BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40

Selfie fotoğrafıyla yırtmışlardı! Son karar radyocuya tecavüz etmişler

Bursa'da yerel radyocu 40 yaşındaki N.D.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklanan, ancak ilişki öncesi çekilen selfie görüntülerini kanıt olarak mahkemeye sununca tahliye edilen Mustafa T. (27) ve Selim A. (38), yargılama sonunda beraat etti. Karara itiraz üzerine dosyayı inceleyen İstanbul İstinaf Mahkemesi 20. Ceza Dairesi, beraat kararını bozarak sanıklara 'nitelikli cinsel saldırı' ve ‘hürriyetten yoksun bırakmak’ suçlarından 23’er yıl 9’ar ay hapis cezası verdi. Ceza dairesi, sanıklar hakkında yurt dışına çıkma yasağı koydu. Yargıtay’ın kararı onaması halinde sanıklar tutuklanıp cezaevine konulacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
misafir

birisi ile beraber fotoğraf çektirmek karşı tarafa tecavüz hakkımı veriyor? tecavüz isteği dışında birlikte olmaktır, o kişi ile arkadaş olman tecavüzü haklı kılabilirmi. yitip giden değerlerimizin sonucudur ahlaksız toplum.

Misafir

Özçekim yapılması başkadır tecavüz başkadır. Özçekimden sonra tecavüz edilmiş olabilir. Ama kadının tek başına başkasının evinde kalması yanlıştır. Keşke gitmesiydi.

Misafir

selfie çekince toplu tecavüz mü yapın diyor, beyinsiz

Misafir

mağdur selfi yaptı mı, yaptırıldı mı?baskı ve tehtit ile yırtma işi olmuş bence.ırz düşmanlarının, kendi isteği ile oldu baskın çıkma yöntemi tutursa, taciz ve tecavüz olayları asla önlenemez.

Misafir

Ya ne tecavuzu boyle selfi neden yapti o zaman

  • 1