BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94

Selahattin Demirtaş'tan referandum tahmini

EDİRNE F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Foreign Policy dergisine verdiği röportajda referandumda Kürtlerin 'hayır' oyu vereceğini ileri sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
ehza

avrupadaki Türkler kadar vatanina sahip cikamayan teröristlerle bir olup hayir diyen Türkiyede yasayip rahat batanlar benim almanyada pisikolejimi bozuyor olamaz diyorum bu kadar yasanandan sonra bu sonucu kabullenemiyorum ben en az BENIM VATANIMIN BÜTÜNLÜGÜNÜ BOZMAK ISTEYEN AVRUPA VE AMERIKAYA KARSI yüzde 60 in üstünde evet bekliyordum

GÜVEN YOK

KAR SUYU KAÇTI KULAKLARINA EYALET İÇİN,AKILLARINI KULLANSINLAR,TAKİYYE DİYE BİRŞEY VAR,

memet

inşallah idam edilecek günlerde yakın.ceza evine girdin yavaş yavaş aklın başına geldi.inşallah idam çıkacak ve 1984 yılından başlamak üzere vatan ihanet edenlerin hepsi asılacak.evt evet evet.reisin yanındayız.

MAHMUT DEMİRKOLLLLU

ey demirtaş,bir defa doğru konuşamazmısın.her zaman saçmadın kandırdın aldattın utanmadınmı?apocuların kölesi uşağı maşası olmaktan kişiliğin sıfırlandı adAMLIKTAN ÇIKTIN .UTAN

Misafir

Sen umutsun yalancı politikacıların çölleştirdiği Türkiyeyi vahaya dönüştürecek sensin. İyi ki varsın...

Misafir

SEN YOKSUN DEMİRTAŞ KÜRTLER KÜRTLER DE YOK GİBİ NASIL SANA KIYDILAR

Farklı Bakış

Ne gözü doymazmışsınız. Ankara'ya KÜRT bayrağı astılar, Eyalet sözü de verdiler.Bahçeli bile kabul edip EVET sözüm var dedi. HAYDİ BIRAKIN BU NAZI.

BEYLEN BEYİ

SANA VERDİM YAT İÇERDE İNŞALLAH BİR DAHA GÜN YÜZÜ GÖRMEZSİN

  • 1