmiştir bunu kendisi de biliyor.. dağ kadrosu apo dan değil mossad dan emir alıyor.....

rasim

devlet ne ugrasiyor bununla infaz etsin bitsin

  • 1