BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70

Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu’na hediye!

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Edirne F Tipi Cezaevi’nde yazdığı Seher adlı öykü kitabını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Misafir

20:14 teki misafir PKK lı olduğun her halinden belli.Gizleme Demirtaş ne yapsa memnun olacaksın.Kitabı sazı güzel olabilir de yaptıklarını da övsene Demirtaşın görelim yiyomu, teröristi övmekten ne yapacaklar seni.Onlar yüzünden ölen yüzbinleri göremiyorsunuz değil mi?

Misafir

bunca kıskananlara bakılırsa,sayın demirtaş ın kitabı epey ilgi toplamış.hem de ,karşıt gruplarca.bu başarısı için, sayın demirtaş ı tebrik ediyorum.saz çalıp söylemesi de harikaydı.kitabı okumadım ama,harika olduğundan eminim.saygılar.

Turgay Türk

Devlet Bahçeliye yollamıyor, Başbakana yollamıyor, Sn Cumhurbaşkanına yollamıyor, kin ve kan gardaşına yolluyor. Aralarında kan bağı var normal karşılayın.

hakan

arkadaşlar özetini çıkartırsa okur :))

Gezi Yolu_________________________

Türkiye Demirtaş kalibresinde bir siyasetçiden, geleceğin önemli bir liderinden, barış ve özgürlük umudundan yoksun kalamaz!_______________________________________

S E H E R

Seher’deki hikâyeler, heveskâr işi değil insana ve yaşama duyulan derin sevginin ince bir mizahla harmanladığı has yazar işi metinler.

Misafir

tayip avrupada yasayanda ajan ben bu yaz izne gelmek istedim beni kamu güvenligi gerekcesiyle made 6458 15c sinir disi etti Türk polisi istambulda hakimda hergindi bir dava falan yok istiyorsa türkiyenin tapusunu senin üstüne yapalim ne dersin tayip

yüzdeyüzmilli

Bu kankalarin ikisini (Kilicdaroglu'nu MIT TIR'lari sucundan dolayi) birden hücreye tikamak gerek. Orada doya doya sevissinler ("dostluk manasinda"). Özlemlerini giderirler.

TERÖRİST HAİNLER VE VATAN EVLATLARI

VATAN HAİNİ BİRİSİ YÜRÜYOR,TERÖRİST BİRİSİ KİTAP YAZIYOR,TÜRK MİLLETİNİN ADAMI ERDOĞAN TARİH YAZIP,DÜNYAYA İNSANLIK ÖĞRETİYOR.ARADAKİ FARK BU.

BAHATİN

Neyin hediyesi teşekkürü. HANGİ HAİN İŞ birliginin ortaklıgı. içindeki şifreler nelerdir. ARTIK KAN ORTAGI YALAN KONUŞMAYAN KIVIRTMAYAN DÜRÜST AHLAKLI NAMUSLU ADALETLİ KK HEDİYE KİTABIN MANASINI AÇIKLAR GERÇEGİ bekliyoruz şeref ABİDESİ KK DAN

sivaslı58

bu mu geleceğin cumhurbaşkanı, kendi vatanına ihanet eden hainlikde sınır tanımayan kansızlara kaldıysa bu ülke vay halimize? abd nin İsrail in siyasi çapulcusu bunlar.

Misafir

🌑 Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde yazdığı 'Seher'i üç günde tükendi ..

Misafir

Haberin başlığı öyle bir şekilde hazırlanmış ki sanki kılıçdaroğlu demirtaştan emir alıyor gibi bir şey anlıyorsunuz, yanlış anladığınızı haberi okumadan farketmek mümkün değil,editrler anladığım amacına ulaşmış!!!!!!!!!

LAF ETMİŞ BALKABAĞI

LAF ETMİŞ BALKABAĞI.KİTABINDA NEDEN KATLETTİRDİĞİN YASİN BÖRÜ VE ARKADAŞLARI YOK SELO,BENCE EN CAN ALICI BÖLÜM O OLMALIYDI.

ABDULLAH

Evet sonu güzel olacak. türkiyemiz eninde sonunda bu terör belasından ve ona destek veren uzantıları siyasilerden kurtulacak. Gerçek manada Müslüman Türk kimliğimiz ile tüm küffara karşı cihad edeceğiz. İşte o zaman son güzel olacak.

Misafir

asın şu teröristi de sonu muhteşem olsun

New Yorker

Kitaba özellikle yurt dışından da yoğun talep olduğunu belirten editörler, kitabın uluslararası alış veriş siteleri aracılığıyla da temin edilebileceğini belirtiyorlar.

Misafir

Kardeş partilerin başkanları arası hediyeleşme. İlginç

asker

Bu kankalık beni 33 yıllık chp den istifa ettirecek.

yetmeez

Neden sadece Chp lilere gönderip ayrımcılık yapıyorsun.Tüm vekillere göndermen lazım.Özellikle Erdoğan ve Bahçeliye özel bi klip yap mesela saz çalıp megri megri söyle.O kadar kıyak yaptılar mesela Kürdistan bayrağı göndere çekildi sesleri çıkmadı.Barzani Kürdistan haritasına doğudan 22 ilimizi katıp TV ler de boy boy gösterdi sesleri çıkmadı.

Misafir

Bak iste en güzel is. Sen siyaset filan birak otur söyle masallar, hikayeler yaz.

aydinli

Adam herhaliylen super gelecegin cunhurbaskani

  • 1